Etiquetes

16/3/13

Prèvia | CE l'Hospitalet - RCD Mallorca B (diumenge, 12:00 hores)

A mesura que avança el campionat i les ratxes s'extenen, es fa més complicat de mantenir-les vigents. Tothom espera molt de l'equip, per la seva qualitat i per la seva bona dinàmica, però com que al futbol no hi juguen 11 sinó 22 jugadors, com que hi ha un rival sobre el terreny de joc i un seguit de factors que poden condicionar el partit, la lògica és el menys lògic en aquest esport. Una lògica que dictaria el favoritisme de l'Hospi demà (12:00 hores) a l'Estadi enfront d'un Mallorca B que és en zona de descens, a tres punts de l'Orihuela, conjunt que marca la primera referència de permanència (la promoció). Un conjunt molt irregular, però amb jugadors contrastats, que ja han debutat amb el primer equip i que amaguen un potencial que la classificació no permet apreciar a dia d'avui. Un equip necessitat davant d'un Hospi que, també necessitat, buscarà tres punts que l'apropin a l'objectiu del play-off. Un Hospi que, una jornada més, esperarà el suport del públic. Perquè ja no hi ha excusa: sou vosaltres els qui decidiu què pagar quan sortiu de l'Estadi. Cinc euros? Cinc. Dos euros? Dos. Un cèntim? Endavant. Sense excuses. Amb (molta) il·lusió.

Un desafortunat gol de Robert Simón, amb l'ajuda del vent, va fer que el Mallorca B caigués diumenge contra el Badalona a casa (0-1). Això, i les tres pilotes que els de Miquel Soler van estavellar als pals de la porteria escapulada. Era la segona derrota consecutiva dels palmesans, que abans de la jornada de descans havien aconseguit enllaçar dues victòries vitals davant dos rivals directes: Orihuela (1-0) i Espanyol B (1-2). Amb tot, la irregularitat és la nota més destacable d'un Mallorca B que ha sumat tres victòries i sis derrotes en aquest 2013. Blanc o negre. Equip d'extrems. Amb 21 gols en 29 partits, els mallorquinistes són el tercer equip menys golejador del grup 3; tres victòries a domicili (Binissalem, Constància i Espanyol B) però equip més golejat lluny del seu terreny de joc: 26 gols encaixats, 14 dels quals han arribat en la darrera mitja hora de partit.

Un equip que demà comptarà finalment amb el defensa Joan Campins, una de les sensacions de la temporada al filial i que divendres va jugar (i marcar) amb la selecció balear sots-18 en la segona fase del Campionat d'Espanya que s'està jugant a Binissalem. No hi seran dos valors del planter mallorquinista com Brandon i One, ni tampoc amb Abdón Prats, que amb sis gols és el màxim golejador de l'equip. Per contra, Miquel Soler comptarà amb homes com Marc Fernández i Álvaro Giménez, que ja saben què es debutar amb el primer equip. El català, a més, ja ha passat pel Sabadell i el Cartagena, mentre que l'il·licità va patir una greu lesió que l'ha impedit debutar fins aquesta segona volta.

Per la seva banda l'Hospi ha preparat el partit amb força normalitat després d'aconseguir a Binissalem un treballat i suat quart triomf consecutiu. Finalment, Viale i Aday han fet net de les molèsties que han arrossegat aquesta setmana i podran ser de la partida demà per un Miguel Álvarez que ha decidit repetir, fil per randa, la mateixa llista de convocats de fa set dies. Un equip que dijous va enfrontar-se al Juvenil de Divisió d'Honor de la Damm en un partit d'entrenament a l'Estadi que va acabar amb el marcador inicial de 0-0 i on algun dels juvenils va gaudir de minuts a la segona part d'aquest amistós. Segueixen lesionats Pol, Manga i Barranco, tot i que s'espera que tots tres puguin estar disponibles dintre de no massa temps, mentre que Peque i Pedro Bilbao han quedat fora de la convocatòria per decisió tècnica.

L'objectiu, evident, aconseguir el cinquè triomf consecutiu i viatjar diumenge a Palma per enfrontar-se a l'Atlètic Balears amb 59 punts i guanyar marge d'error per qualsevol possible ensopegada. El rival és accessible més enllà d'uns precedents històrics que afavoreixen els interessos riberencs. Hospi i Mallorca B s'han enfrontat en nou ocasions en terreny hospitalenc (cinc d'elles a l'Estadi) amb un balanç de 5 victòries de l'Hospi, 3 empats i 1 triomf del Mallorca B (1-4, temporada 1995-1996). A l'Estadi, el Mallorca B només va aconseguir puntuar en la seva darrera visita, en el debut de la Lliga 2011-2012. Podeu recordar en els següents enllaços aquest empat (1-1), o la victòria per 3-0 de fa dues temporades, també amb Miguel Álvarez com a tècnic.

CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET - REIAL CLUB DEPORTIU MALLORCA B
Segueix el minut a minut a Twitter: @CE_LHospitalet.
Diumenge, 17 de març; 12:00 hores | Estadi de Futbol de l'Hospitalet
Campionat de Lliga de Segona Divisió B - Grup III - 32a jornada

Possible onze del CE l'Hospitalet: Craviotto, Hammouch, Valentín, Viale, Moyano, Manel, Pedraza, Julio Rico, Cirio, Corominas i Osado.
Possible onze del RCD Mallorca B: Yeray, Sergio Díaz, Víctor, Mateo, Pablo Marí, Álex Vallejo, Nico, Marc Fernández, Pedro Capó, Álvaro i Javi Hernández.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada