Etiquetes

11/9/15

Assalt al Mini | FC Barcelona B - CE l'Hospitalet (dissabte, 18:00)

FC BARCELONA B - CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET
Dissabte, 12 de setembre - 18:00 hores | Mini Estadi del FC Barcelona
Jornada 4 - Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B

Possible onze del Barcelona B: Ortolà, Godswill, Robert Costa, Rodri, Grimaldo, Samper, Gumbau, Cámara, Aitor, Babunski i Dongou.

Possible onze de l'Hospi: Aulestia, Dani Fernández, Bigas, Aleix, Sierra, Medina, Ton Alcover, David López, Carreras, Raúl Torres i Puerto.

Àrbitre: Rubén Jiménez González (las Palmas).

Suposo que deu ser injust però jugar bé (o millor) no dóna punts, al món del futbol. Pot donar-los, perquè fer coses bé acostuma a fer més factible puntuar o guanyar, però molts cops no n'hi ha prou. Cal confiar que la millora que ha experimentat l'Hospi en els dos darrers duels és un punt d'inflexió per veure una nova versió dels riberencs, que després de tres jornades només han sumat un punt a la Lliga i són penúltims. Tampoc és que ens vingui de nou, perquè sense anar més lluny la història de l'any passat es repeteix fins al punt que la primera victòria oficial del curs hagi arribat, entre setmana, en una altra competició (l'any passat va ser en Copa a Guijuelo i enguanya en Copa RFEF contra el Reus). El problema és que el curs anterior l'Hospi va guanyar la J4 a l'Estadi contra el Villarreal B; enguany el rival també serà un filial, el Barcelona B, però amb el Mini com a escenari i amb un rival, com l'Hospi, necessitat de començar a arrencar després d'un mal inici de Lliga.

Deia Cifuentes dimecres, després de vèncer el Badalona, que dissabte al Mini caldria córrer molt. Amb només dos dies per preparar el duel contra els blaugrana i amb la plantilla en una situació millorable quant a lesions, amb Víctor i Lucas fora de combat pel que resta de temporada, amb Boris i Marc Vales fora de servei unes quantes setmanes i amb Guillem Savall dubte pels seus problemes físics. Amb aquest panorama, especialment sota pals, l'Hospi va incorporar ahir dijous el porter Oinatz Aulestia. El biscaí, de fet, ja té la fitxa tramitada i podria debutar demà mateix, amb un parell d'entrenaments realitzats, sempre que Martí Cifuentes ho cregui convenient. El tècnic vallesà, a més, recupera David Bigas un cop l'empordanès ja va complir el seu partit de sanció diumenge passat. Sembla evident que els homes que van quedar-se fora de la llista dimecres (Dani Fernández, Ton Alcover, Medina o David López) partiran d'inici contra el filial blaugrana.

Un filial, el de Gerard López, que no ha començat amb massa bon peu el seu retorn al futbol de bronze. Vaja, tan malament va començar que als 40 segons del primer partit a Cornellà ja perdia per un gol originat en un servei de banda. L'estratègia o la pilota aturada està resultant, de llarg, el taló d'Aquil·les d'un Barcelona B que, com l'Hospi, suma un punt de nou possibles. Els blaugrana han encaixat un gol de penal i la resta, en accions a pilota aturada o, mínim, en segones jugades (cas del 2-1 que van rebre dissabte passat al derbi contra l'Espanyol B). Amb un Hospi creixent quant a treure profit de la pissarra (cert és que encara no s'ha fet cap gol d'estratègia, però tot arribarà), el Barcelona B buscarà el primer triomf a la Lliga i davant la seva afició conscient que ha de minimitzar els efectes de l'estratègia. En principi Gerard López comptarà amb les baixes de Quintillà, Juste, Kaptoum i Joan Campins, tots ells per motius físics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada