Etiquetes

13/10/13

Posse presenta la seva dimissió | CE l'Hospitalet 1-1 Levante UD B

Galeria d'imatges | S’ha acabat l’era Martín Posse al Centre d’Esports l’Hospitalet. El tècnic argentí ha anunciat la seva marxa a la roda de premsa posterior al partit que els riberencs han empatat contra el Levante B aquest migdia (1-1). L’Hospi segueix sense reaccionar i, vuit jornades després, continua sense conèixer la victòria. Avui, la visita del cuer tampoc ha servit per enlairar el vol i ha estat el mateix entrenador, com tenia previst segons ha reconegut, qui va volgut fer un pas al costat per tal que l’equip pugui revertir aquesta delicada situació amb l’arribada d’un nou entrenador. L’equip tornarà als entrenaments el proper dimecres, dia en què ja podria haver-hi un nou entrenador. Quique Cárcel, secretari tècnic de l’Hospi, ha comentat que no havia parlat amb cap entrenador perquè confiava plenament en Posse, i que li agradaria que el perfil del nou tècnic mantingués l’aposta futbolística dels darrers anys malgrat que la situació actual precisa d’alguna altra necessitat.

Començaven les coses força malament… abans de l’inici. Hammouch es lesionava al darrer minut de l’escalfament ; Fragoso el substituïa al camp i Peque, a l’onze. A més, amb Carreño i Aridai a la banqueta, Pirulo i Akinsola eren la referència en atac d’un Hosp. que ha tingut més presència en atac però que ha mostrat molta feblesa al darrere davant d’un Levante B que ha tingut un munt d’ocasions a la primera meitat per marxar amb un avantatge important. Al minut 8, doble opció claríssima: centrada d’Higón, rematada de Galán que salva Craviotto i segona rematada de Rubén Fonte que el lleidatà salva amb els peus (8’). Un dels homes més actius per part riberenca ha estat Pirulo, poc encertat de cara a porteria: bon control i xut desviat (20’) i un altre intent des de la frontal que marxava alt (22’). A la contra, però, els granota feien mal: nova arribada per la dreta d’Higón i xut creuat que pica la base del pal (25’).

Akinsola tenia l’1-0 en la jugada posterior; amb tot el temps del món, el nigerià no resolia amb encert una contra amb tot el seu favor (26’). Bebo tindria una mitja volta que obligaria a intervenir Leandro (28’), però ha estat quatre minuts després quan l’Hospi s’ha avançat gràcies a un gol en pròpia porta de Kike, que ha enviat al fons de la seva porteria una perillosa centrada de Mousa (32’). L’alegria li ha durat poc a l’Hospi: Fer ha enviat una rematada de cap al pal després d’una falta picada per Andy (36’). Era l’avís, ja que el gol ha arribat tres minuts després en un servei de cantonada mal defensat, picat també per Andy i que Borja López ha empès al fons de la xarxa (39’). Abans del descans, David Haro ha provat sort, però després de rebre una bona passada de Pirulo, Borja ha tallat de forma providencial enviant la bola a córner (44’); tampoc Pirulo ha pogut superar Leandro amb un xut de falta posterior (45’).

A la represa, el partit ha vist reduït el seu ritme, difícil d’aguantar. Tots dos equips manifestaven nervis, tot i que l’Hospi no ha acabat de trobar-se còmode sobre la gespa de l’Estadi malgrat els canvis (han acabat entrant Canario, Aridai i Peque). De fet, la primera acció ha estat de nou pel filial, amb un Fer que ha fet lluir de nou Craviotto (48’). La resposta per part riberenca ha corregut a càrrec de David Haro, que veia com una rematada després d’un bon moviment dins l’àrea la treia a córner Leandro (50’). L’Hospi no ha patit tant en defensa en aquest segon temps, tot i que a la contra el Levante B hauria pogut avançar-se de nou; un altre cop Fer, ara sense angle, acariciava el gol en un xut que picava la xarxa lateral (59’).

L’entrada d’Aridai ha ofert un punt més a l’Hospi. En associació amb Akinsola, els riberencs han tornat a apretar. Akinsola ha estat a punt de fer el 2-1 en una rematada a centrada d’Aridai que han salvat entre el pal i Leandro (66’). Acte seguit, actors intercanviats: centrada d’Akinsola i rematada d’Aridai que marxa massa creuada (67’). L’Hospi prenia riscos i el Levante B podria haver matat en alguna contra, però ha estat l’Hospi qui ho ha seguit provant mitjançant Valentín (76’). Aridai (80’) ha tingut una altra opció després d’una bicicleta i un xut que ha blocat Borja (molt bé el central granota). La millor ocasió, però, l’ha tinguda Canario al temps de descompte; el de Santa Lucía de Tirajana ha recollit una pilota morta a la frontal però el seu xut ha marxat alt per ben poc (92’). Abans, Leandro s’havia convertit en heroi del seu equip en desviar de forma consecutiva els xuts de Peque i d’Akinsola (84’). 

FITXA TÈCNICA

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Fragoso, Mousa (Peque, 72'), Moyano, Valentín, Pau, Pol, David Haro, Pirulo (Aridai, 62'), Akinsola i Manel (Canario, 56').

LEVANTE UD B: Leandro, Jordi López (Kike, 29'), Expósito, Borja, Marcelo, Álvaro (Armando, 69'), Andy, Higón, Fer, Galán i Fonte (Traver, 58').

Gols: 1-0 Kike (32', pp); 1-1 Borja (39').

Àrbitre: David Jesús Pinto Herrera (Tenerife). Ha amonestat els locals Valentín (35'), Moyano (40'), David Haro (77'), Canario (80'), Pau (86') i els visitants Fer (85').

Incidències: partit corresponent a la 8a jornada del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant d'uns 300 espectadors. Matí ennuvolat. Partit màster a Ràdio Marca Barcelona. A l'Hospi, Carreño i Juan Carlos han completat la convocatòria; al Levante B ho han fet Jero i Ovejero.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada