Etiquetes

16/2/14

Massa Hospi per al líder | CE l'Hospitalet 2-1 UE Llagostera

Sala Multimèdia | El Llagostera s'ha convertit en el tercer líder que ha caigut a l'Estadi en el que portem de temporada. Fins ara, només l'Alcoyano va sortir de l'Hospitalet amb un somriure a la boca; ni Villarreal B (3-2), ni Atlètic Balears (5-2) ni avui els gironins (2-1), han pogut demostrar amb punts la seva condició de líder. Avui els riberencs no han fet un encontre especialment brillant, però s'han tornat a trobar amb un penal en contra si més no dubtós i amb un Llagostera molt millorat pel que fa a la lectura del partit. Els de Lluís Carrillo han sabut competir al màxim i han complicat la vida a un Hospi que ha anat a fases i que, avui sí, ha tingut l'encert de cara a porteria que li va mancar a Reus, a Alcoi o al camp del Sant Andreu, per posar tres exemples ben clars. Gols de David Haro i de Provencio que donen als riberencs tres punts d'or per mantenir-se a sis punts del quart classificat, per retallar la distància amb el líder i per enllaçar, poca conya, la sisena victòria consecutiva a l'Estadi en una jornada on, fins ara, han guanyat la resta de rivals directes.

L'única novetat a l'onze inicial ha estat obligada: la sanció d'Isma Moyano ha obligat Kiko Ramírez a resituar Lucas Viale a l'eix de la defensa fent parella de centrals amb el seu germà Manu, mentre que Provencio ha recuperat la titularitat al mig del camp. La resta, igual que a Reus, inclòs un Iban Salvador que ha repetit titularitat per segon partit consecutiu. Amb només 18 anys, l'hospitalencs s'està confirmant com una de les sensacions d'aquest Hospi i avui ha estat un autèntic corcó per a l'experta defensa llagosterenca. Una rereguarda, la dels gironins, que s'ha mostrat força sòlida en una primera meitat on amb prou feines ha concedit dues ocasions clares a l'Hospi. La primera, en una acció de contracop en què Iban Salvador ha fet un bon canvi de joc cap a Aridai, que després de controlar l'esfèrica ha disparat a trencar i ha obligat Moragón a fer una intervenció més espectacular que meritòria (9'). Ha estat, però, una primera meitat amb respecte tàctic i poc de perill a les àrees.

La millor ocasió del Llagostera ha estat en una acció d'estratègia, però la rematada d'Óscar Álvarez ha quedat invalidada per fora de joc. La velocitat ha estat important en el joc d'atac de l'Hospi; la de Peque ha estat clau en l'acció de l'1-0 després d'una gran acció personal del lateral dret riberenc, que ha arribat fins a línia de fons i ha assistit David Haro, que ha rematat al primer pal i ha batut Moragón (35'). L'alegria, però, li ha durat ben poc a l'Hospi ja que només tres minuts després Melián Socorro ha assenyalat penal a favor del Llagostera per unes pressumptes mans de Peque dins l'àrea. El de Sant Joan Despí, que ja tenia una groga, semblava haver impactat amb la bola de forma involuntària, però sense res a fer, Jordi López transformava la pena màxima batent Craviotto i establint l'1-1 momentani (39'). D'aquí al final, els gironins controlarien territorialment el partit, sense arribar a crear més perill sobre la meta riberenca.

A la represa, seria el líder qui duria la iniciativa i qui tindria l'Hospi tocadet durant aproximadament 10 minuts. De fet, el Llagostera gaudiria de dues rematades ben clares dins l'àrea gran, però ni Eloy Gila (48') ni sobretot Salva Chamorro (53') l'encertarien quan ho tenien tot a favor; exageradament clara l'opció del davanter oriolà, que errava un gol que semblava més que cantat. Perdonaven els blaugranes i no ho farien els riberencs, que arran d'una falta lateral aconseguirien establir el 2-1 definitiu. Com dèiem, falta picada per Aridai en banda dreta i rematada en posició forçada i amb cama dreta de Dani Provencio, que aconseguia creuar la bola davant la mirada de Moragón (57'). Estrena golejadora del migcampista d'Usera amb l'Hospi, un jugador que ha de ser determinant en aquest tram final del Campionat regular. El gol asserenava els de Kiko Ramírez i descentrava un Llagostera que trigaria uns minuts a aixecar-se del cop.

Carrillo faria entrar Sellarès en lloc d'Óscar Álvarez. Més presència ofensiva i més espais al darrera. Però serien de nou els llagosterencs els qui disposarien de dues bones accions per empatar, però ni Salva (71') ni Fullana (73') estarien encertats davant Craviotto. A l'Hospi li va faltar matar el partit; amb Viale lesionat i amb Mousa al camp, David Haro tenia el 3-1 a les seves botes amb un gran xut des de 30 metres que marxava fregant el travesser (75'). Un Aridai intermitent provava sort més tard amb un xut llunyà que marxava a l'esquerra de Moragón (79'), però el canari en gaudiria una de molt més clara a cinc del final, després de rebre una passada llarga de David Haro, plantar-se sol davant Moragón i enviar el seu xut als núvols (85'). Abans del final, però, hi hauria temps per a més molèmica, fruit d'una caiguda de Pitu dins l'àrea de l'Hospi que els visitants reclamarien com a penal i que acabaria amb groga per a l'exjugador riberenc (88'). 

FITXA TÈCNICA 

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Peque, Valentín, Viale (Mousa, 68'), Lucas, Pol, Provencio, Canario (Manel, 77'), Aridai (Carreño, 91'), David Haro i Iban Salvador. 

UE LLAGOSTERA: Moragón, Masó, Barón, Óscar Álvarez (Sellarès, 68'), Aimar, Tito, Jordi López, Pitu, Fullana, Álex Cruz (Eloy Gila, 46') i Salva Chamorro. 

Gols: 1-0 David Haro (35'); 1-1 Jordi López (39', pen); 2-1 Provencio (57'). 

Àrbitre: Francisco José Melián Socorro (las Palmas). Ha amonestat els locals Peque (27'), Aridai (64') i els visitants Óscar Álvarez (55'), Tito (82'), Aimar (85'), Pitu (88'). 

Incidències: partit corresponent a la 26a jornada del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant d'uns 350 espectadors. Matí cobert i plujós. A l'Hospi, Quintillà i Álex Sánchez han completat la convocatòria; al Llagostera ho han fet Ratti, Barnils i Cano.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada