Etiquetes

1/8/16

El porter Oliveros (Girona) arriba cedit a l'Hospi

Imatge: Getty Images / UEFA.com
-> L'Hospi aconsegueix la cessió del jove porter igualadí David Oliveros, fitxat pel Girona l'estiu passat com a tercer porter.
-> Oliveros, que no va debutar l'any passat a la Lliga Adelante i va actuar amb el filial al grup 1 de Primera Catalana, completa la porteria de l'Hospi 2016-2017 juntament amb Víctor Ibáñez.

El Centre d'Esports l'Hospitalet va completant peces del puzzle i ja ha aconseguit la catorzena: l'arribada en qualitat de cedit del porter igualadí David Oliveros, l'any passat tercer porter del Girona, equip de la Lliga Adelante. El director esportiu del Girona, Quique Cárcel, va manifestar el seu desig que Oliveros, que fins fa dies s'ha entrenat amb el Peralada, sortís cedit a un equip de Segona B. Curiosament, serà el segon any consecutiu que l'Hospi tingui un porter teòricament suplent procedent del Girona.

David Pedro Oliveros Tena (Igualada, 1996) és un jove porter que destaca "per la seva agilitat i els seus reflexos sota pals", segons reflecteix la pàgina web del Girona. Oliveros va iniciar la seva etapa formativa a Viladecans, amb el Sector Montserratina, abans d'incorporar-se a l'Espanyol. A Can Perico va estar-s'hi nou temporades, fins el primer any de juvenil, quan el va fitxar el Real Madrid. Ha jugat dues temporades amb el Juvenil A blanc (2013-2015) i va arribar a debutar a la UEFA Youth League. L'estiu passat el Girona el va incorporar com a tercer porter per darrere d'Isaac Becerra i de Germán Parreño, que va anar sempre convocat i va relegar Oliveros al filial de Primera Catalana, amb el qual va jugar 14 partits i va contribuir a una treballada permanència. Al Girona B va coincidir amb dos exHospi com són Mario Roque i Nacho Ruiz, ara al Gavà i al Peralada, respectivament.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada