Etiquetes

8/8/13

Estrena a Paterna i un clàssic per tancar la Lliga


Dia gran avui a Las Rozas. Com si fossin els Reis Mags d'Orient, o fins i tot Johan Cruyff, el 7 d'agost de 2013 serà recordat a la seu de la Real Federación Española de FÚTBOL (per molt que Villar encara no hagi encertat a pronunciar-ho correctament) com un dels dies de més treball de la història. Primer grups, com avançàvem a Twitter ahir al migdia; a la tarda, calendari. Només queda el sorteig de Copa del Rei per completar la Santíssima Trinitat federativa, però hauria estat massa demanar. Fora conyes, l'Hospi de Martín Posse ja sap on començarà a defensar el títol: el proper 24 o 25 d'agost, el Centre d'Esports l'Hospitalet visitarà el València Mestalla al Mini Estadi de la Ciutat Esportiva de Paterna.

El valencianista Portu i el riberenc Hammouch podrien repetir instantània aquesta temporada.
Duel complicat davant d'un dels candidats a ser a la zona alta aquest curs, i duel que amaga la primera curiositat: de nou, debut davant d'un equip dirigit per Nico Estévez, sotscampió la temporada passada amb Huracán. La gran curiositat, però, rau en una darrera jornada que per tercer any consecutiu enfrontarà l'Hospitalet i l'Olímpic. En aquest cas, Camp Murta serà l'escenari d'un partit que sempre ha acabat amb somriures i llàgrimes, especialment el passat maig a l'Estadi. Serà l'11 de maig quan l'Hospi tanqui la Lliga a Xàtiva, tot just set dies després de rebre l'Ontinyent a l'Estadi: a la inversa, els riberencs repetiran un tram final familiar si el comparem amb el de l'any passat.

Un clàssic. Un partidàs. L'Hospitalet-Alcoyano a la 2a jornada
Tornant al començament, l'Hospi arrencarà a domicili després de tres estrenes com a local a Segona B; el segon cop en tres anys que ho farà davant d'un filial. El debut a l'Estadi serà el 31 d'agost o l'1 de setembre (segons si l'Hospi juga Copa el dia 4) en un autèntic partidàs davant l'Alcoyano de David Porras; de nou, riberencs i alcoians es veuran les cares a la segona jornada del campionat, ara a l'Estadi. L'Hospi-Alcoyano es la continuació a un inici de Lliga d'infart, que segueix amb la visita a Olot, l'Hospi-Badalona i el desplaçament al camp del Nàstic a la cinquena jornada (igual que l'any passat... abans de la irrupció de l'Orihuela).

L'Hospi buscarà repetir emocions i resultat davant el Villarreal B (27 d'octubre)
Reus, Llagostera, Levante B i Elche Ilicitano seran els quatre rivals de l'Hospi abans d'afrontar la que, en teoria, serà l'única setmana de tres partits. Tríada complicada per als de Posse, que rebran el Villarreal B (27 d'octubre), visitaran Huracán entre setmana (30 d'octubre) i rebran el Lleida Esportiu el 3 de novembre. Dos rivals de playoff consecutius abans i inici d'un novembre farcit de derbis, amb enfrontaments davant el Prat, l'Espanyol B i el Sant Andreu. De nou, l'Hospi s'enfrontarà als quadribarrats cinc jornades abans del final del campionat.

El drama es trasllada a Xàtiva. Última jornada, Olímpic-Hospi
I és que, una altra curiositat, quatre dels cinc darrers rivals de l'Hospi coincideixen amb els de la temporada passada (Sant Andreu, Constància, Ontinyent i Olímpic). Després de visitar el Narcís Sala, l'Hospi rebrà de forma consecutiva a l'Estadi el Constància i l'Atlètic Balears... sempre que els de Posse no juguin Copa del Rei; en aquest cas, el partit davant els balearicos s'ajornaria per més endavant. Com ja hem apuntat abans, la visita al Clariano i l'Hospi-Olímpic del 22 de desembre tancaran el 2013 riberenc.

35a jornada, visita a Inca. Infern o cel?
A la segona volta, com és evident, suposarà la repetició del mateix ordre de partits. L'Hospi visitarà quatre camps catalans (per cinc a la primera volta), rebrà Huracán el 16 de març en plena època de Falles i visitarà Mallorca dos cops en només set dies: tancarà la Setmana Santa al Nou Camp d'Inca (20 d'abril) i s'estrenarà al Municipal de Magaluf set dies després visitant l'Atlètic Balears de Nico López (27 d'abril).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada