Etiquetes

31/10/13

Resum de l'11a jornada #2bg3

Videuresum #2bg3 | 11a jornada


Detalls #2bg3 | 11a jornada
Imatge: Villarreal CF

Al seu ritme. L’Atlètic Balears segueix fent història i ahir va imposar-se a domicili al Villarreal B per 1-2. Va sucar Florin, que entra de ple dret en la clàssica secció “el gol de l’ex”. I ben d’hora, per variar. Esteban ampliava la distància amb el 0-2 i els groguets no en farien prou amb el gol de Nahuel, el segon del campionat. L’anècdota del partit va ser la lesió (doble) de l’àrbitre català Simón del Pino, que va acabar delegant en Duran Peidró. Després de 8 jornades invicte, el Villarreal B suma dues derrotes seguides mentre l’Atlètic Balears arriba als 24 punts i manté el millor inici de la història a Segona B (2011-12). Cal remuntar-se a la temporada 2009-2010 per trobar un inici de campionat amb més punts a Segona B: els 25 punts de l’Ontinyent de Toni Aparicio, que va quedar-se a les portes de l’ascens a Alcorcón.

Imatge: Isaac Navarra / UE Llagostera
Per la seva banda, el Llagostera continua fent de formigueta treballadora i va tancar contra el Mestalla la sisena victòria en sis partits al Municipal. Van sucar Pitu, Salva i Enric Pi, que minimitzaven la diana del valencianista Àlex Cortell. Els de Carrillo, que perden Salva i Masó de cara al derbi contra l’Olot per dintre de dues setmanes, s’han convertit en la bèstia negra del València Mestalla, que ha perdut els 5 partits que ha jugat en la seva història contra el Llagostera. El Llagostera és l’únic equip de Segona B que ha guanyat els sis partits jugats a casa; únicament el Granada B podria igualar aquesta marca si aquest diumenge (12:00) derrota La Roda en terres andaluses. Per cert, va xiular "l'amic" Herrero Arenas: 9 grogues i 2 expulsions. Segueix en forma.

Imatge: Miguel Murcia / Diario Franjiverde
Completen la zona de playoff l’Elche Ilicitano i el Lleida Esportiu, que van obrir i tancar la jornada respectivament amb el mateix guarisme: 1-0. El filial que dirigeix Vicente Mir va veure’s beneficiat a Torrellano per un dels dos gols en pròpia porta de la jornada: el d’Ángel Ortega, de l’Ontinyent. Els il·licitans posen fre a una ratxa de tres partits sense vèncer i tornen a la tercera posició. L’Ontinyent només ha guanyat un dels 16 partits que ha jugat lluny del Clariano en aquest 2013 (1-2 a Badalona). Per la seva banda el Lleida Esportiu va enllaçar el tercer triomf consecutiu a casa i la quarta jornada sense guanyar. El gol de Molo va acabar servint per derrotar el Sant Andreu en un Camp d’Esports que va congregar al voltant de 1.700 espectadors (segona millor entrada de la jornada) tot i el primer fred de la tardor. Els de Patxi Salinas continuen sense guanyar lluny del Narcís Sala; de fet, els quadribarrats han guanyat només un partit a domicili en el darrer any natural (0-1 al Prat, el passat mes de gener).

Imatge: Nàstic de Tarragona
Si la segona millor entrada va ser a Lleida, la primera va ser a Tarragona, on el Nàstic i l’Olot s’enfrontaven en un dels tres duels catalans del vespre. Carlos Martínez avançava els garrotxins gràcies al tercer penal a favor en el que portem de curs, però el pollencí Marcos de la Espada salvava un punt per als grana, que són desens amb 16 punts i no acaben d’explotar com s’esperava. Millor van les coses uns quilòmetres al nord, a Reus. Els roig-i-negres eixamplen a set les jornades sense perdre i escalen a la setena posició després de batre l’Alcoyano per 2-0 amb els gols de Sergi Masqué i Àlex López (segon i tercer gol a la Lliga, respectivament). Tercera derrota consecutiva lluny del Collao de l’Alcoyano, que només ha marcat en dues de les sis sortides que ha realitzat fins el moment.

L’Hospi no va poder conquerir el fortí de Manises però va quedar-s’hi ben a prop. A pocs centímetres. Brutal aturada de Paco al pas pel minut 90 després d’un cacau d’Aridai que hauria pogut significar el 0-1 en un partit de molt poques ocasions i on l’Hospi va enllaçar la seva quarta jornada consecutiva sense perdre. Huracán amplia a 34 els partits sense perdre a Manises, però les sensacions que va transmetre a la segona meitat s’allunyen del que necessita un equip com el d’Iñaki Alonso per situar-se en zona noble. Els riberencs tornen a caure en zona de promoció de descens per culpa del primer triomf a domicili de l’Espanyol B. Duel de coneguts al Sagnier on Márquez va guanyar-li la partida a Vacas i, qui sap, si va traspassar-li la pressió de la situació a la classificació. L’estrena golejadora de l’alacantí Borja Martínez va servir per sumar tres punts vitals per als periquitos, que converteixen una ratxa negativa en una de salvable: una derrota en quatre partits i només un gol en contra. En canvi, els potablava ja acumulen 8 jornades sense guanyar i rebran l’Hospi el proper 10 de novembre després de sis mesos sense guanyar un partit a casa.

Imatge: Jorge Ramírez
Pitjor li van les coses al Badalona, cuer en solitari per primer cop després de 7 anys i 22 dies. Aquella vegada, l’equip de Francisco López va caure al pou de la classificació en perdre per 3-0 a Alcoi, tot i que després va ser a segons de fer playoff d’ascens fins que el riberenc David Giménez va deixar amb un pam de nas els escapulats. Ahir, derrota a Inca per 1-0 amb Enric Gallego expulsat en dos minuts i amb Piti Belmonte també fora. Tercer triomf consecutiu del Constància, que per tercer cop a la història acumula més de dues victòries consecutives com a local a Segona Divisió B (les altres dues, el curs 1987-88). Per la seva banda, l’Olímpic va empatar sense gols en el duel valencià de la jornada a Bunyol. 0-0 davant d’un Levante B que no perd a casa des de la primera jornada i que fuig de la darrera posició. En canvi, els de Toni Aparicio ja acumulen quatre jornades sense guanyar i igualen la pitjor ratxa la passada temporada.

Ilicitano 1-0 Ontinyent
Ángel 57'pp
Levante B 0-0 Olímpic
Constància 1-0 Badalona

Cárdenas 54'pp
Villarreal B 1-2 Atlètic Balears
Nahuel 20' / Florin 5', Esteban 12'
Huracán 0-0 L'HOSPITALET
Llagostera 3-1 Mestalla
Pitu 12', Salva Chamorro 31', Enric Pi 68'penal / Cortell 50'
Prat 0-1 Espanyol B
Borja 42'
Nàstic 1-1 Olot
Marcos 84' / Carlos 69'pen
Reus 2-0 Alcoyano
Masqué 61', Àlex López 84'
Lleida Esportiu 1-0 Sant Andreu 

Molo 15'

Classificació #2bg3 | 11a jornada



Propera jornada #2bg3 | 12a jornada

Diumenge, 3 de novembre
12:00 Espanyol B-Constància
12:00 L'HOSPITALET-Lleida Esportiu
12:00 Atlètic Balears-Huracán
12:00 Badalona-Nàstic
12:00 Mestalla-Levante B
16:30 Olímpic-Llagostera
16:30 Olot-Reus
17:00 Alcoyano-Llagostera
17:00 Ontinyent-Villarreal B
17:00 Sant Andreu-Prat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada