Etiquetes

8/8/13

L'Hospi es vesteix d'Històric (dijous, 18:30 hores)

Segon test de preparació del Centre d'Esports l'Hospitalet de Martín Posse. Tardà a l'hora d'arrencar els amistosos de pretemporada, els riberencs afronten aquesta tarda al Guinardó la segona prova de l'estiu amb el retorn, tres edicions després, al Torneig d'Històrics. L'objectiu de fons és, evidentment, arribar en la millor forma possible per al debut a la Lliga al camp del València Mestalla. Però la classificació de Badalona, Llagostera i Prat per les semis d'aquest històric torneig d'estiu del futbol català 'obliga' l'Hospi a fer un bon paper davant el Júpiter i l'Ascó per guanyar el seu grup i poder disputat demà (20:00 hores), la segona semifinal davant del Prat d'Agustín Vacas.

No hi ha previstes massa novetats de cara a aquesta tarda pel que fa a la llista de convocats de Posse. L'equip va tornar a la feina dilluns amb una doble sessió d'entrenament, sessions en què Aridai, Akinsola i David Haro encara segueixen treballant amb molèsties, de manera que el seu concurs aquesta tarda no està previst. La gran novetat a la llista serà el porter Álex Sánchez, l'any passat al Castelldefels i que duu una setmana a prova amb l'Hospi; el porter del juvenil Juan Carlos descansarà avui, però tornarà a la llista diumenge a Cornellà (Copa Catalunya). Pel que fa a la resta de jugadors, poques novetats respecte a dissabte passat contra la Grama; en principi els juvenils Joel Fernández, Iván García i Oriol Codina també seran aquesta tarda al Guinardó.

Al davant hi haurà un equip de Primera Catalana que l'any passat era a Tercera i un de Tercera que el curs passat va pujar de Primera Catalana. Primer torn pel Júpiter de Juanjo García, extècnic del Pubilla Casas. Els grisgrana, tot i fer un bon futbol, no van poder evitar el descens a Catalana, però l'ambició als de la Verneda és màxima i amb Elhadji Bandeh (germà del riberenc Moussa) com a clar referent atacant buscaran retornar a Tercera. Esperarà rival l'Ascó de Miguel Rubio, que al contrari que el Júpiter torna a Tercera després de dos anys a Primera Catalana. Campions aficionats de Catalunya, els asconencs s'han reforçat a consciència per aspirar a alguna cosa més que la permanència: les arribades de Virgili (Nàstic) i Edu Vives i Sangrà (Reus Deportiu) en són una petita mostra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada