Etiquetes

19/10/13

Reiniciar l'equip | Elche Ilicitano - CE l'Hospitalet (diumenge, 12:00)


Agafar-se a les dites en això del futbol és un recurs pobre, simplista. Però la veritat, demà a Elx ens agradaria poder dir allò que la dita s’ha complert, que s’ha fet realitat allò de “a entrenador nou, victòria segura”. Serien tres punts importantíssims a la classificació, més la moral addicional que suposaria per aquesta plantilla fer saltar a la banca a Torrellano, seu demà del partit que el Primer Equip del Centre d’Esports l’Hospitalet jugarà al camp del segon classificat, un Elche Ilicitano que podem considerar un dels equips revelació en aquest inici de Lliga #2bg3. Prova de foc per al nou Hospi d’un Kiko Ramírez il·lusionat, amb ganes de veure rodar l’esfèrica. Partit ideal per començar a créixer en l’aspecte futbolístic però també emocional. Exigència màxima. Complicacions que donaran més valor al botí que l’equip pugui treure d’Elx.

L’Elche Ilicitano
Després de veure’l diumenge passat a Sant Andreu (fins ara només n’havíem pogut veure els resums de cada jornada), el filial que dirigeix Vicente Mir recorda en molts aspectes el Levante B del curs passat. Un equip amb més potencial del que es pugui esperar d’un nouvingut a la categoria, amb homes de pes a la parcel·la ofensiva (els 9 gols de Cristian Herrera parlen per sí sols com ho feien les dianes de Roger Martí). A banda del canari, Nico Cháfer també és un autèntic corcó a la banda dreta de l’atac il·licità, tot i que demà cap dels dos podrà associar-se amb Álvaro Giménez, referència atacant diumenge a Sant Andreu, on tornava a reviure els fantasmes de les lesions. L’ex del Mallorca pateix un trencament del lligament anterior creuat i del menisc del seu genoll esquerre i es perdrà el que queda de temporada.

Baixa important per un equip que destaca per la seva facilitat golejadora amb unes contres ràpides i un joc dinàmics, però que fa concessions defensives com les que li van acabar costant perdre tres punts ben encarrilats al Narcís Sala. Amb 18 gols, els il·licitans són l’equip més golejador dels 79 que competeixen enguany a Segona B, però els 11 gols encaixats el converteixen en el setè equip més batut del seu grup. Un dels seus elements defensius, Nacho Porcar, no serà demà a l’Isabel Fernández de Torrellano. El valencià va ser expulsat a Sant Andreu, igual que el ghanès Michael Anaba, i es perdrà el partit per sanció. Tampoc hi serà Álvaro Giménez, mentre que Vicente Mir podria comptar amb Omgba, ja recuperat de la seva lesió. Els dubte, la possible convocatòria de l’anglès Charlie I’Anson amb el Primer Equip.

L’Hospi
Setmana diferent, de canvis a Can Hospi. La marxa d’un entrenador i l’arribada del seu substitut no són bones noticies pel que suposa de situació incòmoda a la classificació. Després de vuit jornades, l’Hospi encara no sap què és guanyar sobre la gespa un partit. De fet, els riberencs no guanyen cap partit oficial des del passat 15 de juny (2-0 vs Caudal). Des d’aleshores, 3 empats i  8 derrotes en una ratxa tremendament negativa que la plantilla vol començar a deixar enrere sí o sí. L’arribada de Kiko Ramírez aporta un nou perfil de direcció a aquest ambiciós projecte per tornar a ser a la zona alta, malgrat que l’objectiu immediat és recuperar sensacions per sortir de la zona baixa.

El punt de partida no és senzill. L’Ilicitano és un rival complicat, competitiu i d’allò més exigent. A més, Kiko Ramírez seguirà sense poder comptar amb Dani Provencio, que seguirà amb el peu immobilitzat uns 10-15 dies més abans de reincorporar-se amb la resta del grup. Tampoc serà de la partida Iván Hammouch, que a l’escalfament previ al partit de diumenge passat es va ‘trencar’ i arrossega problemes als bessons. El dubte, el d’un Álex Sánchez que dimecres encara treballava separat del grup a causa d’una sobrecàrrega. Per la seva banda, tant Viale com Quintillà podrien ser de la partida per viatjar demà mateix cap a terres alacantines.

ELCHE ILICITANO - CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET
Diumenge, 20 d'octubre - 12:00 hores - Isabel Fernández
Jornada 8 - Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B

Possible onze inicial de l'Elche Ilicitano: Marc Martínez, Miguel Ángel, José Ángel, Charlie, Marín, Nico, Sergi, Yeray, Migue, Jairo Jiménez i Cristian Herrera.

Possible onze inicial del CE l'Hospitalet: Craviotto, Peque, Valentín, Moyano, Viale, Manel, Pol, Pau, Aridai, Akinsola i Carreño.

Àrbitre: Jesús Benjumea Álvarez (Andalusia).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada