Etiquetes

11/10/15

#FutboLH | Hospitalense B 0-7 Atlanta-El Raval

-> L'Hospitalense B encaixa la seva quarta derrota en quatre jornades i continua com a cuer del grup 15 de Quarta Catalana.
-> Els vermells batallen fins el primer gol de l'Atlanta, que s'ha avançat amb un 0-2 que ha estat un mur insuperable per als riberencs, que ja han encaixat 29 gols en quatre partits.
-> GALERIA DE FOTOS de l'Hospitalense B 0-7 Atlanta-El Raval.

FITXA TÈCNICA

HOSPITALENSE B: Adrián, Marc, Sergio, Ismael (Guillermo), Èric, Raúl Postigo, Raúl Moreno, Jhoan, Carlos, Alcaraz (José Francisco) i i Noé.

ATLANTA-EL RAVAL: Óscar, Eduardo, Oleksiy, Youssef (Carrasco), Ortells, Gonzalo, Carlos (Molina), Iván, Fasih (Otero), Dani Jiménez i Cristian.

Gols: 0-1 Ortells (14'); 0-2 Youssef (16'); 0-3 Youssef (38'); 0-4 Carlos (48'); 0-5 Dani Jiménez (55'); 0-6 Ortells (70'); 0-7 Ortells (85').

Àrbitre: Jordi Oleart Pelegero. Ha amonestat els visitants Carlos, Cristian i Oleksiy.

Incidències: partit corresponent a la jornada 4 del Campionat de Lliga del grup 15 de Quarta Catalana disputat al Municipal Jordi Alba de l'Hospitalet davant d'uns 50 espectadors. Matí assolellat.

Poca història ha tingut el partit que ha enfrontat aquest matí al Jordi Alba l'Hospitalense B amb l'Atlanta-El Raval. El matx ha tingut emoció fins que poc abans del primer quart d'hora de partit els barcelonins s'han avançat amb un gol d'Ortells. Abans, Youssef havia perdonat una opció claríssima davant Adrián, poc abans que Noé tingués la millor ocasió dels riberencs, que hauria suposat l'1-0. Res més lluny de la realitat, l'Atlanta ha sentenciat el partit amb dos consecutius, a càrrec d'Ortells i Youssef que han iniciat la superioritat visitant, augmentada amb un segon gol de Youssef, que ha enviat al fons de la xarxa un servei de cantonada picat al primer pal a cinc minuts del descans. La represa no ha canviat la decoració: els barcelonins s'han mostrat molt superiors i Carlos i Dani han situat el 0-5 ja al minut 55. D'aquí al final, amb tot vist per sentència, les floritures dels davanters de l'Atlanta i l'encert del meta local Adrián han impedit una golejada més àmplia de la que ha dibuixat Dámaso Ortells amb dos gols més als minuts 70 i 85. L'Hospitalense B continua cuer i encara no sap què és marcar en el que portem de Lliga.