Etiquetes

28/10/13

Futbol Base. Resum de la jornada (26 i 27 d'octubre)

Imatge: Infantil E
Quatre partits i quatre victòries. Líders amb 25 gols a favor i, tan sols, un en contra: el que va fer ahir Marc Cebrián pel Don Bosco. És el balanç de l’Infantil E del Centre d’Esports l’Hospitalet, que ahir va aconseguir el seu quart triomf de la temporada derrotant per 4-1 el Don Bosco. L’equip que entrena Francisco Antonio Gutiérrez “Guti” va capgirar el 0-1 inicial amb les dianes d’Ian, Denzel, Mateus i Daniel. Els riberencs rebran la setmana vinent el Celtic, que ocupa la tercera posició amb 12 punts, igual que l’Hospi i el Sarriá B, equips que formen el triumvirat capdavanter del grup 14 de Segona Divisió Infantil. I és que el cap de setmana ha estat més que lluït per als Infantils de l’Hospi, que han guanyat 5 dels seus 6 partits. Només l’Infantil F (0-3 vs PB Cinc Copes) no ha aconseguit la victòria.

Les males noticies arribaven ahir des de l’Estadi mentre mig país estava pendent del ‘Clásico’. El Juvenil A perdia per 0-1, a tocar del final, uns punts importantíssims davant del Lleida Esportiu, rival directe en la lluita per l’ascens i que s’escapa a set punts a la classificació. En una segona part de domini riberenc, els de Berastain i Nando del Olmo van crear prou ocasions com per haver perforat la porteria de Joan Marc. Ni Iván López, especialment en una xilena espectacular, ni el central israelià Dan Korman aconseguien superar el meta lleidatà. En canvi, Òscar Canadell si que aprofitaria una de les poques arribades dels blaus, al minut 90, resolent uns acció dins l’àrea petita i batent Juan Carlos. Els riberencs visitaran dissabte (17:00 hores) el Cornellà B.

Imatge: Familiars Prebenjamí
Millor han anat les coses per als equips més golejadors del futbol base riberenc. I com ja ve sent habitual, tant l’Aleví F com el Prebenjamí federat han aconseguit sengles golejades en els seus compromisos davant l’EF Premier Barcelona i la Salut Pere Gol, respectivament. Els de Pablo Velasco s’imposaven ahir diumenge per 2-11 als barcelonins amb quatre gols de Xavi Tomillero i tres de Mario López com a dianes destacades; l’equip és líder en solitari amb 12 punts i 39 gols marcats en 4 partits. Pel que fa al Prebenjamí, dissabte i en un gran partit els més petits del futbol base federat golejaven a Badalona per 1-12 amb 5 gols d’Italo Andrés Chiarella, que ja en porta 13 en total. L'Hospi va superar a base de paciència i pressió un rival ordenat i intens en un partit on es van veure gols de bonica factura, Diumenge (17:15), l’Hospi rebrà el Sant Andreu, segon classificat amb els mateixos punts que els riberencs.

Imatge: Familiars Benjamí B
Pel que fa a la resta de resultats, el Benjamí B de l’Hospi perdia un partit estrany al camp de l’Escola Guineueta per 4-3. Mal inici dels riberencs amb un 2-0 al final del primer temps. La baixa de Ramón, però, va pesar massa per als nois de Pedro Mulet, que tot i arribar al darrer temps amb empat al marcador (3-3), acabaven cedint un bon punt a domicili. Malgrat tot, cal destacar dos fets del partit: d'una banda, el golàs des del mig del camp de Carlos Regueiro, el segon de la temporada. De l'altra, l'excel·lent partit del porter del Benjamí B riberenc, que amb les seves intervencions va salvar l'equip de més d'un gol cantat de la Guineueta.

Destacable triomf del Benjamí A sobre l’Igualada (3-1) que eleva els riberencs a la primera posició en combinació amb l’empat de la Damm a Gavà i comprensible derrota de l’Aleví A a mans del Barcelona (1-2) que impedia l’assalt al liderat. En aquest partit es produïa l’anècdota de la jornada, ja que a l’equip blaugrana hi juga Roberto Navarro, fill del mític capità de l’Hospi, retirat la temporada 2005-2006. Per la seva banda, l'Infantil B és tercer després de golejar l'EF Tàrrega per 8-0 amb un triplet de Xavi Torres. L'equip de Javier Jové és a dos punts dels líders, Sant Cugat i Bordeta de Lleida.

Aquest cap de setmana també va haver-hi competició de Futbol 7 del Consell Esportiu de l'Hospitalet amb els següents resultats: la Florida 3-5 ALEVÍ. Sense resultat encara del BENJAMÍ. Recordem que tot i competir, no hi ha classificació oficial per a la cometició del PREBENJAMÍ del Consell.

Futbol Base. Marcadors de la jornada, 26 i 27 d'octubre

JUVENIL A 0-1 Lleida Esportiu
Resultats | Classificació

Josep Maria Gené 1-4 JUVENIL B
Resultats | Classificació

PB Anguera 2-3 JUVENIL C
Resultats | Classificació

Jàbac i Terrassa B 1-1 CADET A
Resultats | Classificació

CADET B 1-4 Nàstic B
Resultats | Classificació

Castelldefels 6-2 CADET C
Resultats | Classificació

Igualada 0-3 INFANTIL A
Resultats | Classificació

INFANTIL B 8-0 EF Tàrrega
Resultats | Classificació

INFANTIL C 5-1 UE Sants B
Resultats | Classificació

Sant Ildefons 0-4 INFANTIL D
Resultats | Classificació

INFANTIL E 4-1 Don Bosco B
Resultats | Classificació

INFANTIL F 0-3 PB Cinc Copes
Resultats | Classificació

ALEVÍ A 1-2 Barcelona
Resultats | Classificació

Vic Riuprimer 3-1 ALEVÍ B
Resultats | Classificació

ALEVÍ C 3-2 Almeda
Resultats | Classificació

ALEVÍ D 4-3 Santa Eulàlia 

Resultats | Classificació

Racing Sarrià 7-2 ALEVÍ E

Resultats | Classificació

EF Premier Barcelona 2-11 ALEVÍ F
Resultats | Classificació

BENJAMÍ A 3-1 Igualada
Resultats | Classificació

Escola Guineueta 4-3 BENJAMÍ B
Resultats | Classificació

BENJAMÍ C 3-2 Arrabal-Calaf B
Resultats | Classificació

La Salut Pere Gol 1-12 PREBENJAMÍ
Resultats | Classificació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada