Etiquetes

25/10/15

Així, sí! | CD Eldense 0-1 CE l'Hospitalet

-> L'Hospi fa una passa endavant i derrota l'Eldense a domicili (0-1) en un partit ben complet. 
-> Collado fa el gol dels riberencs poc després d'haver errat un llançament de penal. 
-> Els de Cifuentes aprenen d'errors passats i encara marxen d'Elda amb un marcador curt tot i haver pogut sentenciar a la contra.

-> RODA DE PREMSA de Martí Cifuentes, tècnic de l'Hospi
-> RODA DE PREMSA de Galiana, tècnic de l'Eldense
-> GALERIA DE FOTOS de l'Eldense 0-1 l'Hospitalet

FITXA TÈCNICA

CD ELDENSE: Marcano, Ortega, Juanje Torrejón, Gotor, Urzáiz, Juan Fresno, Petcoff (Piquero, 46'), Cañadas (Pepe Sellés, 66'), Javi Serra, Quim Araujo i Carlitos.

CE L’HOSPITALET: Aulestia, Dani Fernández, Castell, Aleix, Savall, David Medina (Raúl Torres, 60'), Ton Alcover, Guzmán, David López (Miki Muñoz, 55'), Collado (Carreras, 72') i Puerto.

Gol: 0-1 Collado (21').

Àrbitre: Jorge Díaz Escudero (Múrcia). Ha amonestat els locals Gotor, Cañadas, Juanje i Pepe Sellés i els visitants David López, Collado, Medina, Aulestia, Castell, Aleix, Miki Muñoz i Puerto.

Incidències: partit corresponent a la jornada 10 del Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B celebrat al Nuevo Pepico Amat d’Elda davant d’uns 2.300 espectadors. Vespre ennuvolat amb estones de pluja. Sierra i Andrés han completat la convocatòria del CE l’Hospitalet; Juanfran i Poveda ho han fet a l'Eldense. Ni Galiana ni el preparador físic de l'Eldense han pogut seure a la banqueta ja que cap d'ells té, dos mesos després, la llicència d'entrenador tramitada.


Arriba el temps de les castanyes i tornem d'Elda amb un grapat de dolços a l'equipatge. I amb tres punts. Amb una victòria treballada, suada, partida i tremendament meritòria. Perquè a Elda l'Hospi s'ha fet una mica més gran i ha aconseguit, poca conya, frenar la dinàmica triomfant d'un Eldense que ha vist minvada la seva sempre generosa producció ofensiva per culpa d'un Hospi que s'ha apropat a l'excel·lent als primers 45 minuts de partit i que al segon temps s'ha deixat dominar però, avui sí, amb el contracop com a aliat per mirar de sentenciar el cotarro. L'equip ha après dels errors del passat i avui ha acabat patint més per com d'ajustat era el marcador que no pas perquè l'Eldense hagi creat multitud d'ocasions. I les que ha creat, Aulestia s'ha encarregat de minimitzar-les, de convertir-les en poc més que un "ui" de la nombrosa parròquia eldenca. L'Hospi suma tres punts d'or gràcies a un gol de Collado, 'villà' per fallar un penal i heroi un quart d'hora després per encetar compte golejador personal i donar a l'Hospi un triomf lluny de l'Estadi que era necessari. I més si la porteria, per segon partit consecutiu, queda intacta.

La baixa d'última hora de Sierra, amb angines, ha trastocat els plans de Cifuentes, que ha hagut de situar Castell de titular al lateral esquerre. Miki Muñoz tornava a la llista però ha partit d'inici a la banqueta, amb Medina fent parella al doble pivot amb Ton Alcover; al davant, Collado ha estat la referència amb Ruibal sancionat i David López ha tornat a ser titular en detriment de Raúl Torres. Tots ells han viscut un inici de partit frenètic, amb una doble ocasió de l'Eldense: Carlitos ha topat amb Aulestia i a l'acció resultant del refús Castell ha acabat traient sobre la línia la rematada de Juan Fresno (4'). A l'altra àrea, dos minuts després Gotor feia caure Collado dins l'àrea i el col·legiat no dubtava a assenyalar la penal. Ocasió en orris, ja que el mateix davanter canari executava la pena màxima però l'enviava fora, a la dreta de Marcano (6'). Tot i la decepció l'Hospi no perdria la cara al partit i poc després Xavi Puerto feia tremolar el travesser local amb una rosca des de la frontal (13'). Immersos en la bogeria, Aulestia tornava a brillar passat el quart d'hora de partit per enviar a córner un mà a mà perillós amb Juan Fresno (18'). Tant de desencert era gairebé de 'Cuarto Milenio', de manera que el gol havia d'arribar ben aviat. I per fortuna riberenca la diana seria visitant: passada llarga de Puerto, control de Collado que es planta sol davant Marcano i definició per baix per fer pujar el 0-1 al marcador (21'). D'aquí al descans, l'Eldense recuperaria terreny, provaria sort amb algunes incursions però l'Hospi no patiria més contratemps tot i la intenció del quadre alacantí.

A la represa, i amb Diego Piquero fent parella al davant amb Carlitos, era evident que el domini local s'havia d'intensificar. El cert, però, és que a diferència d'altres partits a domicili seria l'Hospi qui de primeres quedaria més a la vora de sentenciar el partit. En tindria dos d'enormes Guzmán, primer amb una vaselina que després de superar Marcano botava i marxava per sobre del travesser (55') i després amb una rematada a boca de canó que el meta local enviava a córner (60'). Cifuentes feia entrar primer Miki Muñoz, després Raúl Torres i finalment Carreras per donar aire a un equip que, a més, acabaria veient fins a vuit targetes grogues. Era la forma de tallar els intents d'un Eldense que no desistiria fins superat l'afegit, per terra mar i aire, però que especialment s'aproparia al gol en dues accions de gol clamoroses, la primera de Piquero (70') i la segona de Carlitos (81'). En tots dos casos, però, Oinatz Aulestia es vestia d'heroi per realitzar dues aturades difícils d'imaginar. Els locals, absolutament bolcats, encara demanarien penal per una empenta a Gotor a la sortida d'un córner; a l'Hospi, per contra, li mancaria un pèl d'encert per haver definit algun dels nombrosos contracops de què disposaria. Afortunadament, el gol de Collado acabaria sent necessari per permetre els de la franja vermella passar la setmana en desena posició, equidistants de la zona vermella i de la zona noble.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada