Etiquetes

12/8/13

#porra2bg3 2013-2014

L'any passat l'Orihuela va acabar trastocant les previsions inicials amb la Lliga ja iniciada, però amb el camí aparentment a prova d'ensurts, la #porra2bg3 2013-2014 no hauria de patir modificacions. La temporada passada va ser @Capachivas, amb 5 encerts, que va clavar més el seu pronòstic amb la classificació final (va encertar el playoff d'Hospi, Huracán i Alcoyano i el descens de Binissalem i Yeclano Deportivo). Com l'any passat, tots els que vulgueu podreu participar en aquesta #porra2bg3, que tindrà com a termini per votar el moment en què comenci el primer partit de la temporada el proper 24 d'agost. A continuació, us fem un resum de com i on podeu votar.

Què heu de votar?
Al vostre pronòstic hi ha d'haver, d'una banda, els 4 equips que creieu que faran el playoff d'ascens a la Lliga Adelante, el 16è classificat (promoció d'ascens) i els quatre equips que considereu que tenen més números de baixar a Tercera Divisió. A més, com a novetat, també podreu apostar pel jugador màxim golejador de la temporada a #2bg3.

Com heu de votar?
Com l'any passat, podreu utilitzar el hashtag #porra2bg3 a Twitter per fer els vostres pronòstics. Com que l'any passat va haver-hi alguns que vau voler pronosticar des de l'anonimat, també podreu enviar les vostres apostes en un privat a @somdelhospi a Twitter o bé enviant un correu a elblogdelhospi@gmail.com. I en el fons, si se us acut alguna altra forma de votar, sempre que es pugui comptabilitzar, endavant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada