Etiquetes

8/10/13

En ascens | Hermes 1-2 Juvenil A

Galeria d'imatges | Diumenge passat, el Juvenil A del Centre d'Esports l'Hospitalet va situar-se en zona d'ascens a Divisió d'Honor després de batre la Fundación Hermes per 1-2. Partit complicat per al conjunt d'Ángel Berastain i Nando del Olmo, que enllaçava el seu tercer triomf seguit a costa d'un cuer que primer amb onze jugadors i després amb 10 homes, va vendre ben cara la seva pell. Els riberencs van sortir decidits a pel triomf al Municipal de Pubilla Cases i passat el quart d'hora de partit Mauro Pastore aprofitava una acció per avançar l'Hospi al marcador; abans, els riberencs ja havien aprofitat le feblesa defensiva de l'Hermes, especialment amb el joc aeri tot aprofitant la poca alçada d'Èric, porter local. Amb el pas dels minuts, l'Hermes va anar guanyant metres i va aconseguir el gol de l'empat.

Abans, els locals havien desprofitat un penal si més no estrany que van enviar als núvols (41'). Acte seguit, Sergio aprofitava la indecisió dels centrals amb Fabián, porter riberenc, per situar l'1-1 al marcador. Immediatament, l'Hospi reaccionaria i en una altra errada defensiva, novament Mauro Pastore avançaria els riberencs (45'). A la represa, tot i el bon inici d'un Hospi disposat a matar el partit, l'Hermes no va donar el seu braç a tòrcer i va gaudir d'alguna ocasió clara per empatar mentre l'Hospi, un xic nerviós, acusava el marcador ajustat. Ni tan sols l'expulsió de Javi González per picar una falta abans d'hora (84') va evitar la insistència d'un Hermes que amb un punt segueix tancant la classificació.

Fitxa tècnica

Fundación Hermes: Èric, Rachid, Christian, Israel, Carlos, Capellera (Lluís Gómez, 70'), Sevilla (Gallego, 70'), Víctor, Moha (Rueda, 64'), Javi González i Sergio (Adrià, 80').

CE l'Hospitalet: Fabián, Tamarit, Dan Korman, Marc López, Casares, Nolla, Iván García (Cunillera, 46'), Ricard (Joel Fernández, 79'), Bonilla (Codina, 46'), Negro (Marc Saña, 70') i Mauro Pastore.

Gols: 0-1 Mauro Pastore (17'); 1-1 Sergio (41'); 1-2 Mauro Pastore (45').

Àrbitre: Jorge Pertegal Méndez. Va amonestar els locals Israel i Sergio i els visitants Codina i Casares. Va expulsar el local Javi González (84') per doble amonestació.

Incidències: partit corresponent a la 6a jornada del Campionat de Lliga del grup 7 de Lliga Nacional Juvenil celebrat al Municipal de Pubilla Casas davant d'uns 125 espectadors. Tarda variable, amb alguna gota de pluja durant la primera meitat. A la graderia, entrenadors com Sebastià Herrera o Raúl Paje i el president de l'Hospi, Miguel García. A l'Hospi va completar la llista de convocats el porter Juan Carlos; a l'Hermes va fer-ho Sergio Martínez.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada