Etiquetes

11/8/16

Solidesa | CE l'Hospitalet 2-0 Terrassa

-> L'Hospi continua edificant el projecte 2016-2017 amb un nou triomf davant d'un Tercera Divisió i manté, per segon partit consecutiu, la porteria a zero.
-> Salinas i Rubio repeteixen com a golejadors i deixen clar que volen ser les referències de l'Hospi d'Ismael García a nivell ofensiu.
-> El tècnic gallec, satisfet amb l'actuació de l'equip, espera que l'Hospi continuï creixent en el darrer partit de preparació, diumenge (19:30, Estadi) davant del Peralada.
-> GALERIA D'IMATGES de l'Hospi 2-0 Terrassa.

FITXA TÈCNICA

CE L'HOSPITALET: Oliveros (Víctor, 46'), Dani Fernández (Abu, 68'), Hostench (Lucas, 77'), Selvas (Joan Inés, 46'), Juste (Pacheco, 77'), Zamora (Castell, 68'), Benji (Nicolás, 68'), Teo Tirado (Tabala, 46'), Higón (Luismi, 46'), Rubio (Baba, 77') i Salinas (Hendrio, 68').

TERRASSA: Ortega, David López, Amantini, Cristian, Àlex Fernández, Joel, Velillas, Enric Vega, Pujol, Raíllo i Alberto. També han jugat: Borges, Raúl Torres, Grasa, Xapi Arnau, Fran Ochoa, Youssef i Godbless.

Gols: 1-0 Salinas (10'); 2-0 Rubio (61').

Àrbitre: Alejandro Fernández Pérez. Ha amonestat els locals Benji i Luismi i els visitants David López i Àlex Fernández.

Incidències: partit de pretemporada disputat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant de poc més de 150 espectadors. Presència d'aficionats egarencs. Amb Baba i Nicolás, l'Hospi ja ha fet servir 37 jugadors en aquesta pretemporada.

L'Hospi ha sumat aquest vespre el quart triomf d'aquesta pretemporada en imposar-se al Terrassa, equip de Tercera Divisió, per 2-0. Els riberencs han estat, en línies generals, a un conjunt egarenc cridat a ocupar posició de privilegi aquest curs, tot i que els de Toni Rodríguez avui no han estat del tot fins i amb prou feines han creat perill sobre la porteria local, defensada a parts iguals per David Oliveros i Víctor Ibáñez. Tal com manifestava Ismael García, tècnic riberenc, a la fi del partit, les sensacions que deixa l'equip són bones, especialment pel que fa a la solidesa defensiva, a la intensitat del joc i al fet que, novament, els riberencs han estat capaços de deixar la porteria a zero, tal com va passar en el minipartit a l'Històrics contra el Sants (1-0) i dissabte passat contra el Granollers (2-0).

Només un canvi en l'onze inicial respecte del que va presentar Ismael García contra el Granollers: sota pals, avui ha estat David Oliveros qui ha jugat el primer acte i Víctor qui ha disputat els segons 45 minuts. Cap dels dos ha tingut excessiva feina i, de fet, ha estat més habitual veure els riberencs trepitjar el territori defensiu dels egarencs. Desimbolts en atac, l'Hospi ha arribat en un parell d'ocasions, sense trobar la rematada, abans que Salinas obrís la llauna al minut 10. Bona passada a l'espai de José Higón, bon control i millor definició del davanter eivissenc, que ja suma tres dianes aquest estiu, tot demostrant el seu olfacte golejador (10'). L'Hospi no ha aixecat el peu de l'accelerador en un primer temps en què una rematada desviada del visitant Alberto (28') ha estat l'acció ofensiva més destacada dels vallesans. Per contra, l'Hospi hauria pogut eixamplar la distància en un llançament de falta d'Alejandro Zamora que ha picat el travesser (37').

A la represa, l'Hospi ha fet quatre canvis d'inici per acabar amb un onze completament diferent de l'inicial. Tot i això, els riberencs han fet una passa endavant respecte del dia del Granollers i han mantingut el to davant d'un Terrassa que ha estirat línies sense que això és traduís en un major nombre d'ocasions. Tanmateix, seria l'Hospitalet qui ampliaria l'avantatge a l'electrònic (que avui tampoc estava encés), gràcies a una genialitat de Rubio, que en qüestió de dies ja s'ha guanyat una de les primeres ovacions per part de l'afició. Ha estat un cop superada l'hora de partit, quan el davanter alacantí ha agafat una pilota a la frontal, ha carregat la cama dreta i ha col·locat l'esfèrica, amb rosca inclosa, a l'escaire de la porteria d'Ortega (61'). Golàs. A partir d'aquí, el partit s'ha anat endurint en alguns xocs que demostraven la gana d'ambdós equips; quant a ocasions, poca cosa destacable més enllà d'un intent de Lucas del Campo amb un xut des de la frontal que el porter egarenc ha sabut blocar sense problemes (83'). Diumenge, l'Hospi afrontarà l'últim test de preparació, a l'Estadi davant del Peralada (19:30 hores) abans del debut en Lliga, dissabte 20 d'agost, al camp de l'Eldense.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada