Etiquetes

25/3/13

El 14 d'abril, autocar cap a Reus!


En vistes de la bona trajectòria de l’equip aquesta temporada i amb la intenció que els jugadors i cos tècnic del Centre d’Esports l’Hospitalet tampoc estiguin sols als desplaçaments, la Junta Directiva de l’Hospitalet ha decidit facilitar als socis, abonats, aficionats i simpatitzants de l’Hospi l’opció de viatjar el proper diumenge 14 d’abril al partit que el nostre equip jugarà al camp del Reus Deportiu amb un autocar que s’organitzarà des de l’entitat. Som en una temporada que pot ser històrica i no podeu deixar l’oportunitat de viure-la al costat de l’equip!

A mesura que s’apropin els dies es podran confirmar detalls tals com l’hora del partit i la sortida i arribada de l’autocar, que partirà des de l’Estadi de Futbol de l’Hospitalet. Caldrà cobrir un mínim de 35 places per tal que l’autocar surti i el preu, sense incloure l’entrada al partit, serà d’entre 8 i 12 euros segons l’ocupació final de l’autocar. En cas sigui necessari obrir un segon vehicle, les condicions seran les mateixes: caldrà cobrir un mínim de 35 places, amb el mateix preu que el primer segons l’ocupació.

Podeu apuntar-vos des d’ara mateix de les següents formes: personalment, a les oficines del club (de dilluns a divendres, de 17 a 21 hores); trucant al telèfon del club (93 335 03 04) dins l’horari d’oficines o enviant un correu electrònic al club (a933350312@orange.es). De la resta de detalls, com ara el tancament del termini o el preu de les entrades pel partit us n’informarem puntualment en aquesta web, a l’Estadi i també via Twitter a @CE_LHospitalet. #SomHiHospi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada