12/10/15

#FutboLH | Resum - 10 i 11 d'octubre

Derbi ple d'alternatives el que van disputar dissabte passat Pubilla Casas i Can Buxeres. Al final, repartiment de punts (3-3) gràcies (o per culpa) de Juan Vílchez (Pubilla), que li va guanyar la partida al seu germà Rafa (Canbu) amb un doblet que va servir per a que els de Manuel Díaz rasquessin, almenys, un puntet. En un duel boig, els visitants s'avançaven amb gol d'Aitor Gallego però una primera diana de Juan Vílchez abans del descans i una de Javi Pelegrín abans de l'hora de partit situava un 2-1 provisional que el Canbu capgiraria poc després amb els gols de Salva Moral i, novament, d'Aitor Gallego. La diana final sobre la campana de Juan Vílchez situava el 3-3 definitiu que deixa el Pubilla 7è i el Canbu rondant la zona baixa del Campionat. Una zona de la qual voldrà fugir el Santa Eulàlia de Miki Rodríguez, que dissabte perdia per 1-0 al camp del Dinàmic Batlló en un partit estrany; Nassiri feia l'únic gol del partit (50') per un Dinàmic Batlló que acabaria amb 9 homes i que veia com, ja en temps d'afegit, els hospitalencs erraven un llançament de penal. Tot i la derrota, a Twitter el tècnic del Santa es mostrava satisfet amb el partit dels seus futbolistes, especialment tenint en compte les baixes que arrossegava l'equip. Més plàcid va ser el dia per a l'Hospitalense, que clavava una maneta al cuer Don Bosco (5-0): doblet d'Alcántara i gols d'Álex Jiménez, Manuel Linares i Alejandro Pons que suposa la quarta victòria pels de Murillo, quarts a la classificació.

SEGONA CATALANA
FE Atlètic Vilafranca 1-2 UNIFICACIÓN BELLVITGE
Tercera victòria de la temporada de la Uni de José Moreno, que va avançar feina i poc després del minut 20 ja guanyava per 0-2 gràcies als gols de David Jiménez i d'Alejandro Moreno. Al segon temps els vilafranquins van retallar distàncies però no van poder rascar res de positiu davant dels de Bellvitge, que sumen 9 punts en 6 jornades.

Vallirana 1-0 GORNAL
El Gornal cedeix el liderat del grup 3 de Segona Catalana després de sumar a Vallirana la primera derrota del curs. Els de Santisteban queien derrotats pels baixllobregatins per culpa d'un gol del local Rubén a tretze minuts del final. Els hospitalencs, que han acusat l'expulsió de Craviotto just abans del descans, han acabat amb 9 per l'expulsió d'Obong al tram final del partit. Després d'aquest 1-0 el Gornal és ara segon amb 13 punts i a només un del Fontsanta, que dissabte empatava (2-2) a Begues.

TERCERA CATALANA
LA FLORIDA 2-2 Cabrera
No han aconseguit guanyar però almenys La Florida de Juan Luís Porras ha aconseguit frenar l'hemorràgia de derrotes. Els riberencs van sumar un punt contra un Cabrera que va arribar al descans amb un 0-1 al seu favor però que va veure com al segon temps els hospitalencs capgiraven la truita gràcies a les dianes de Belkacmi i de Sergio Moreno. L'alegria, però, li durava poc als locals, que veien com el Cabrera empatava a quinze minuts del final. Amb el 2-2, opcions de tots dos equips per endur-se els punts sense que el marcador arribés a canviar. La Florida és 15a amb 4 punts després de sis jornades.

CAN PI 5-3 Trinidad
Quarta victòria consecutiva d'un Can Pi que ja s'enfila per la classificació i que passarà la setmana en una increïble tercera plaça, sorprenent per un debutant com els hospitalencs. Un Can Pi que ahir diumenge es desfeia del Trinidad per un espectacular 5-3 en un partit ben complicat, ja que tot i jugar una hora en inferioritat els barcelonins van arribar a l'empat a tres un cop entrada la segona part. Kevin Sánchez va tornar a ser protagonista amb un triplet; el primer dels gols va avançar els riberencs, que van marxar al descans 1-1 per culpa d'un gol del visitant Iturbide. A la represa, Derian i un altre cop Kevin van situar el 3-1 provisional, avantatge que el Trinidad va eixugar amb dos gols en un minut tot i jugar amb 10 homes. La reacció dels nois de Sánchez Presa, però, va permetre sentenciar el partit mitjançant Kevin i Colinas, que tancava el marcador en transformar un penal.