5/4/16

Futbol Base | Resum de la jornada (2-3 d'abril)

El Cadet A va avançar-se a Can Vidalet però no va poder-hi sumar els tres punts.
Dissabte a Esplugues, el CADET A va deixar escapar una bona oportunitat per mantenir les distàncies amb el Sant Andreu, màxim rival en la lluita per l'ascens i que no havia fallat en la seva visita al camp del Santa Eulàlia. De fet, el partit va començar prou bé pels interessos dels nois de Xavi Jové, amb molta presència ofensiva però que no van encertar-la fins el minut 37, quan Guillem Cabrero va avançar els riberencs. Al segon temps, el Can Vidalet va mantenir la intensitat i va creure en un empat que va arribar al minut 60 per mitjà de Juan Manuel Rivas. D'aquí al final, 20 minuts de setge riberenc que no el gol no va premiar i un arbitratge força discret per a tots dos equips, amb cinc grogues i la majoria d'elles per protestar. L'Hospi es manté segon amb 43 punts, però ara està empatat amb un Sant Andreu que té un partit pendent per disputar, l'ajornat fa dues setmanes contra el Sarrià al Narcís Sala.

Més negatiu va ser el cap de setmana pel FEMENÍ, que cau a la tercera plaça després de perdre un partit clau a l'Estadi contra el Sant Jordi. Les barcelonines van demostrar el perquè de la seva condició de líders i van sotmetre l'Hospi amb dos gols a tocar del descans que van encarrilar el triomf visitant. L'expulsió de la riberenc Belén García va acabar d'esguerrar les opcions de les noies de Juan Sáez, que van acabar perdent per 0-4. Com dèiem, l'Hospi és ara tercer amb 46 punts, a cinc del líder i empatat amb un Premià de Dalt que li té guanyat l'average particular i que, a més, ha jugat un partit menys que les hospitalenques. Guanyar i esperar, el mateix que haurà de fer un JUVENIL B que dissabte va perdre per la mínima al camp del Can Vidalet (2-1) i que ja té el Júpiter, que va empatar al camp de la Damm C, a 10 punts quan només manquen sis jornades per cloure el Campionat.

És clar que també hi va haver bones notícies, com ara la clara victòria de l'INFANTIL B al camp del Mollet (1-7). Els riberencs, que a finals d'abril disputaran els minuts pendents pel partit que guanyaven (0-1) al camp de la Terlenka, van vèncer els molletencs amb gols de Juan Sebastián Tenorio (3), Alejandro de Pineda, Sergi Marzo, Lucas Centurión i Cristian Juárez. Va ser una de les victòries més àmplies d'un cap de setmana que també va registrar els triomfs contundents del BENJAMÍ D (0-16) i l'ALEVÍ F (0-13). També va guanyar l'ALEVÍ A, que manté la lluita per ser entre els quatre primers del grup 1 de Preferent Aleví, Jhanchelve Cuevas (2), Raúl Romero i Adrián López van fer els gols de l'equip d'Óscar Carrasco, que és cinquè amb 43 punts i té un partit pendent amb el Nàstic de Manresa.