Etiquetes

9/10/15

Amunt... Hospi! | Valencia Mestalla - CE l'Hospitalet (dissabte, 17:00)

VALENCIA MESTALLA - CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET
Dissabte, 10 d'octubre - 17:00 hores | Antonio Puchades
Jornada 8 - Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B

Possible onze del Mestalla: Álex Sánchez, Akapo, Caballo, Ayala, Diallo, Zahibo, Tropi, Fran Villalba, Víctor Ruiz, Nacho Gil i Cedric.

Possible onze de l'Hospi: Aulestia, Dani Fernández, Sierra, Savall, Aleix, Ton Alcover, Miki Muñoz, Guzmán, Carreras, Raúl Torres i Ruibal.

Àrbitre: José Joaquín Gallego Gambín (Múrcia).

"Sábado, sabadete...". No sabem ni si vestirem camisa nova ni com acabarà la nit, però l'Hospi buscarà tornar de València amb un orgasme en forma de tres punts que permeti agafar més aire i, sobretot, més coixí respecte la zona de descens. Distanciar-se de l'àrea de protagonistes negatius de la Lliga és, a hores, d'ara l'única preocupació d'un conjunt que a manca de regularitat en forma de resultats ha demostrar ser capaç de batallar, plantar cara i derrotar equips importants (també ha tingut pitjors actuacions, cal dir-ho). La victòria de diumenge contra l'Atlètic, on també és cert que els detalls van acompanyar els riberencs en tot moment, és una mostra que aquest equip pot anar fent feina per assolir la permanència de forma còmoda. Cal, però, una dinàmica de resultats positiva, posem per cas tres victòries consecutives, que canviïn l'òptica de tots els estaments del club per no caure en aquesta bipolaritat temptadora de ser els pitjors quan perdem i els millors quan guanyem. Per fer-ho possibles caldrà batre un rival que empata més de la meitat dels seus partits i que... bé, és un filial. Amb tot el positiu, negatiu i, sobretot, incert, del terme.

Un Valencia Mestalla que després de set jornades suma set punts, tres menys que l'Hospi, i que només ha guanyat un partit fins ara... i a domicili. El 0-2 a Elda és l'únic partit en què els de Curro Torres han sumat tres cops de cop, un fet que situa el filial che en 14a posició i empatat amb la plaça d'eliminatòria de descens. De fet, el Mestalla no guanya a l'Antonio Puchades des del passat 7 de març, quan va vèncer el Badalona per 2-0; des d'aleshores els valencians  han sumat quatre empats (dos el curs passat) i tres derrotes (una, contra l'Olímpic, aquest any). De fet, tot i el poder ofensiu que se li presuposa a un filial com aquest, Zahibo ha estat l'únic futbolista que ha marcat pel filial a casa aquest curs. El camerunès Cedric Omoigui, referència ofensiva dels de Torres, només acumula un gol i Nacho Gil, amb dues dianes, és el màxim golejador d'un conjunt que tan sols ha sumat dos dels últims dotze punts en joc. Curro Torres tindrà la baixa de Fer Cano, que amb problemes de pubàlgia s'estarà unes quantes setmanes allunyat dels terrenys de joc; en canvi sí que hi haurà Iban Salvador, ex de l'Hospi i que diumenge al camp de l'Espanyol B va tornar després de la seva sanció. El de Bellvitge, recordem, va fer dos gols a l'Hospi l'any passat (un a cada volta).

Més positiu, com dèiem, a la introducció, pot ser l'Hospi. Amb 10 punts les coses es veuen millor que no pas amb 7 (autoaplaudiment per l'obvietat), però sobretot una victòria permet encara la setmana amb més tranquil·litat i amb un somriure. Com el que tindrà Cifuentes per recuperar, d'una tacada, tres futbolistes ben importants com són Aleix Coch, Óscar Sierra i Ton Alcover. Tots tres, recordem, van ser baixa per sanció contra l'Atlètic i podrien recuperar la titularitat demà a Paterna... sempre que el tècnic hospitalenc ho cregui convenient. Marc Vales i Boris Garrós continuen sent baixa, si bé el davanter barceloní ja ha començat a entrenar amb la resta de companys i d'endinsa ja en la recta final de la seva recuperació. Cifuentes tampoc podrà comptar amb Javi Pérez, cedit pel València, i al qual una clàusula li impedirà jugar contra el seu club d'origen. Caldrà veure de quina manera l'Hospi manté l'onze que va competir i vèncer l'Atlètic Balears amb el retorn de tres titulars com Sierra, Aleix i Ton. Tot i el moment de l'equip, Cifuentes no es refia d'un conjunt "complicat, amb futbolistes de qualitat, amb migcampistes de bon desplegament físic, amb velocitat i que posarà les coses difícils".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada