Etiquetes

2/8/13

Pretemporada #2bg3 | Montañesa 0-0 RCD Espanyol B


Galeria d'imatges a a The Catalan Groundhopper | L'Espanyol B de Manolo Márquez no ha pogut passar de l'empat a zero inicial davant d'una Montañesa que estrenava calendari d'amistosos davant la seva afició. No caurem en el tòpic de qualificar el matx de "típic de pretemporada", però sí que és cert que l'estat deficient de la gespa artificial del Municipal de Nou Barris ha perjudicat un Espanyol B que ha buscat dur la iniciativa del partit, amb Xavi Puerto i Borja molt actius en banda esquerra, però que no han creat gaire perill sobre la porteria de Cocera. De fet, l'ocasió més clara ha estat una rematada de cap desviada del malagueny Iván Moya. Per la seva banda, la Monta de Manolo González ha cedit la iniciativa als pericos, però ha gaudit d'ocasions més clares que el rival; Roland ha fet treballar Moha, mentre que Ñito també ha provat fortuna amb un xut llunyà que ha marxat per sobre del travesser.

A la represa, Márquez ha introduït 10 canvis a les files periquites; només Irawan (que havia substituït Èric López al primer temps) ha seguit sobre el terreny de joc, tot i que l'indonesi ha estat posteriorment substituït per Iván Sales. Poques accions de gol clares en aquest segon temps, tot i que la única amb cara i ulls de l'Espanyol B hauria pogut significar el 0-1 en una rematada de cap de Roger Canadell que s'ha estavellat al travesser i ha botat, sembla, sobre la mateixa línia de gol. Els locals, per contra, han demanat penal en una caiguda de Nils dins l'àrea, però el col·legiat de l'encontre ha optat per amonestar el davanter de la Montañesa.

FITXA TÈCNICA

CF Montañesa: Cocera, Ferran, Dani S., Amantini, Joshua, Rubén, Martí, Ñito, Roland Garrós, Toni Pérez i Nils. També han jugat: Héctor, Tato, Padilla, Pedrola, David i Sascha.

RCD Espanyol B: Moha, Nico, Pere, Eric, Marc Caballé, Iván Moya, Èric López, Miravent, Jairo, Xavi Puerto i Borja. També han jugat: Irawan, Coke, Albarrán, Raillo, Ferran Monzó, Aitor, Joan Jordán, Canadell, Kilian, Canario, Mamadou i Iván Sales.

Àrbitre: Pau Garcia Fuster. Ha amonestat el local Nils.

Incidències: partit amistós de pretemporada celebrat al Municipal de Nou Barris davant de gairebé 600 espectadors. Primer partit de la Montañesa, que s'ha presentat davant la seva afició en la que serà la seva quarta temporada consecutiva a Tercera Divisió. Segon encontre de pretemporada de l'Espanyol B, que dissabte derrotava el Taradell per 5-1 a Ribes de Freser. Proper partit del filial, diumenge (19:00) a Sant Adrià davant el San Cristóbal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada