Etiquetes

10/2/14

Resum de la 25a jornada #2bg3

Videoresum #2bg3 | 25a jornada



Detalls #2bg3 | 25a jornada

Imatge: Isaac Navarra
Una setmana més, la UE Llagostera mantindrà el liderat. El cert és que aquesta frase ja la tenia escrita des de feia dies: els gironins disposaven de quatre punts d’avantatge respecte el Lleida Esportiu. I tampoc és que la visita del Sant Andreu de Patxi Salinas suposés una gran amenaça per als de Carrillo. Salva Chamorro s’ha retrobat amb el gol el dia que tornava a jugar de titular, el dia que vivia el seu partit número 100 a Segona Divisió B. Després ha sentenciat, de penal, un Enric Pi que anotava el seu vuitè gol de la temporada (tercer des dels onze metres). El Llagostera recupera el ceptre de millor local amb 31 punts de 36 possibles i eixampla a deu punts la distància amb el cinquè classificat. Per contra, a Sant Andreu Salinas sembla cada cop més fora que dins: nou desplaçament sense guanyar i l’equip, amb 27 punts, ja nomes es troba un per sobre de la promoció de descens. Diferència de gols particular favorable al Llagostera (3-1).

Imatge: Sergio Sanz
Els gironins, dèiem, avantatgen en 10 punts un Huracán que és cinquè tot i no passar de l’empat a zero a Inca (tot i que Futbolcatalunya anunciava un misteriós gol en un tuit que posteriorment ha esborrat). Deia el president huracán, Toni Hernández, que el futbol era tenir 12 ocasions i no guanyar. Els d’Alonso no han pogut batre Gaspar i al final han acabat amb 10 homes per l’expulsió de Víctor Armero, que li ha etzibat al col·legiat un “árbitro, eres malísimo” en la novena vermella del curs per als valencians. El punt serveix per superar el Villarreal B a la taula, però no per accedit a una zona de playoff que queda a quatre punts. Mentrestant, ja són nou les jornades que el Constància no coneix la victòria, i uns quants els mesos que acumula sense guanyar al Nou Camp d’Inca. Després de sis partits de sanció, Gaspar Veny ha tornat a ser titular amb els de Joan Esteva, que curiosament han aconseguit empatar i mantenir la porteria a zero en els dos partits contra Huracán aquesta temporada.

Imatge: ACF Fotografía
Dins la zona de protagonistes hi ha un Lleida Esportiu que aquest migdia ha sumat un triomf de prestigi al camp del Villarreal B. Els de Seligrat han obert el marcador amb l’estrena golejadora de Mario Fuentes i l’han tancat amb l’onzena diana del curs de Jaime Mata; pel mig, Juanto arribava a la desena de gols amb una rematada que servia per empatar momentàniament el partit. El Lleida Esportiu buscarà completar diumenge contra Huracán tota una volta sense perdre: els valencians van ser l’últim conjunt en vèncer-los el passat 5 d’octubre. 18 partits després, però, els lleidatans es mantenen a quatre punts del Llagostera però obren una escletxa de 7 punts amb els cinquè classificat. Passa enrere del filial groguet, que no ha pogut sumar el cinquè triomf seguit al Mini Estadi. A més, els blaus aconsegueixen igualar l’average particular (3-3) després del triomf del Villarreal B al Camp d’Esports.

Imatge: Nàstic
També manté posició de privilegi l’Atlètic Balears tot i encadenar la sisena jornada sense guanyar en un 2014 horribilis. Derrota dels homes de Nico López per 2-0 a Tarragona, davant del Nàstic d’un Vicente Moreno que salva el primer match ball per no descartar l’èpica del playoff. Els balearicos han acabat realment molestos amb l’arbitratge de l’alcoià Ais Reig, que per exemple ha assenyalat un penal a la primera meitat que ha significat l’1-0 de Marcos de la Espada. Quart gol del pollencí... i quart també de Perera, que avui ha recuperat la titularitat i ha anotat el 2-0 per situar els grana a vuit punts del playoff. Els grana continuen sense perdre a casa des del passat mes d’agost mentre l’Atlètic cau a la quarta posició i encara no coneix la victòria en aquest 2014. El Nàstic, a més, s’emporta l’average particular amb els balearicos (3-1).

Completa la zona alta l'Alcoyano, que supera a la classificació l'Atlètic Balears després de derrotar el Mestalla per 2-1. Després d'una primera meitat sense gols, els de David Porras han imposat la llei del Collao per obrir i cloure l'electrònic davant els gairebé 3.000 espectadors que hi havia al feu alcoià. Dianes de Rayco (10a de la Lliga) i de Nacho Rodríguez, la quarta en tres partits. Pel mig, Manu Molina empatava el partit en un gol que ha resultat estèril per als de Nico Estévez. El filial continua sense enllaçar dues victòries consecutives i la irregularitat el condemna a viure més a prop del perill (quatre punts) que de la tranquil·litat. L'Alcoyano recupera el camí del triomf per arribar, ja, a les 12 jornades sense conèixer la derrota. Amb 45 punts, els blanc-i-blaus se situen a sis punts del líder i obren distància de cinc punts amb l'Huracán, cinquè classificat. Average particular per a l'Alcoyano (5-2).

Imatge: Miguel Murcia / Diario Franjiverde
Per sota, cop dur per a l’AE Prat, que ha estat a punt d’esgarrapar un punt d’Elx. I no ha estat perquè els franjaverda marquessin a darrera hora: Migue García feia l’únic gol del partit al minut 13. El mazazo arribava al descompte: penal favorable al Prat que Luís Larios transforma en gol, l’àrbitre de Transilvània Cristian Adrian Lixandru fa repetir el penal i l’ex de l’Hospi l’envia als núvols. Crueltat màxima per un Prat que en boca dels protagonistes va opositar per no marxar de buit del Díez Iborra. Total, que els potablava passaran la setmana a nou punts de la salvació i ja acumulen cinc mesos sense guanyar lluny del Sagnier. Per la seva banda, l’Ilicitano continua fent-se fort en la seva condició de local i ja fa 13 mesos que no perd al seu terreny de joc. La segona diana de Migue García aquest curs dóna el tercer triomf seguit als il·licitans a casa i els apropa a la zona noble abans de jugar la setmana vinent al camp de l’Espanyol B. Average particular favorable a l’Ilicitano (3-0).

Imatge: Fede Agripa
L’Espanyol B és objectiu del Prat com també ho és el Badalona, que continua sense encadenar dues victòries seguides (tot i que avui tampoc hi aspirava) i empatava (1-1) al Centenari en un duel directe contra l’Ontinyent. Rubén Negredo estrenava el seu compte golejador amb els escapulats, però no trigaria massa el defensa valencià Berna Ballester en empatar el partit per als de Lema, que ja sumen 20 punts i mantenen els sis de desavantatge amb els de Piti Belmonte, que lluny de mirar cap a dalt van camí de convertir-se en un habitual de la zona baixa en aquest tram final de Campionat. Balanç d’una victòria, cinc empats i una derrota en els darrers set partits dels badalonins, que ja en sumen quatre de seguits sense guanyar. L’Ontinyent continua sense guanyar en aquesta segona volta (el triomf a Sant Andreu pertany a la primera), però talla la miniratxa de dues derrotes seguides. A més, els de Lema comptaran amb l’average particular a favor (3-2).

Qui respira és un Olot que, novament, ha hagut d’esperar al tram final per sumar el seu tercer triomf consecutiu. Igual que fa 15 dies contra l’Atlètic, els d’Arnau Sala han aconseguit el gol de la victòria contra l’Olímpic a dos minuts de final gràcies a Uri Santos, que ja va marcar en la primera volta a Xàtiva. En un partit en què Mendoza ha estat expulsat (feia 3 anys i 10 mesos que el defensa de l’Alcúdia no veia cap vermella), l’Olímpic ha vist frenada la seva ratxa de sis partits sense perdre i es queda al bell mig de la classificació amb 37 punts, 7 més que un Olot reviscolat amb l’arribada de Sala i abonat al pragmatisme de la categoria. A més, l’1-0 confirma l’average dels olotins amb l’Olímpic (5-1). Debut de Pere Pons amb l’Olot i segona suplència de David Corominas. 

La jornada arrencava dissabte amb un cop a la taula de l'Espanyol B. Primera victòria de Sergio González a la banqueta perica, important per la forma, pel marcador (1-3), però sobretot per deixar tocat un rival directe. Quarta derrota consecutiva d'un Levante B embarrancat, que acumula nou partits perduts dels darrers onze disputats i que ja té la salvació a més d'un partit de distància. S'estrenava, a més amb un doblet, l'espanyolista Jairo; Iván Sales també marcava per segona jornada consecutiva, mentre que el tercer gol de Jason aquesta temporada resultava estèril per als granota. Debut del gadità Polaco amb els granota. Feia més de 9 anys que l'Espanyol B no marcava tres gols a domicili a Segona Divisió B (cert és que en cinc ocasions havia marcat 4 gols). Els catalans tallen, doncs, una mala ratxa d'11 jornades consecutives sense conèixer la derrota; curiós que en tres setmanes, Prat, Olot i ara Espanyol B han deixat enrere llargues temporades sense guanyar. A més, el filial blanc-i-blau també s'enduu l'average particular amb un còmode 5-2. La nota negativa, l'expulsió de Pere Martínez; els pericos ja han vist 8 vermelles aquesta temporada, set de les quals han arribat en els darrers onze partits.

Levante B 1-3 Espanyol B
Jason / Jairo (2), Sales
Badalona 1-1 Ontinyent
Negredo 72' / Berna 80'
Constància 0-0 Huracán
Ilicitano 1-0 Prat

Migue García 12'
Llagostera 2-0 Sant Andreu
Salva Chamorro 30'; Enric Pi 55'pen
Nàstic 2-0 Atlètic Balears
Marcos de la Espada 40'pen; Perera 68'
Reus 2-1 L'HOSPITALET
Colorado 38', Álex López 65`pen / David Haro 63'
Villarreal B 1-2 Lleida Esportiu
Juanto 23' / Mario Fuentes 14', Mata 64'
Olot 1-0 Olímpic
Uri Santos 88'
Alcoyano 2-1 Mestalla
Rayco 55', Nacho Rodríguez 70' / Cortell 60'
 
Classificació #2bg3 | 25a jornada

Propera jornada #2bg3 | 26a jornada

Dissabte, 15 de febrer
16:00 Mestalla-Olot


Diumenge, 16 de febrer
12:00 Alcoyano-Constància
12:00 Atlètic Balears-Reus
12:00 Espanyol B-Ilicitano
12:00 L'HOSPITALET-Llagostera
12:00 Prat-Villarreal B
12:00 Sant Andreu-Levante B
16:30 Olímpic-Badalona
17:00 Lleida Esportiu-Huracán
17:00 Ontinyent-Nàstic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada