Etiquetes

3/8/13

Amistós | CE l'Hospitalet - UDA Gramenet (dissabte, 20:00)

34 dies després, el futbol torna a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet. La trascendència d'aquell Hospi-Eibar no tenia res a veure amb la de l'amistós que els riberencs disputaran aquest vespre davant la UDA Gramenet, de Tercera Divisió, però l'interès en veure les primeres passes d'un nou projecte, ara encapçalat des de la banqueta per l'argentí Martín Posse, fa que el partit d'aquesta tarda tingui un cert interès per la parròquia riberenca, ansiosa per veure l'evolució de les incorporacions de la temporada i comprovar com han tornat aquells que, després de renovar, lluitaran perquè la magnífica passada temporada no quedi en anècdota i sí com a inici d'un cicle brillant al Centre d'Esports l'Hospitalet.

Posse ha treballat amb tota la plantilla durant dues setmanes, des del 22 de juliol, sense disputar cap partit amistós de preparació. L'objectiu, clar, preparar l'equip en l'aspecte físic amb total tranquil·litat, tocant pilota i treballant aspectes tàctics però sense cap pressa per posar-ho en pràctica. Total, al pas que anem amb el calendari pensar en un hipotètic retard en l'inici de la competició tampoc seria cap bogeria; encara hi haurà temps de sobra per jugar amistosos. La propera cita, dijous vinent a l'Històrics, podria suposar l'estrena en riberenc d'Akinsola i d'Aridai, que arrosseguen molèsties físiques i que avui contra la Grama no seran de la partida. A banda d'Iban Salvador, ja consolidat al primer equip, quatre jugadors del Juvenil A de Lliga Nacional completaran la convocatòria de Posse per al partit d'aquesta tarda.

Imatge: Judit Andreu (UE Sant Andreu)
Al davant, una UDA Gramenet que seguirà a Tercera Divisió per tercer curs consecutiu. Parlar dels colomencs i dels problemes extraesportius s'ha convertit, desgraciadament, en una tradició i enguany no és pas una excepció. Els problemes econòmics han afectat directament la confecció d'una plantilla més que modesta i que tractarà d'evitar el descens a Primera Catalana. El seu nou tècnic, el jove Toni Díaz tindrà al seu càrrec una plantilla 100% nova, on només Youssef (Vilassar de Mar) i Juanmi (Rubí) van jugar l'any passat a Tercera Divisió; quatre jugadors del filial (Poño, Canelada, Moha i Ángel Fernández) han pujat a un primer equip que ha pescat al Vilanova, al Singuerlín, al Bufalà, a l'Alella o al Montcada, entre d'altres equips.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada