Etiquetes

2/3/13

Unificación Bellvitge 2-4 JUVENIL A

El Juvenil A del Centre d'Esports l'Hospitalet segueix creixent des de l'arribada de José Luís García a la banqueta. Encara invicte sobre el terreny de joc, l'Hospi ha sumat el tercer triomf consecutiu lluny de l'Estadi en vèncer la Unificación Bellvitge per 2-4 en el derbi de juvenils de la ciutat. Un partit estrany, on l'Hospi ha pogut pecar de confiança després d'haver-se situat amb 0-3 a l'electrònic. I és que els de José Luís García han estat força superior a la Uni en una molt bona primera meitat. Inici, però, sense dominador ni ocasions que ha seguit amb un desenllaç sorprenent: jugada aïllada, situació de poc perill aparent i xut ras i creuat del killer Mario Roque per fer pujar el 0-1 al marcador (14').

El gol ha pogut fer mal als nois de Raúl Paje, avui sancionat, que han vist com primer Carles (17') i després Óscar Hernando (23') han estat a punt de fer el 0-2. Però també és just dir que Dani ha desaprofitat una doble ocasió a la mitja hora de partit després que Joan Carles aturés la primera rematada del punta local i que el davanter errés també en el segon xut. No perdonaria però l'Hospi, que pocs instants després eixamplaria la distància gràcies al gol d'Óscar (33'). No era el dia dels locals, una sensació que es veuria reflectida en la desgraciada jugada que acabava amb la lesió de genoll de Dani, que hauria d'esperar l'arribada de l'ambulància per ser traslladat a un centre mèdic.

La segona meitat ha tinguy un inici similar al del primer temps tot i que ha estat el quadre local qui ha provat sort en una internada de Gallego que Joan Carles ha blocat sense complicacions (52'). L'entrada d'Evans en el lloc d'Over (57') ha donat més velocitat a un Hospi que semblava sentenciar el matx després que Mario Roque definís a la perfecció una gran assistència de Xavi Monleón (61'). El 0-3 semblava matar definitivament el partit, sobretot perquè la Uni tampoc donava la sensació de poder aixecar l'encontres. Res més lluny de la realitat, en una jugada aïllada, un penal de Mario Roque donava l'oportunitat als locals, que reduïen diferències gràcies a la transformació d'Alfayate (72').

L'Hospi, que hauria pogut fer abans el 0-4 en una fantàstica acció personal d'Evans que acabava derribat per un rival (64'), va veure perillar de debò els tres punts quan al minut 89 Gallego, amb cama dreta, feia un magnífic gol de falta que feia pujar el 2-3 a l'electrònic. Nervis i tensió d'aquí al final, amb algun servei de cantonada i pilotes penjades que l'Hospi sabria resoldre. En la darrera, de fet, els de José Luís García llançarien una contra mortal resolta per Soufian (93'). Era el 2-4 definitiu ja que acte seguit Muñoz Baquero xiularia el final del derbi.

FITXA TÈCNICA

Unificación Bellvitge: Raúl, José Manuel, Rami (José Zajara, 65'), Edu, Jordi Sánchez, Xavi, Pau Navas, Toni Repiso (Diego, 32'), Dani (Alfayate, 37'), Carrique (Medina, 65') i Gallego.

JUVENIL A: Joan Carles, Soufian, Adrián, Xavi, Lucas, Iban Salvador (Barrera, 84'), Carles Roca (Oriol, 80'), Gerard, Mario, Óscar (Carlos González, 67') i Over (Evans, 57').

Gols: 0-1 Mario Roque (14'); 0-2 Óscar (33'); 0-3 Mario Roque (61'); 1-3 Alfayate (72', pen); 2-3 Gallego (89'); 2-4 Soufian (93').

Àrbitre: Vicente Alexander Muñoz Baquero. Ha amonestat els locals Dani, Rami, Toni Repiso, Xavi i Medina i els visitants Óscar, Gerard i Mario Roque.

Incidències: partit corresponent a la jornada 23 del Campionat del grup 7 de Lliga Nacional Juvenil celebrat al Municipal de la Feixa Llarga davant d'uns 130 espectadors. Tarda agradable per la pràctica dlel futbol, presència, entre d'altres, de l'actual entrenador del Barcelona Juvenil B, Francisco Javier García Pimienta, exjugador de l'Hospi; el regidor d'Esports i Cultura Cristian Alcázar o el vicepresident de l'Hospi, Antonio Castellano. A l'Hospi, Vicenzo ha completat la convocatòria; a la Uni ho fa fet Isaac.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada