Etiquetes

3/3/13

Lliga | CE l'Hospitalet 2-1 Villarreal CF B

Setmana fantàstica. L’Hospi ha tancat aquest migdia una setmana de somni amb un agònic triomf davant del Villarreal B (2-1). Ha estat quan Ricardo Albaladejo, delegat de l’Hospi, era a punt de treure el cartell amb el temps de descompte quan Sergio Cirio ha resolt una assistència de David Corominas per situar el 2-1 definitiu a l’electrònic i dur el deliri a l’Estadi; a la gespa, a la banda, a la banqueta i a la graderia. Bogeria absoluta per un Hospi que assegurava els tres punts davant d’un bon rival i enllaçava el seu tercer triomf consecutiu en set dies, la vuitena jornada seguida sense conèixer la derrota. L’equip posa punt i seguit a un tram complicat de la temporada... en zona de play-off. I és que l’empat de l’Alcoyano al Collao davant del Reus Deportiu (1-1) permet que els de Miguel Álvarez afrontin el partit al camp del Binissalem (diumenge, 12:00 hores) en quarta posició i amb un partit menys que la resta de rivals.

Les baixes al mig del camp convertien l’alineació de l’Hospi en poc menys que un misteri per resoldre. La solució inesperada per gairebé tots, ens deixava un doble pivot que ocuparien Iván Hammouch i Marc Pedraza, amb Julio Rico al lateral dret i amb Moussa com a atacant en banda esquerra, posició que ja va ocupar a la 2a jornada al camp de l’Alcoyano. També Juan Antonio Osado recuperava el seu lloc a l’onze en detriment de Bacari, que com Corominas ha començat el matx a la banqueta. Un partit obert, sense massa concessions al conservadurisme però sense massa ocasions. Com si d’un test estiguéssim parlant, Julio Rico per l’Hospi (3’) i Pablo González pel Villarreal B (10’) han provat sort amb dos xuts des de la frontal, tots dos amb cama dreta, que s’han perdut per sobre del travesser. L’Hospi ha provat d’explotar la velocitat de Moussa en banda, però el de Badalona només ha tingut un cop de cap massa fluix que ha blocat el meta visitant Aitor (21’).

Amb el pas dels minuts l’Hospi guanyava pilota i control del partit mentre l’equip de Lluís Planagumà buscava sorprende a la contra amb Iriome, Juanto o Jean Luc com a referència. Una bona acció combinada de l’Hospi en atac acabava amb una rematada d’Isma Moyano a l’interior de la gran que marxava fora per ben poc (24’); tampoc estava encertat Osado, que rebia la passada de la mort d’Aday però creuava en excés el seu xut (27’). Pels groguets, només Pablo González aconseguiria fer treballar Craviotto en un xut ras des de la frontal que el meta de l’Hospi aturava sense problemes (36’). La sort, però, no estaria del cantó de l’Hospitalet; bona acció personal de Sergio Cirio, regat cap a dins, bona posició i xut amb cama dreta, amb rosca, que picava el pal esquerre de la porteria castellonenca (37’).

A la represa, i sense canvis a cap dels dos equips, la dinàmica del final del primer temps tindria continuïtat amb un Hospi amo i senyor del partit mentre el Villarreal esperava la seva opció a la contra. Mentre Álvarez feia escalfar Bacari, Coro i Ángel, Sergio Cirio era objecte d’un possible penal dins l’àrea grogueta (48’). L’Hospi tocava però li mancava profunditat i l’entrada de Bacari i Corominas per Osado i Moussa buscava revolucionar el partit. Dit i fet; només un minut després, bona incorporació de Julio Rico a l’atac, centrada mil•limètrica amb cama dreta des de línia de fons i rematada de cap fantàstica de Bacari per fer l’1-0. Primera pilota que tocava el mataroní i barraca (61’). Només aleshores reaccionaria el filial, concretament amb un magistral llançament de falta de Juanto que picava el pal (62’). També Craviotto es lluiria després d’una altra rematada del davanter murcià que acabava a córner (67’).

Miguel Álvarez donaria entrada a Ángel Sánchez en lloc d’Aday i els riberencs perdonarien la sentència en una ràpida contra en què Bacari es trobaria amb la brillant d’intervenció d’Aitor (73’). Sense massa problemes, l’Hospi se’n trobaria un de gros: penal per mans de Valentín dins l’àrea gran i transformació de Juanto per fer l’1-1, un marcador que pocs esperaven i que complicava la vida a un Hospi que havia de recórrer gairebé a l’heroica al final del partit. Ho provaria Bacari al minut 89, amb un xut potent que treia un defensa, però una passada de David Corominas un minut després, assistència que rebia Sergio Cirio, acabava amb una resolució fantàstica del davanter badaloní per fer pujar el 2-1 definitiu al marcador i dur la bogeria a l’Estadi (90’).

FITXA TÈCNICA

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Julio Rico, Valentín, Viale, Moyano, Hammouch, Pedraza, Aday (Ángel Sánchez, 81'), Moussa (Corominas, 59'), Cirio i Osado (Bacari, 59').

VILLARREAL CF B: Aitor, Diego Jiménez (Blázquez, 90'), Fran García, Savall, Pablo Íñiguez, Edu Ramos, José Ángel (Sergio Marcos, 65'), Iriome, Juanto, Pablo González i Jean Luc (Éric, 79').
Gols: 1-0 Bacari (61'); 1-1 Juanto (85', penal); 2-1 Cirio (90').

Àrbitre: Víctor Pérez Peraza (Tenerife). Ha amonestat els locals Pedraza i Valentín i els visitants Edu Ramos i Blázquez.

Incidències: partit corresponent a la 30a jornada del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant d'uns 600 espectadors. Matí assolellat i molt bona temperatura. A l'Hospi, Peque i Oliver han completat la convocatòria; al Villarreal B ho han fet Bonaque i Jorge Palatsí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada