Etiquetes

24/10/15

Controlar la bogeria | CD Eldense - CE l'Hospitalet (diumenge, 18:00)

-> L'Hospi buscarà a Elda recuperar sensacions davant d'un rival que passa per un moment dolcíssim.
-> La solidesa defensiva riberenca, a prova davant d'un rival que planteja partits ben oberts del primer a l'últim minut.
-> La baixa per sanció d'Aitor Ruibal obligarà Martí Cifuentes a reformular l'atac de l'Hospi.
-> ESCOLTA les impressions de Martí Cifuentes abans d'aquest Eldense - l'Hospitalet.

CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET - CD ELDENSE
Diumenge, 25 d'octubre - 18:00 hores | Nuevo Pepico Amat
Jornada 10 | Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B

Possible onze de l'Eldense: Marcano, Ortega, Juanje Torrejón, Urzáiz, Gotor, Vivanco, Juan Fresno, Cañadas, Javi Serra, Quim Araujo i Carlitos.

Possible onze de l'Hospi: Aulestia, Dani Fernández, Sierra, Aleix, Savall, David Medina, Miki Muñoz, Ton Alcover, Guzmán, Raúl Torres i Xavi Puerto.

Àrbitre: Jorge Díaz Escudero (Múrcia).


Sense solució de continuïtat. La Segona Divisió B és una categoria ben exigent i el grup 3 li otorga al tercer graó del futbol espanyol una complicació especial. Camps diferents d'una setmana a l'altra, rivals antagònics, dinàmiques oposades que compliquen el que sembla fàcil i viceversa. Refiar-se es paga car en el grup dels detalls, allà on perdre de vista l'esfèrica un sol segon pot pagar-se ben car. L'Hospi va passar en set dies d'aguantar les embestides dels joves atacants del Mestalla a viure un partit diguem-ne que plàcid (a nivell defensiu) davant Huracán. I què li espera demà a Elda? Doncs segurament bogeria. I passió, la que Galiana ha estat capaç de transmetre a un conjunt amb una base important de jugadors procedents de Tercera, complementat amb futbolistes curtits al món del futbol de bronze i que a base de paciència i amb una plantilla nova de trinca, com l'Hospi, han passat de rondar la zona vermella a passar la setmana en zona verda. Tot plegat, des de l'atreviment i un cert punt suïcida. Farà bé l'Hospi de portar una bona manta al Pepico Amat per gestionar aquest anar amunt i avall en què, previsiblement, es convertirà la desena cita del curs.

Una cita a la qual faltarà Aitor Ruibal. El davanter riberenc, possiblement l'home més en forma de l'equip en el que portem de temporada, va veure diumenge contra Huracán la cinquena groga del curs i s'haurà de quedar a Catalunya amb un partit de càstic. Així doncs, Martí Cifuentes haurà de reorganitzar una parcel·la ofensiva que sense una referència ofensiva de pes a banda de Ruibal ha rutllat a prou bon nivell (pel que és la mitjana de categoria) fins avui. Només en les últimes dues cites la presència atacant dels riberencs s'ha vist reduïda, en gran part per la necessitat de reforçat el teixit defensiu, debilitat per les xifres de gols encaixats que converteixen l'Hospi en un dels equips més golejats del grup. Tot i això, l'equip ja va demostrar diumenge passat que sap guarir la porteria sense passar massa angúnies, de manera que a Elda caldrà fer una passa endavant per explotar al màxim les ocasions que es generin per maximitzar beneficis i tornar cap a l'Hospitalet amb un botí generós pel que fa a puntuació. La tasca, però, no serà gens senzilla.

Imatge: CD Eldense
Principalment, perquè l'Hospi se les haurà amb un Eldense que passa pel millor moment de la seva història recent. Fa anys que aquestes alçades de temporada (amb molt encara per jugar), els del Baix Vinalopó no vivien instal·lats en zona noble. Bona part de culpa la tenen les quatre victòries consecutives que han traslladat els de Galiana de la catorzena plaça de finals de setembre a la quarta actual. Conseqüència, sens dubte, d'enganxar una bona ratxa en aquesta categoria de màxima igualtat al camp i a la classificació. I sobretot, el motiu d'orgull de plantilla, tècnics i parròquia eldenca és l'estil de joc que des del primer dia ha defensat Galiana i que converteix l'Eldense, per exemple, en el tercer equip més golejador del grup (15 gols)... però també en el quart conjunt que més dianes encaixa (12). Hi ajuda molt l'espectacular 4-5 que els blaugrana van sumar fa set dies a Sant Adrià, un marcador que els permetia arribar a la quarta plaça. Això, tot i les baixes de Belforti i de Luís Doménech (que encara no s'ha estrenat aquest curs) i de l'argentí Damián Petcoff, que en canvi sí que podria tornar a la llista de convocats contra l'Hospi en cas que hagi superat els seus problemes físics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada