Etiquetes

27/8/16

Estrena a casa | CE l'Hospitalet - CF Badalona (diumenge, 20:00)

-> L'Hospi debuta oficialment a l'Estadi amb l'ànim de millorar la seva prestació com a local després que la temporada passada deixés els pitjors números com a local en 59 anys d'història riberenca.
-> Els d'Ismael García buscaran la segona victòria consecutiva a la Lliga i, alhora, donar continuïtat a les bones sensacions que l'equip va transmetre fa set dies a Elda.
-> El tècnic gallec insisteix que el bon paper de l'Hospi com a local els aproparà a la fita de la permanència, no només pels punts sinó també per reforçar el vincle amb l'afició.

CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET - CF BADALONA
Diumenge, 28 d'agost - 20:00 hores - Estadi de Futbol de l'Hospitalet
Jornada 2 - Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B

Possible onze de l'Hospi: Víctor, Dani Fernández, Hostench, Zamora, Javi Selvas, Juste, Benji, Higón, Teo Tirado, Rubio i Salinas.

Possible onze del Badalona: Morales, Parera, Musa, Fran Grima, Aleix, Maestre, Toni Lao, Moha, Guzmán, Iván Agudo i Serramitja.

Àrbitre: Sergio Escriche Guzmán (Comunitat Valenciana).

Donar continuïtat al resultat i, sobretot, a les bones sensacions que va oferir l'equip la setmana passada al camp de l'Eldense. És l'objectiu principal d'un Centre d'Esports l'Hospitalet que demà, a partir de les 8 del vespre, alçarà el teló de la temporada 2016-2017 pel que fa als partits de casa. Amb 37 partits per davant, és massa evident dir-ho, res és definitiu, però en un curs complicat com l'actual, qualsevol avantatge de punts que es pugui gaudir, benvingut serà. Hi ha maneres de guanyar, empatar o perdre, tan diferents que a vegades hi ha derrotes que et fan ser més positiu que algunes victòries; no és el cas: al camp de l'Eldense l'Hospi va estar de notable, va assecar la reacció de l'Eldense i, si no hagués estat per la manca d'encert als metres finals, el partit hauria pogut quedar sentenciat molt abans del ja mític gol de Tabala. Tot plegat, ingredients que han d'ajudar a posar les coses complicades aquest diumenge a un Badalona que ha acabat dissenyant una plantilla realment interessant que, sobre el paper, haurà de lluitar per ser entre els 6-8 primers. Pedra de toc interessant en el debut a casa dels homes d'Ismael García.

Si a alguna cosa li agrada al tècnic gallec és deixar les coses clares. I des del primer dia, García no s'ha cansat de recordar la importància de fer un bon paper a casa després de la pobríssima actuació del curs passat, al llarg del qual es van aconseguir, únicament, tres victòries a l'Estadi. Important guanyar però, sobretot, oferir una bona imatge que acceleri la connexió entre un equip nou de trinca i una afició que, poc a poc, va dissipant els dubtes -a nivell esportiu, evidentment-. Vista la pretemporada i jugat el primer partit, si alguna cosa no se li pot retreure a aquest Hospi 16-17 és actitud, intensitat i solidaritat. I humilitat. El camí està marcat i l'entitat del segon rival a la Lliga no variarà els pilars principals que suporten aquest Hospi. Per començar, l'aposta lògica és creure que Ismael García repetirà l'onze inicial que va començar a gestionar el triomf al camp de l'Eldense. L'única baixa, a manca de l´última sessió que l'equip realitzarà aquesta tarda, és la d'un Joan Inés que no ha acabat de fer net amb les seves molèsties. Per contra, Savall està en condicions i Diego Ciria podria entrar a la convocatòria. Pel que fa al proper fitxatge, Pep Vidal, doncs això: està proper però encara no és oficial; la previsió és que signi el contracte a principis de la setmana que ve.

Imatge: Eloy Molina 
Tants canvis a l'Hospi han provocat un èxode del qual s'ha beneficiat, per exemple, un Badalona que compta, des d'ahir, amb cinc exfutbolistes riberencs a la plantilla: Gerard Oliva, Aleix Coch i Iván Guzmán, tots tres de l'any passat, Musa Bandeh i la darrera incorporació, la del central Ismael Moyano (Reus Deportiu). Cinc elements d'un equip que tornarà a ser entrenat per Manolo González i que apuntalen un projecte amb molt bona pinta, sobretot enguany que el Badalona estrenarà casa nova amb el salt qualitatiu que pot comportar. Els escapulats han fet una pretemporada força bona, amb una única derrota en nou partits, i han confirmat les sensacions amb dues victòries a Montigalà contra el Lleida Esportiu en qüestió de 4 dies: diumenge passat, un gol de Marcel Serramitja donava els primers tres punts a la Lliga i dimecres, els badalonins derrotaven els de Siviero per 3-1 en partit de Copa Catalunya. Queda molt, però els escapulats deixen clar que seran un equip a tenir en compte en tots i cadascun dels partits que disputin aquest curs. En principi (ja sabeu com van aquestes coses), les dues últimes arribades al club, Bruno Vinicius i Isma Moyano no seran de la partida demà contra l'Hospi; Gerard Oliva és dubte i si no surt d'inici Iván Agudo podria ser el seu substitut. La resta de futbolistes, en principi, estan a disposició de Manolo González.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada