7/8/16

Amb bona lletra | CE l'Hospitalet 2-0 EC Granollers

-> L'Hospi suma la tercera victòria aquesta pretemporada gràcies als gols de Rubio i de Salinas en una primera part notable dels homes d'Ismael García.
-> Els riberencs salten al camp endollats des del primer minut i passen per sobre d'un Granollers que ha apostat per una barreja de teòrics titulars i suplents.
-> El davanter Adrián García "Tabala", avui amb permís del club, ha convençut el cos tècnic i la direcció esportiva i formarà part de la plantilla de l'Hospi 2016-2017.
-> DECLARACIONS d'Ismael García, tècnic de l'Hospi.
-> GALERIA D'IMATGES de l'Hospi 2-0 Granollers.

CE L'HOSPITALET: Víctor (Oliveros, 46'), Dani Fernández (Joan Inés, 46'), Hostench (Lucas, 79'), Juste (Hendrio, 46'), Selvas (Castell, 70'), Zamora, Benjamin (Pacheco, 65'), Higón (Rubén, 83'), Teo Tirado, Rubio (Robson, 70') i Salinas (Abu, 65').

EC GRANOLLERS: Iván Fuentes, Mur, Fran Fuentes, Roger, Javi González, Burgos, Corzo, Ricard, Carlos Cano, Joshua i Roland. També han jugat: Álex Español, Álex Gil, Èric Martínez, Héctor Miguel, Álex Muñoz, Joel, Ramon i Marc Vélez.

Gols: 1-0 Rubio (14'); 2-0 Salinas (23').

Àrbitre: José Emilio Sánchez Aparicio (Catalunya). Ha amonestat els riberencs Dani Fernández i Teo Tirado.

Incidències: partit de pretemporada disputat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant d'uns 150 espectadors.

L'Hospi ha superat amb una bona imatge general el primer test important davant la seva afició. L'eliminació dilluns del Torneig dels Històrics va provocar que els riberencs cerquessin rival per aquest cap de setmana. El Granollers no ha posat les coses fàcils a l'Hospi, però els d'Ismael García han protagonitzat un primer temps realment interessant en què s'han encarregat de construir el tercer triomf de l'estiu gràcies a les dianes de Rubio i de Salinas. Els locals, ben endollats, han sortit a per totes des del primer minut i han tingut ocasions suficients com per haver aconseguit un marcador molt més ampli en el que pot considerar-se primer examen important abans del debut a la Lliga al camp de l'Eldense el proper 20 d'agost.

De fet, si tenim en compte les absències per lesió de Luismi, Ciria i Savall, l'onze que ha disposat d'inici Ismael García pot assemblar-se força a un onze tipus per a qualsevol partit del Campionat. Com dèiem, l'Hospi ha sortit intens i en qüestió de tres minuts ja ha disposat de dues ocasions de gol prou clares: primer, el porter visitant Iván Fuentes ha respost de manera brillant a una bona rematada de cap de Rubio (1') i dos minuts després, una cursa fins a línia de fons de Dani Fernández ha proseguit amb una centrada del capità al cor de l'àrea i una rematada de cap de Teo Tirado que ha marxat fora per ben poc (3'). Abans del quart d'hora ha arribat el primer gol de l'Hospi en una acció en què el Granollers ha demanat mans de Salinas; el davanter eivissenc s'ha emportat la pilota i ha assistit Rubio, que després d'obrir-se pas entre els rivals que li han sortit al pas, ha sabut resoldre amb mestria davant Iván Fuentes (14'). El gol no ha endormiscat l'Hospi, que ha seguit buscant la porteria del Granollers i que ha acabat repetint premi. La pressió de Rubio ha sortit efecte i ha permès fer la passada de la mort a Salinas, que amb els papers canviats ha batut a plaer el meta visitant (23').

A la represa el Granollers ha mirat d'apropar-se a la porteria d'Oliveros, un dels tres futbolistes que han ingressat al terreny de joc al descans, però no ha sabut perforar la porteria d'un Hospi que ha trigat 10-15 minuts a recuperar sensacions. El carrussel de canvis ha acabat disminuïnt el ritme del partit, per bé que al tram final, els riberencs haurien pogut fer el tercer si Higón o Hendrio haguessin estat més encertats de cara a la porteria vallesana. També ha disposat d'alguna aproximació, el Granollers, però sense trobar rematador ni l'encert necessaris. Al final, 2-0 que suposa un pas més en aquest període de conjunció que travessa l'Hospi i que, pel que fa a partits, tindrà continuïtat dimecres vinent (20:30, Estadi) amb el duel contra un dels clars candidats a l'ascens de Tercera a Segona B: el Terrassa.