Etiquetes

26/10/15

#FutboLH | Resum 24 i 25 d'octubre

La Florida B va perdre dissabte el seu partit davant del Sarrià B, segon classificat al grup 17 de Quarta Catalana i principal rival de l'Hospi B en la lluita per l'ascens directe. Els de les Planes no van tenir un partit gens afortunat ja que ben aviat es van veure per darrere al marcador amb gols de Durán i Masvi al primer quart d'hora; l'expulsió de José Luís (26') per insultar l'àrbitre i la lesió del porter Ángel Donaire van complicar encara més la vida dels locals, que a la segona meitat van trobar-se amb un doblet de Lluís Viñas i amb dues expulsions més que els deixaven amb 8 homes. Tot i la notable inferioritat, Esteban va retallar distàncies abans que Félix i Pol Vives situessin l'1-6 definitiu. Mentrestant, el Can Pi va sumar dissabte la sisena victòria consecutiva i és una mica més revelació en el seu brillant debut al grup 11 de Tercera Catalana. Els quadribarrats, però, no va tenir un partit fàcil al camp del filial de la Guineueta, capaç d'eixugar l'1-2 amb què el Can Pi va marxar al descans. Els hospitalencs havien capgirat el gol inicial de la Guineueta gràcies a les dianes de Kevin i Héctor, però els barcelonins situaven el 2-2 provisional amb un gol de David (65'). Tot i el marcador ajustat, el Can Pi va acabar per fer valer el seu moment de forma i va sentenciar el partit amb un segon gol de Kevin i un altre de Borja Arribas a cinc minuts del final.

La Unificación Bellvitge continua sense trobar la regularitat necessària per alçar el vol i dissabte va sumar un punt a Begues tot i haver-se avançat al marcador al primer temps amb un gol de David Jiménez. Tot i l'avantatge, els de José Moreno van veure com els beguetans igualarien el partit a un quart d'hora del final i privaven la Uni de sumar el quart triomf de la temporada. Tampoc va ser el dia pel Gornal, que va encadenar la tercera derrota consecutiva al Penedès. El San Mauro derrotava els de Santisteban per 2-1, que van igualar el gol inicial local amb una diana de penal de Chiqui; el San Mauro va marcar abans del descans i tot i jugar en inferioritat tot el segon temps va aguantar el 2-1 definitiu. El Gornal és ara 8è a quatre punts del segon classificat.

TERCERA CATALANA
LA FLORIDA 5-1 Canyelles B
La Florida va trencar ahir la ratxa de sis jornades sense guanyar i escala una posició amb la seva golejada al cuer, el Canyelles B. Els de Porras van deixar la feina pel segon temps després del 0-0 al descans; José Miguel González i Alberto van situar el 2-0 provisional al minut 50, però els barcelonins van reduir distàncies un minut després. La Flori, però, va insistir i va certificar el triomf amb els gols de Sergio Moreno, José Miguel González i Messaoudi.

HOSPITALENSE 2-1 Vinyets Molí-Vell B
Va haver de patir i va haver de remuntar, però l'Hospitalense de José Carlos Murillo va aconseguir dissabte el quart triomf en quatre partits al Jordi Alba en derrotar el penúltim classificat, un Vinyets B que s'avançava amb un gol matiner de Roger (9') i que va complicar la vida als del Centre. Una segona part moguda va permetre que l'Hospitalense capgirés el desavantatge amb un doblet de Lluís Vallès just abans que arribessin tres expulsions per doble groga que deixarien els locals amb 10 homes i els santboians amb 9. Els hospitalencs es mantenen a cinc punts del líder però més a prop del segon classificat.

Don Bosco 1-4 CAN BUXERES
Primera victòria a domicili del Canbu, que d'aquesta manera posava fi a la ratxa de quatre jornades sense vèncer. Els riberencs tenien un partit a priori senzill al camp del cuer i al descans ja manaven per 0-1 gràcies a una diana de Salva Moral. A la represa, Alejandro Moreno, Francisco Alonso i Pilares, aquests últims amb el rival en inferioritat, eixamplarien la distància situant un 0-4 provisional que el Don Bosco només maquillaria en temps d'afegit. El Can Buxeres passarà la setmana a la zona tranquil·la de la Lliga.

PUBILLA CASAS 4-0 SANTA EULÀLIA
El Pubilla Casas ja és segon després de superar clarament el Santa Eulàlia en el derbi hospitalenc de la jornada. Els de Manuel Díaz van aprofitar el mal moment del Santa, que va encaixar el primer gol a cinc minuts del descans, obra de Juan Vílchez. Al segon temps els locals van eixamplar distàncies amb les dianes d'Albert García, una altra de Juan Vílchez i una darrera d'Adil. El Pubilla suma 17 punts i és a quatre del líder mentre que el Santa Eulàlia és 14è amb 7 punts.