Etiquetes

2/3/13

Prèvia | CE l'Hospitalet - Villarreal CF B (diumenge, 12:00 hores)

Després de tancar de forma exitosa els dos primers partits d'aquesta setmana farcida de partits, i no sense patiments, el Centre d'Esports l'Hospitalet afrontarà demà davant el Villarreal B un partit molt important per seguir retallant distàncies amb els equips que ara mateix ocupen la zona de play-off. I és que després d'una bona jornada dimecres passat, els de Miguel Álvarez ja es troben a només un punt del quart classificat i, a més, ja han viscut la jornada de descans pertinent. Tanmateix, no val a badar: el rival de demà, tot i ser un dels pitjors visitants, amaga un potencial ofensiu evident que farà que l'Hospi hagi de parar tots els sentits per evitar qualsevol sorpresa desagradable. Bon partit que, recordem, podreu viure en directe a l'Estadi abonant a la sortida del camp la quantitat que cregueu convenient, a partir de 0,01 Euros. T'ho perdràs?

Imatge: Carme Ripollès / Villarreal CF B
Com si del Doctor Jekyll (o de Mister Hyde) es tractés, el Villarreal B que dirigeix Lluís Planagumà mostra unes prestacions ben diferenciades segons si juga al seu Mini Estadi (no hi perd des del passat agost) o ho fa lluny de casa; no obstant això, els groguets són el segon pitjor visitant amb 8 punts de 39 possibles, només 'superat' pel Binissalem. Amb tot, i malgrat les baixes que s'han produït al mercat d'hivern, el Villarreal B ha sabut reinventar-se i agafar-se al gol de Juanto Ortuño per fer oblidar la marxa de Salva Chamorro a l'Atlètic Balears o la participació intermitent de Gerard Moreno, sovint amb el primer equip. Els groguets només han marcat cinc gols lluny de Vila-real però en el conjunt de la Lliga són, amb 38 gols, tot just el tercer equip més golejador per darrere de l'Hospi i el Levante B.

Demà, però, Lluís Planagumà haurà de fer mans i mànigues per dissenyar l'onze inicial que salti a la gespa artificial de l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet. Cap sancionat però fins a cinc baixes per lesió tindrà el tècnic català: Pepe Palau, Cámara, Edison Flores, Felipe Alfonso i Zambrano. Tampoc no hi serà Gerard Moreno, que ha estat convocat amb el primer equip per viatjar a Còrdova. Així, entren a la llista dues incorporacions hivernals com el meta Aitor o el defensa Bonaque, que torna després d'un partit de sanció, així com els joves Jean-Luc i Èric López, habituals del Villarreal C al grup 6 de Tercera Divisió. Planagumà defineix com a "atractiu" el partit de demà pel tipus de rival que es trobarà el seu equip i manté que la intenció serà tractar de reproduir el partit d'anada (3-3).

Pel que fa a l'Hospi, l'equip va entrenar-se ahir divendres i ho ha fet aquest mateix matí per tal de preparar el duel davant del Villarreal B. Encara animats per la soferta però agraïda victòria davant el Badalona (2-1), Miguel Álvarez ha començat a dibuixar les línies mestres de cara al partit de demà. Bàsicament, el gran maldecap pel tècnic andalús serà suplir les baixes de Pol, Manga, Manel i Barranco, que deixen el doble pivot amb només Pedraza com a clara referència. El dubte rau en saber si l'acompanyarà Ángel Sánchez o s'optarà per reconvertir algun jugador per fer parella amb Pedraza. I és que, casualitats, les quatre baixes per lesió que té l'Hospi són de jugadors que poden ocupar aquesta posició sobre el terreny de joc. El cinquè descartat és Pedro Bilbao; per tant, Peque i Moussa seran les novetats a la convocatòria de cara a aquest partit.

CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET - VILLARREAL CF
Diumenge, 12:00 hores | Estadi de Futbol de l'Hospitalet
Campionat de Lliga de Segona Divisió B - Grup III - 30a jornada

Possible onze del CE L'HOSPITALET: Craviotto, Hammouch, Valentín, Viale, Moyano, Pedraza, Ángel Sánchez, Julio Rico, Cirio, Corominas i Bacari.

Possible onze del VILLARREAL CF B: Aitor, Diego Jiménez, Guillem Savall, Fran García, Pablo Íñiguez, Edu Ramos, José Ángel, Iriome, Juanto, Pablo González i Sergio Marcos.

Àrbitre: Víctor Perez Peraza (Tenerife).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada