Etiquetes

7/8/16

Tabala es queda a l'Hospi

Imatge: Àngel Garreta
-> El davanter alacantí supera el període "a prova" i convenç el cos tècnic d'un Centre d'Esports l'Hospitalet que ja compta amb 18 futbolistes.
-> Adrián García, conegut al món del futbol com a Tabala, va debutar a Segona B va dues temporades de la mà de Pacheta amb l'Hércules de Alicante, amb el qual va disputar cinc partits a la categoria de bronze.
-> Després de desvincular-se de l'entitat herculana, Tabala va jugar la temporada passada a Tercera amb el Huércal-Overa (grup XIII) i el Jove Español (grup VI).

El davanter Adrián García, conegut futbolísticament com a Tabala, ha convençut el cos tècnic i la direcció esportiva de l'Hospi, encapçalats per Ismael García i Jonathan Risueño, respectivament, i formarà part de la primera plantilla del Centre d'Esports l'Hospitalet 2016-2017. Així vam saber-ho ahir al vespre, després de la conclusió de l'amistós que els riberencs van jugar contra el Granollers i del qual no va participar Tabala, amb permís del club. Amb la inclusió del davanter alacantí, l'Hospi ja compta amb 18 futbolistes i al llarg dels propers dies podria concretar-se alguna incorporació més, ja sigui de futbolistes que encara es troben a prova o en forma d'alguna cessió que hauria de ser a cost zero d'acord amb les dificultats econòmiques per les quals passa l'entitat riberenca.

Nascut a Alacant el 10 de febrer de 1993, Adrián García García va passar pel planter del desaparegut Alicante CF abans d'incorporar-se a l'Hércules de Alicante, club en què va tancar la seva etapa de formació en el darrer any de juvenil (2011-2012). Tabala va iniciar la seva carrera com a futbolista sènior a Regional amb la Universidad de Alicante (2012-2013), on va marcar una vintena de gols. El seu bon paper amb el conjunt universitari li va valer l'ascens al primer filial, l'Hércules B, a Preferent Valenciana. Allà va estar-s'hi dues temporades durant les quals va disputat 36 partits i va anotar 13 gols; en el seu segon curs, a més, Tabala va entrar en dinàmica de Primer Equip, que havia acabat de descendir a Segona B. El tècnic de l'Hércules, Pacheta, va donar-li l'alternativa un 9 de novembre de 2014 al Collao; a Alcoi, Tabala va disputar el primer dels cinc partits que va jugar amb el Primer Equip de l'Hércules. 

Tabala, amb el Jove Español. Imatge: Estadio Deportivo
Tot i la seva projecció, l'estiu de l'any passat l'Hércules i Tabala van separar els seus camins i el nou davanter de l'Hospi va incorporar-se al Huércal Overa, un equip d'Almeria que juga els seus partits al grup murcià de Tercera Divisió. Allà, Tabala va tenir un rol important a la primera volta amb 20 partits disputats (tots, de fet) i 7 gols anotats. El passat mes de gener, el Jove Español (grup 6 de Tercera) va recórrer als seus serveis per mirar d'assolir una permanència que finalment no es va poder Lliga. Tabala va marcar 1 gol en els 16 partits que va jugar; va començar com a titular però el canvi a la banqueta del conjunt de Sant Vicent del Raspeig va fer perdre protagonisme a Tabala.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada