Etiquetes

8/8/13

L'Hospi es classifica per les semifinals de l'Històrics

Imatge: Torneig d'Històrics / Artur Tura

L'Hospitalet jugarà la final dels Històrics 2013 després d'empatar a zero davant l'Ascó i guanyar el seu grup per haver marcat més gols que els tarragonins. Els de Martín Posse han disposat dos onzes gairebé diferents, amb Álex Sánchez (porter a prova) i Oriol Codina (juvenil A) com a grans novetats. Ha estat al tercer partit quan l'Hospitalet ha treballat per mantenir l'empat que li donava la classificació. Ho ha fet, per variar, gràcies a Craviotto, que treia de forma miraculosa una rematada a boca de canó de Pijuan (5'). La resposta l'ha oferta Moussa, amb un cacau des de la frontal que ha fet volar Sergi (15'). Carreño i Manu Viale han disposat d'un bon parell d'ocasions per sentenciar la classificació, però el cert és que l'Ascó també hauria pogut aconseguir el seu gol en botes de Denis Coch i Edu Vives (37'). Demà a les 20:00 hores, els de Posse disputaran la segona semifinal del Torneig d'Històrics davant l'AE Prat. La primera semifinal enfrontarà el Badalona i el Llagostera. Un Històrics plenament #2bg3.

FITXA TÈCNICA 

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Hammouch, Viale, Moyano, Moussa (Valentín, 21'), Fragoso, Manel, Canario, Senent (Pol, 21'), Carreño i Pedro Bilbao.

FC ASCÓ: Sergi, Gerard Roca (Denis, 23'), Edu Vives, José Ramón, Edgar (Gabernet, 23'), Ermengol (Marc Alis, 23'), Pijuan, Sergi Moreno, Juanma (Pau Ripoll, 18'), Pere i Egea.

Àrbitre: Vico Moreno. Sense targetes.

Incidències: tercer partit del grup 4 del Torneig d'Històrics 2013 celebrat al Municipal del Guinardó davant d'uns 250 espectadors.

Imatge: Torneig d'Històrics / Artur Tura
L'Hospi s'ha imposat al Júpiter per 2-1 al primer minipartit de l'Històrics. Bona imatge dels de Martín Posse, que haurien pogut golejar un Júpiter poc rodat. Akinsola i Mario Roque han sentenciat el partit per la via ràpida; el nigerià obria la llauna després d'una bona passada d'Iban Salvador (5'), mentre Mario Roque culminava una acció col·lectiva iniciada per Pol i continuada per Akinsola (12'). Després, moltes ocasions pels de Posse; Pol n'ha tingut tres de clares, però Gabri ha estat brillant per salvar el 3-0. Iban Salvador i Akinsola també han tingut ocasions per ampliar el marcador, però al final els de Posse han patit per guanyar el partit; Makay ha reduït distàncies en definir una contra aïllada (37') i al final, Silva ha pogut empatar a un minut del final, però el travesser ha escopit el seu llançament (44').

FITXA TÈCNICA 

CE L'HOSPITALET: Álex Sánchez, Peque, Mousa, Alan, Valentín, Senent, Oriol Codina, Pol, Iban Salvador, Akinsola i Mario Roque. 

CE JÚPITER: Gabri, Carlos, Javi S., Eric, Rubén, Poche, Makay, Geri, Elhadji, Silva i Mechi. 

Gols: 1-0 Akinsola (5'); 2-0 Mario Roque (20'); 2-1 Makay (37').
Tanda de penals: (1-2) Iban Salvador (falla), Elhadji (gol), Mousa (falla), Poche (gol), Akinsola (gol), Geri 

Àrbitre: García Peñacoba. Ha amonestat els riberencs Pol i Moussa. Incidències: primer partit del grup 4 del Torneig d'Històrics 2013 celebrat al Municipal del Guinardó davant d'uns 350 espectadors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada