Etiquetes

3/10/15

Redreçar el rumb | CE l'Hospitalet - Atlètic Balears (diumenge, 12:00)

CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET - ATLÈTIC BALEARS
Diumenge, 4 d'octubre - 12:00 hores | Estadi de Futbol de l'Hospitalet
Jornada 7 - Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B

Possible onze de l'Hospi: Aulestia, Dani Fernández, Bigas, Savall, Medina, Miki Muñoz, Javi Pérez, Carreras, Guzmán, Raúl Torres i Ruibal.

Possible onze de l'Atlètic Balears: Pliquett, Wiemann, Biel Guasp, Esteban, David Prieto, Carles Marc, Fullana, Casares, Thilo, Jurado i Chando.

Àrbitre: Alexander González González (Tenerife).

En aquesta muntanya russa en què l'Hospi ha convertit aquest tram inicial de Lliga, esperem que toqui pujada. Dues derrotes inicials, un empat per fer coixí, dues victòries consecutives, eliminació de la Copa Federació i desfeta a Sabadell; aquesta és la seqüència, a grans trets, d'un equip, el riberencs, que com molts altres no acaba de trobar la tecla de la regularitat. Més enllà del futbol, més o menys atractiu i dels inconvenients en forma de lesions i sancions, l'Hospi encara no ha trobat la continuïtat necessària en una categoria on les dinàmiques tenen un pes importantíssim, tant per bé com per malament. I en aquest sentit l'Hospi inicia demà contra l'Atlètic Balears un mes d'octubre important, amb rivals de perfil diferent (outsiders a casa i rivals directes lluny de l'Estadi) que poden començar a definir els objectius reals d'aquest equip. Sempre, però, conscients que parlem d'una categoria en què, a un sol partit, qualsevol rival pot fer saltar la banca.

Imatge: Guiem Sánchez
I demà l'Hospi rebrà un rival d'alçada, un Atlètic Balears que havia dibuixat una plantilla prou interessant quant a noms però que precisava de partits i de competició per convertir aquesta amalgama de qualitat en una realitat, en un aspirant tangible. I fins ara, només el sorprenent líder Cornellà ha estat capaç d'amargar el cap de setmana als balearicos, que des que van iniciar la Lliga a Torrent ja han disputat 11 partits oficials entre Lliga i la fase autonòmica de la Copa RFEF. Tot i aquest dinàmica de treball+partits a l'estil Champions, els de Siviero aguanten el tipus amb una plantilla llarga i amb el suport del juvenil de Divisió d'Honor; tot plegat ha permès l'Atlètic fer el trànsit de setembre a octubre en zona noble, quart a la Lliga i amb un lleuger avantatge a la final de la Copa RFEF després del 2-2 de dimecres a Eivissa. Homes com Pliquett, David Prieto, Jurado o Chando van gaudir de pocs minuts contra la Peña o, fins i tot, van tenir descans i per tant apunten a titular per demà. Siviero no té cap baixa per dissenyar la llista de convocats que viatjaran a Barcelona.

Menys s'hauran de desplaçar els futbolistes de l'Hospi disponibles per a un Martí Cifuentes que sí que tindrà més maldecaps per dissenyar un onze titular marcat per les nombroses baixes que arrosseguen els riberencs. Al segon i darrer partit de sanció de Ton Alcover cal afegir les baixes dels igualment sancionats Óscar Sierra i Aleix Coch, les dels lesionats Marc Vales i Boris Garrós i els dubtes de David López i Dani Fernández, per bé que el lateral barceloní hauria de ser de la partida. I com que servidor no està en la millor forma per reforçar l'equip (per sort), Cifuentes s'haurà d'escarrassar a trobar la fórmula per plantar cara a un dels equips més complicats de la Lliga, amb un onze de circumstàncies i amb l'obligació moral de netejar la imatge que l'equip va oferir diumenge a Sabadell, especialment en els darrers minuts del partit. De nou a l'Estadi i davant l'afició que es donarà cita tot i l'absència de la campanya de socis que es va prometre a l'assemblea, l'Hospi voldrà redreçar el rumb i sumar el tercer triomf del Campionat.

2 comentaris: