Etiquetes

31/10/15

Partit per créixer | CE l'Hospitalet - CD Olímpic (diumenge, 12:00)

-> L'Hospi pot obrir una escletxa generosa respecte la zona de descens si és capaç de vèncer l'Olímpic de Xàtiva.
-> Els valencians, equip menys golejador de la Lliga amb quatre dianes, viu des de la primera jornada en la zona vermella de la classificació.
-> Els riberencs, amb l'andorrà Marc Vales com a única baixa, volen enllaçar el tercer partit seguit sense perdre i, sobretot, mantenir el bon nivell ofert a Elda.
-> ESCOLTA la prèvia de Martí Cifuentes, tècnic de l'Hospi.

CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET - CD OLÍMPIC
Diumenge, 1 de novembre - 12:00 hores | Estadi de Futbol de l'Hospitalet
Jornada 11 | Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B

Possible onze de l'Hospi: Aulestia, Dani Fernández, Sierra, Aleix, Savall, Miki Muñoz, Ton Alcover, Raúl Torres, Guzmán, Rubén Carreras i Collado.

Possible onze de l'Olímpic: Diego, Rulo, Álvaro Escobar, Pepín, Berna, Polaco, Rifaterra, Cifo, Luismi Loro, Dani Gómez i Javi Navarro.

Àrbitre: Alexandre Alemán Pérez (las Palmas).


L'Hospi rebrà demà l'Olímpic amb la intenció clara (i lògica) de guanyar el partit. Fins aquí, un grapat de paraules molt més que òbvies per encetar la prèvia d'un partit que si bé no catapultarà l'Hospi a la zona noble de la Lliga, sí que pot servir per distanciar els equips que a dia d'avui ocupen la zona de descens, un d'ells l'Olímpic. Amb 8 punts, els valencians no han gaudit d'un inici de Lliga precisament esperançador; l'Hospi, a batzegades, ha aconseguit dibuixar unes deu primeres jornades força més decents amb 14 unitats que li permeten, de moment, respirar instal·lat en mitja taula. Precisament per això guanyar demà, més enllà de les sensacions que generi el joc dels riberencs, suposa una altra passa endavant en aquest procés d'ensamblatge d'un Hospi que ha creuat els dos mesos de competició oficial, que ja s'ha d'haver fet gran i que difícilment podrà esgrimir l'acoblament com a excusa per justificar actuacions millorables. La línia, de fet, està marcada amb el partit de diumenge a Elda com a model de com fer moltes coses bé per apropar-se a l'objectiu innegociable de la victòria.

Un partit, el de l'Eldense, que va permetre deixar la porteria a zero per segon partit consecutiu, davant d'un equip amb un potencial ofensiu important. L'equip havia donat un salt respecte la prestació oferta set dies abans contra Huracán a casa i aquesta evolució o, si més no, manteniment de dinàmica, és el que els de Cifuentes (i també Cifuentes) buscaran representar en l'obra de demà a l'Estadi. Arribarà un rival complex, que tot i la situació a la Lliga té elements per atabalar el rival si el marcador no li és rotundament contrari. Farà bé l'Hospi de mantenir el seu rush inicial per intentar colpejar primer i generar dubtes entre els xativins, que ja han demostrat els problemes que tenen per marcar. Cert és que l'Hospi també ha de millorar el percentatge de transformació d'ocasions, però res fora de l'habitual en un grup, el tercer de Segona B, molt 'especialet' en aquest capítol (i en tants d'altres). Almenys, a Cifuentes li queda la tranquil·litat d'haver pogut preparar la setmana amb tothom disponible llevat de Marc Vales, que continua fent treball de recuperació i al qual ja hem pogut veure tocant bola tot i fer-ho a banda del grup. Aitor Ruibal tornarà a la llista després de la seva sanció; caldrà veure, però, si el jove atacant riberenc també li roba la titularitat a Collado o si el golejador del Nuevo Pepico repetirà actuació en la punta de llança dels de la franja vermella.

Si a l'Hospitalet tot són somriures, a Xàtiva la situació no és de color de rosa, precisament. I no perquè l'Olímpic hagi tingut un mal rendiment lluny de la Murta, ja que ha estat com a visitant que ha guanyat els únics dos partits del Campionat (0-1 a Lloseta i a Paterna). Amb un equip que ha registrat força moviments respecte l'any passat, amb terrabastall institucional i amb d'altres factors ambientals que sempre poden influir, els de Guillermo Fernández no han entrat en bon peu en aquest campionat; va fer mal la derrota de fa dues setmanes a la Pobla contra un rival directe, però també que a casa l'equip no hagi estat capaç encara de guanyar. I és que més enllà de dinàmiques, la sort tampoc està acompanyant els de la Costera, que presentaran demà un llistat de baixes generós que provocarà canvis no volguts en l'onze inicial. Perquè, per començar, un Mendoza i un Álex Vaquero que havien estat sempre titulars es perdran el partit per acumulació d'amonestacions, però també perquè Alexis, Diego Jiménez, Sipo i Zarzo estan lesionats o perquè Rulo ha estat malalt aquesta setmana i tampoc arribarà al 100% a una cita important per l'Olímpic en un territori que, com recordava algun periodista xativí, és maleït per als blancs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada