Etiquetes

19/3/13

Prèvia | CE l'Hospitalet - Club Gimnàstic (dimecres, 19:30 hores)


Aquest vespre, l’Hospi i el Nàstic tornaran a creuar-se en partit oficial tan sols un mes després del darrer precedent, que va acabar amb el triomf per 1-2 a Tarragona. En aquesta ocasió, la cita té la ronda de quarts de final de Copa Catalunya com a protagonista; un partit únic que catapultarà un dels dos equips a les semifinals, on en principi esperen Espanyol i Barcelona. Un partit, intersetmanal, que arriba en un moment dolç per tots dos equips: l’Hospi és tercer a la Lliga i acumula cinc victòries consecutives i deu partits invictes, mentre que el Gimnàstic és el tercer millor equip de la segona volta al grup 3 de Segona Divisió B i el més golejador, amb 25 gols després de 10 partits. Espectacle malgrat les baixes, forçades algunes i reserves d’altres que es preveuen per un duel que començarà a dos quarts de vuit a l’Estadi i que, com a la Lliga, deixarà que sigueu vosaltres, el públic, qui decideixi què pagar pel partit. Sense excuses, de nou.

El Nàstic ha perdut només un partit en aquest 2013 i va ser, com dèiem, contra l’Hospi. De fet, els riberencs són fins ara l’únic equip que l’ha derrotat en tots dos partits a la Lliga. Ànims de revenja a l’equip que dirigeix Javi Salamero, que aquest dimecres s’exercitarà per darrera vegada abans de viatja a la tarda cap a l’Hospitalet. Probablement, el tècnic aragonès opti, com l’Hospi, per donar descans als homes habituals i per donar minuts als homes menys utilitzats. Amb tot, i amb el partit de Lliga a Tecla (diumenge, 17:00 hores) en l’horitzó més proper, el Nàstic buscarà en el seu debut en aquesta competició eliminar la seva bèstia negra i fer via cap a les semifinals d’aquesta Copa Catalunya.

Per la seva banda, l’Hospi arriba a aquesta eliminatòria després d’haver eliminat a domicili i a la tanda de penals el Vilassar de Dalt (1-1) i el Prat (0-0), respectivament. Com ja va avançar Álvarez a la roda de premsa posterior al triomf enfront el Mallorca B, a banda dels lesionats Pol, Barranco i Alberto Manga, alguns jugadors com ara Viale i Marc Pedraza tampoc entren a la convocatòria pel duel davant dels grana. El tècnic de Guarromán presenta una llista de 19 jugadors que inclou el dubte de Moyano fins a darrera hora. A canvi, entre les moltes novetats que hi haurà a l’onze inicial podrien ser-hi les dels tres jugadors del Juvenil A de Lliga Nacional inclosos a la llista: Iban Salvador, Xavi Monleón i Lucas Martínez. La intenció, a banda de passar ronda, serà tractar de dosificar esforços de cara al triple compromís per acabar el mes de març amb els encontres contra l’Atlètic Balears, el Levante B i el Yeclano Deportivo.

CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET - CLUB GIMNÀSTIC DE TARRAGONA
Segueix el minut a minut a Twitter: @CE_LHospitalet.
Dimecres, 20 de març; 19:30 hores | Estadi de Futbol de l'Hospitalet
Copa Catalunya 2012-2013 - Quarts de final (partit únic)

Possible onze del CE l'Hospitalet: Oliver, Peque, Moussa, Hammouch, Lucas, Xavi, Ángel Sánchez, Corominas, Iban Salvador, Osado i Pedro Bilbao.
Possible onze del Club Gimnàstic: Sergio López, Mairata, Aleix Coch, Arnau, Fran Vélez, Eugeni, Ñoño, Joel Coch, Virgili, David Haro, Perico

Àrbitre: Pau Garcia Fuster (Barcelona).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada