Etiquetes

27/3/13

Prèvia | CE l'Hospitalet - Levante UD B (dimecres, 19:30 hores)


Jornada gran al grup 3 de Segona Divisió B on s’enfrontaran, en dos duels fratricides, els quatre primers classificats. Partit gran, doncs, a l’Estadi, amb la visita del quart classificat a la Lliga, un Levante B que és ara mateix a quatre punts de l’Hospi i que cercarà la victòria per tal d’impedir que els riberencs s’escapin. I és que els de Miguel Álvarez disposen de la quarta i última “setmana de 9 punts” per tornar a fer forat a la Lliga, aprofitant sobre tot els partits propis però traient rèdit dels duels directes entre els seus rivals. Partit, com sempre, complicat amb del millor filial de la categoria i una de les bèsties negres de la història de l’Hospi. La cita, aquesta tarda (19:30 hores) a l’Estadi. Allà us hi esperem perquè, recordeu, el preu el poseu vosaltres! Novament, sense excuses!

El Levante B no comptarà amb el seu killer, Roger Martí, cada cop més immers en la dinàmica de treball de primer equip. Això no treu, ni molt menys, que el conjunt que dirigeix amb molta brillantor José Gómez sigui un equip d’allò més perillós, amb homes que ja coneixien la categoria abans de fitxar pel Levante B. Però la baixa de Roger, màxim golejador granota amb 17 gols, és una dada a tenir en compte: sense ell, l’equip ha sumat 8 punts de 24 possibles (2 victòries en 8 partits) sense el davanter de Torrent. Però com dèiem, els Mossa, Provencio, Andy o Morales tenen capacitats i qualitat suficient com perquè l’Hospi estigui ben a l’aguait en tots i cadascun dels minuts que duri el partit.

Un Levante B que amaga un bon potencial ofensiu i que baixa un graó en l’aspecte defensiu. Si més no, l’equip només ha pogut deixar la porteria a zero en 5 dels 31 partits que ha disputat fins ara en aquest Campionat de Lliga. Avui, la baixa més notòria és la de Roger Martí, però tampoc no hi serà Carlos Tomás, operat del turmell aquesta mateixa setmana. L’expedició granota, que ha fet nit a Barcelona, està formada pels següents jugadors: Garabato, Coronado, Iván, Mossa, Juanma, Paredes, Moyano, Higón, Álvaro Rosa, Provencio, Selfa, Andy, Rubén, Ortuño, Olaizola y Morales.

Per la seva banda l’Hospi va entrenar dilluns i dimarts al matí per preparar el partit contra el Levante B i iniciar una setmana que clourà diumenge a Iecla. El punt a Palma es va donar com a bo per les baixes que arrossegava l’equip i per com va anar l’encontre, amb el gol de Xavi Molina i el penal fallat. El gol final de Cirio i les ensopegades dels rivals van donar valor a l’empat, que deixa l’Hospi segon a la classificació. A més, Pol Llonch va tornar a treballar dilluns amb la resta del grup i cada cop té més a tocar el seu retorn. Avui, però, no entra a la convocatòria com tampoc ho fan Ángel Sánchez, Moussa, Hammouch i Aday, que ha de descansar per sanció.

Dos dels equips que més bon joc han desplegat aquesta temporada es toparan amb uns precedents històrics que no conviden a l’optimisme golejador: 3 gols en quatre partits i, sobretot, la sensació que l’Hospi es troba una autèntica bèstia negra. Tot, pel primer precedent, en el partit de tornada del play-off d’ascens a Segona B. Era el juny de 2004 i el Levante B, gràcies a Neftalí Suescun, va igualar el 0-1 de l’anada a Bunyol. Cebri va fallar un penal per l’Hospi a la pròrroga i a la tanda de penals, Tato Burgada va erigir-se en heroi granota i va deixar sense ascens els riberencs. El darrer precedent, l’1-0 del curs 2007-2008, es va decidir amb un gol de Juli que va significar la quarta victòria consecutiva d’un Hospi que no va aconseguir salvar la categoria. En total, 1 victòria de l’Hospi, 1 empat i 2 victòries del Levante B; amb un gol riberenc i dos dels valencians.

CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET - LEVANTE UNIÓN DEPORTIVA B
Segueix el minut a minut a Twitter: @CE_LHospitalet.
Dimecres, 27 de març; 19:30 hores | Estadi de Futbol de l'Hospitalet
Campionat de Lliga de Segona Divisió B - Grup III - 34a jornada

Possible onze del CE l'Hospitalet: Craviotto, Julio Rico, Valentín, Viale, Moyano, Manel, Pedraza, Osado, Cirio, Corominas i Bacari.
Possible onze del Levante B: Garabato, Iván, Jaime Paredes, Mossa, Moyano, Andy, Selfa, Provencio, Álvaro Rosa, Morales i Ortuño.

Àrbitre: Luís Miguel Vallejo Aznar (Aragó).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada