Etiquetes

16/4/16

Només val la victòria | CE l'Hospitalet - CD Llosetense (diumenge, 12:00)

-> L'Hospi té prohibit fallar a l'Estadi davant d'un rival directe si no es vol tornar a complicar la vida de forma innecessària.
-> El Llosetense visita els riberencs més obligat que mai: no sumar els tres punts esgotaria les ja de per sí escasses opcions de permanència dels de Nico López.
-> Ton Alcover, única baixa confirmada per Antonio Olmo i Miguel Corominas. La resta de la plantilla, disponible per al cos tècnic riberenc.
-> PRÈVIA de l'Hospi-Llosetense amb Antonio Olmo.

CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET - CD LLOSETENSE
Diumenge, 17 d'abril - 12:00 hores - Estadi de Futbol de l'Hospitalet
Jornada 34 - Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B

Possible onze de l'Hospi: Andrés, Dani Fernández, David López, Sierra, Prior, Cristian Gómez, Tià Sastre, Guzmán, Christian Alfonso, Puerto i Corominas.

Possible onze del Llosetense: Mingo, Junior, Bibi, Mairata, Rigo, Cristian, Pep Biel, Nico Baleani, Aitor Pons, Héctor i Joan Salvà.

Àrbitre: Sergio Espasandín Cores (Galícia).



Amb la primera part de diumenge passat com a exemple. Així vol saltar l'Hospi a la gespa demà a partir de les 12. Els riberencs afronten el segon partit seguit a l'Estadi amb l'ànim de fer bo l'empat que van aconseguir contra l'Espanyol B, ara davant d'un altre rival directe en la lluita per la permanència com és el Llosetense. Més que mai, serà vital tenir el cap fred i estar encertat de cara a porteria, ja que els llosetins vindran amb les idees ben clares, tot i saber que una derrota liquidaria pràcticament les opcions d'assolir una salvació que semblava una quimera a principis de temporada i que, per mèrits propis, els del Raiguer estan mereixent aconseguir. El cert, però, és que la segona part contra el filial perico va deixar una sensació amarga, la d'un equip que no va saber gestionar un marcador favorable quan el partit s'havia posat plenament de cara. Tècnics i jugadors saben que no van estar encertats, igual que saben que la bona actuació al camp de la Pobla mostra el nivell real d'un equip que viu naturalment angoixat per la situació a la classificació.

Com va passar a Tarragona, l'Hospi buscarà alliberar-se demà, precisament en una gàbia, l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet, on aquest curs amb prou feines ha lluït. Tres victòries en setze partits és el registre més evident de la pobríssima prestació dels riberencs enguany quan han actuat com a locals. La permanència, òbviament, passa per solucionar aquesta problemàtica, almenys aconseguint demà un quart triomf que elimini el Llosetense de la lluita i permeti l'Hospi fer front a les quatre últimes jornades amb la garantia que un parell o tres de punts més asseguraran l'objectiu marcat. Com apuntàvem abans, la paciència serà clau per destarotar els arguments d'un bloc sòlid però que lluny d'Es Puig té dificultats per puntuar. És per això que el cos tècnic ha incidit al llarg de la setmana en el tracte de la pilota, ja que la segona part de diumenge va ser un exemple de com no s'ha de jugar quan es disposa de la possessió. Contra el Llosetense, pocs canvis: ja va avisar Olmo que si no hi ha cap contratemps de darrera hora l'onze inicial serà el mateix que va rebre l'Espanyol, una situació extensible a una llista de convocats que només presenta les entrades de Savall i de Raúl Torres en detriment d'Héctor i de Gerard Oliva. Així les coses, Ton Alcover i Agus Giaquinto, lesionats, són les úniques baixes dels riberencs.

Pel que fa al Llosetense, més enllà del mèrit evident que té per a un equip modest com el que dirigeix Nico López arribar a les últimes cinc jornades amb opcions intactes de lluitar per la permanència, el cert és que la cita de demà al camp de l'Hospi és gairebé una final. O sense el gairebé. Amb 29 punts al sarró, els blancs saben que està prohibit fallar, ja que tenen la primera referència de possibles salvació a cinc punts i la següent, a set. Una autèntica llàstima per un equip que ha acariciat millors resultats en moltes ocasions, especialment com a local, però que ha pagat cars els últims minuts: gairebé la meitat de gols encaixats (22 de 46) han arribat en la darrera mitja de partit; a domicili la xifra s'agreuja amb un 27% dels gols rebuts més enllà del minut 76. De fet, demà s'enfrontaran els dos pitjors equips a les segones meitats, una altra xifra que explica la situació classificatòria de riberencs i llosetins. Més enllà de les xifres, l'altre mal de cap per a Nico López serà la baixa de Bernat Alomar, que diumenge va veure la desena groga del curs; el migcampista és una peça fonamental de l'esquema dels mallorquins per l'equilibri que aporta a la medul·lar, en especial quan coincideix amb Cristian Sánchez. Demà, Pep Biel podria ser el seu recanvi en l'onze titular d'un Llosetense que també recupera Jaume Pol, sancionat contra el Badalona. En canvi, Miguel Cobo i Lirola seran baixa per lesió i no viatjaran a l'Hospitalet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada