Etiquetes

3/8/16

Partit d'entrenament | L'Hospitalet 0-3 Espanyol B

-> L'Hospi planteja el partit d'entrenament contra l'Espanyol B com un examen general pels futbolistes a prova i cau derrotat clarament (0-3).
-> El filial blanc-i-blau, dirigit per l'exjugador de l'Hospi David Gallego, es mostra més intens i encertat de cara a gol i passa per sobre d'un Hospi que només ha fet servir quatre fitxatges, entre ells Rubio i Benjamin, que han debutat.
-> L'equip tornarà a jugar dissabte, novament a l'Estadi, davant el Granollers (20:00 hores).
-> GALERIA D'IMATGES de l'Hospi 0-3 Espanyol B.

FITXA TÈCNICA

CE L'HOSPITALET (1a part): Oliveros, Luismi, Saúl, Castell, Rocky, Benjamin, Rubén (Bueno, 35'), Pacheco, Tabala, Abu i Nacho Llaneza.
CE L'HOSPITALET (2a part): Oliveros, Rocky, Lucas, Castell, Lozano, Bueno, Jandro, Hendrio, Robson, Abu i Rubio.

RCD ESPANYOL B (1a part): Edu, Soria, Nacho, Russo, Glauder, Manchón, Mickaël, Borja, Marc Gual, Rufo i Entrena.
RCD ESPANYOL B (2a part): Tejero, Bruno, Pedrosa, Iago, Gaixas, Álex López, Enri, Melendo, Rivas, Bermejo i Cristo.

Gols: 0-1 Marc Gual (4'); 0-2 Álex López (48', penal); 0-3 Adri Rivas (63').

Incidències: partit d'entrenament celebrat a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet davant de gairebé una cinquantena de persones. El matx l'ha dirigit Marc Reixats, membre del cos tècnic de l'Hospi.

L'Hospi ha caigut derrotat aquest matí en un partit d'entrenament davant l'Espanyol B per un clar 0-3. El filial blanc-i-blau, que ha disposat dos onzes diferents a cada període, amb un gruix considerable de futbolistes de la plantilla, ha estat superior a un Hospi ple de proves, que ha enfocat el duel contra els blanc-i-blaus com una mena d'examen general pels futbolistes que estan a prova. Ben aviat l'Espanyol B s'ha avançat al marcador per mitjà de Marc Gual que marcava el seu segon gol aquesta pretemporada (4'). A l'Hospi debutava el darrer fitxatge, el ghanès Benjamin, que ha estat al nivell de la resta de futbolistes i que només ha jugat el primer temps. Amb ell s'han estrenat també el defensa Rocky, que ja duia dies entrenant amb l'equip i l'atacant Abu. Els riberencs gairebé no han fet treballar el porter visitant Edu Frías tot i la lluita de Tabala, referència ofensiva al primer temps.

A la represa, debut de Rubio a la davantera de l'Hospi i concurs d'Endri, un extrem que ha deixat algun detall de qualitat. Quant al partit, els visitants han eixamplat distàncies al minut 48 gràcies a un penal transformat per Àlex López, i quinze minuts després han anotat el 0-3 definitiu per mitjà d'Adri Rivas, que ha picat la pilota per sobre d'Oliveros, que no ha pogut evitar el gol. Al tram final, canvis per refrescar els jugadors més cansats i acció desgraciada de Luismi, que deixava el camp abans d'hora després de fer-se mal en una acció amb un rival de l'Espanyol B. Al final, 0-3 en un partit sense més pretensió que començar a decidir el futur dels jugadors que han estat a prova des de fa setmanes. Dissabte (20:00 hores, Estadi) contra el Granollers, l'equip ha de començar a assemblar-se al de la Lliga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada