Etiquetes

2/8/16

Rubio (Elche Ilicitano) reforça l'atac de l'Hospi

Imatge: Elche CF / Sonia Arcos
-> L'Hospi tanca l'arribada del davanter de l'Elche Ilicitano Rubén López Huesca, conegut futbolísticament com a Rubio, per reforçar la línia d'atac.
-> Tot i la seva joventut, Rubio ja sap què és jugar a Segona Divisió B i, fins i tot, marcar-li a l'Hospi (primera jornada del curs 2014-2015).
-> El futbolista alacantí, que comptava amb un bon grapat d'ofertes d'equips importants de la categoria, compartirà grup 3 amb el seu germà, Carlitos, davanter al Villarreal B.

L'Hospi ja compta amb 16 efectius després que ahir, gairebé per sorpresa, aparegués al Municipal del Guinardó, maleta en mà, l'última incorporació. Es tracta de Rubén López Huesca, un davanter alacantí de 21 anys, conegut futbolísticament com a Rubio i que arriba procedent de l'Elche Ilicitano. És germà del també davanter del Villarreal B, Carlitos, i tot i la seva joventut ja ha disputat 28 partits a Segona B amb el filial il·licità i la passada temporada va quedar-se a les portes de retornar a la categoria de bronze amb el segon equip de l'Elche. Com la resta de futbolistes, signa per una temporada.

Format al planter de l'Elche Club de Fútbol, Rubén López Huesca (Alacant, 1995) va debutar molt jove amb el filial il·licità; amb 17 anys va disputar l'última jornada de la Lliga 2012-2013, a Tercera. Dues setmanes després, l'Ilicitano de Vicente Mir ascendiria davant de l'Olot. La temporada 2013-2014, encara en edat juvenil, Rubio va debutar a Segona B en un partit al camp del Villarreal B (jornada 22), per bé que el gruix de partits el va disputar a Divisió d'Honor amb el Juvenil A. L'alternativa li va arribar el curs següent, 2014-2015; va tenir un paper important amb l'Elche Ilicitano a Segona Divisió B (26 partits) i la seva estrena va ser immillorable. A casa i contra l'Hospi, Rubio va obrir el pot de les essències amb un doblet que va derrotar els de Kiko Ramírez en un gran partit a nivell individual per part seva... i de Jordi Hostench, company al vestidor il·licità i enguany, també a l'Hospi. La passada temporada, Rubio ha tingut un paper decisiu en la bona temporada de l'Ilicitano a Tercera Divisió; 38 partits disputats entre Lliga i playoff d'ascens a Segona B, 10 gols marcats i l'únic borrall de la remuntada d'Osasuna Promesas en l'última eliminatòria que va privar de l'ascens els homes de Vicente Parras.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada