Etiquetes

9/10/13

Preparen la primera victòria

Galeria d'imatges | Després del clàssic descans dels dimarts, el Primer Equip del Centre d’Esports l’Hospitalet ha tornat aquest matí als entrenaments per preparar el vital partit de diumenge vinent (Estadi, 12:00 hores) davant el Levante B, cuer del campionat amb 3 punts, només un menys que els riberencs. Martín Posse reconeix la importància de l’encontre i és conscient que no guanyar farà necessari algun canvi (a la banqueta) per tal de redirigir la negativa dinàmica en què esta immers l’equip. Amb tot, el tècnic argentí està segur que l’equip tirarà endavant i mostrava plena convicció que diumenge l’Hospi sumarà els tres punts davant el filial granota, que és un dels tres equips del campionat que encara no sap què és guanyar un partit sobre el terreny de joc.

A banda de les molèsties que arrosseguen Álex Sánchez i Viale, la mala noticia per a Posse serà la baixa de Dani Provencio, que pateix una fissura al cinquè metatarsià del peu dret arran d’un cop rebut diumenge a Llagostera; el madrileny haurà d’estar unes 3-4 setmanes de baixa per aquest motiu. El migcampista d’Usera mostrava la seva frustració per no poder jugar davant del seu exequip, tot i que està convençut, com la resta de companys, que l’Hospi derrotarà el filial.

I és que tothom coincideix a apuntar que la plantilla, tot i la delicada situació de l’equip, està a mort amb el míster. També ho apuntava Pirulo, qui reconeixia que el de diumenge serà “un partit important” per dos equips que estan en “una mala situació”. Tot i això, el partit serà una autèntica “final” per  Pau Senent, que està convençut que amb el treball de l’equip, l’Hospi derrotarà el Levante B diumenge, un equip que també arribarà necessitat per tal de sumar els tres punts a l’Estadi.

L’equip s’entrenarà dijous i divendres a partir de les 10:00 a l’Estadi i farà la darrera sessió preparatòria dissabte pels volts d’un quart de deu del matí. Al final de l’entrenament, Martín Posse començarà a confeccionar la convocatòria i els onze escollits per sumar diumenge enfront del Levante B el primer triomf de la temporada. Tot seguit les manifestacions dels quatre protagonistes d’aquest matí: Martín Posse, Pau Senent, Pirulo i Dani Provencio.

Declaracions de Martín Posse

Declaracions de Pau Senent

Declaracions de Pirulo

Declaracions de Dani Provencio

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada