Etiquetes

23/4/16

La franja s'ho val | UE Olot - CE l'Hospitalet (diumenge, 17:00)

-> L'Hospi se la juga al camp d'un Olot que viu al límit. Una derrota en territori garrotxí complicaria, i molt, la vida dels riberencs.
-> Per contra, els de Corominas i Olmo saben que els tres punts deixarien l'Olot virtualment a Tercera i deixarien la permanència a Segona B a menys d'una victòria.
-> Guzmán s'afegeix a les baixes de Ton Alcover i d'Agus Giaquinto. Marc Vales, novetat principal de la llista de 16 que mirarà de dinamitar les il·lusions de l'Olot.
-> ESCOLTA Antonio Olmo, tècnic de l'Hospi, a la prèvia del partit de demà.

UE OLOT - CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET
Diumenge, 24 d'abril - 17:00 hores - Estadi Municipal
Jornada 35 - Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B

Possible onze de l'Olot: Wilfred, Jose, Vallho, Luismi, Blázquez, Abel, Héctor Simón, Musa, Uri, Gato i Sana.

Possible onze de l'Hospi: Aulestia, Dani Fernández, David López, Sierra, Savall, Prior, Cristian Gómez, Tià Sastre, Puerto, Christian Alfonso i Corominas.

Àrbitre: Julio Fermín Leo Ollo (Navarra).


Gairebé a vida o mort. L'Hospi se la juga demà a la tarda al camp de l'Olot. En circumstàncies normals (?), el partit de demà a la Garrotxa, sempre parlant en clau riberenca, hauria estat de tràmit si l'Hospi hagués respost en moments puntuals (i clau) d'aquesta segona volta. És cert que l'equip va donar la cara a Badalona i al camp de la Pobla de Mafumet, però la sensació generalitzada és que s'han deixat escapar massa oportunitats per encarrilar i, posteriorment, sentenciar la salvació a la categoria. Els partits al camp de l'Olímpic o el de diumenge passat davant el Llosetense són exemples clars de com, per un motiu o per un altre, no s'ha acabat de generar la regularitat necessària en aquesta plantilla per transformar en joc, fins i tot en compromís, el que han estat capaços de demostrar a comptagotes. Diumenge passat, la decepció va ser màxima no tant pel què, una derrota difícil de pair, com pel com: amb una hora de superioritat numèrica i una indolència d'allò més greu a l'hora de generar perill davant d'un equip que jornada rere jornada ha sabut superar les seves limitacions a base de sacrifici, fins eal punt de convertir les seves mancances en virtuts grupals. Per això, la pilota torna a estar a la teulada dels futbolistes de l'Hospi, els que sí van saber respondre després del 4-0 a Sant Adrià o de les derrotes a l'Estadi davant el Barcelona B i el Cornellà. Els toca a ells demostrar que són menys culpables del que alguns, potser amb raó, comencen a creure.

Si ens hem d'agafar als aspectes positius, doncs no ens quedarà més remei que pensar que a domicili, l'Hospi té poc a veure amb el que passa pena a casa cada quinze dies. Almenys si fem cas de l'estadística: sis victòries en setze partits són una xifra respectable com per advertir el rival més enllà de les urgències classificatòries. Unes urgències que marcaran el trànsit d'un partit nerviós, on la por a complicar-se la vida pesarà en ambdós conjunts i en què l'encert de cara a porteria (com sempre, però una mica més) serà d'allò més decisiu. Durant la setmana, el cos tècnic ha insistit en un concepte: tenir la possessió. Però tenir-la per fer mal, per crear dubtes en un Olot que afronta la cita de demà com un tot o res; jugar amb l'ansietat dels gironins serà clar per marcar paquet i fer un gol imaginari que faci guanyar confiança a l'Hospi. Canvis a la vista, ja que la lesió de Guzmán obligarà a modificar l'onze inicial: tot fa indicar que Savall recuperarà la titularitat cinc setmanes després i que Prior avançarà la seva posició al doble pivot. Tots dos, juntament amb Corominas i David López, sortiran de partida davant del seu exequip. L'altra novetat, la d'un Aulestia que també podria tornar sota pals després dels cinc partits que ha jugat Andrés. A banda de Guzmán, Ton Alcover i Giaquinto tampoc hi seran per lesió, mentre que Aleix, Castell, Miki Muñoz i Héctor causen baixa per decisió tècnica.

Al davant hi haurà un Olot que encara el duel contra l'Hospi amb una sensació de final, de tot o res. La situació classificatòria dels garrotxins és realment preocupant, ja que l'arribada de Castillejo no s'ha vist acompanyada del salt necessari quant a puntuació. Amb aquest panorama els gironins afronten els darrers quatre compromisos, tres dels quals seran a casa i contra rivals directes, amb l'obligació de guanyar si no volen acomiadar-se de la categoria dos anys després de debutar-hi. Com a l'Hospi, la gestió dels nervis serà clau en un equip numèricament fort com a local: només dues derrotes, l'última el passat mes de setembre davant el Barcelona B (0-1) converteixen l'Estadi Municipal d'Olot en una plaça complicada per als equips visitants. Roger Bonet és l'única baixa que té el quadre olotí, que per contra recupera el sancionat Héctor Simón i Djak Traoré, que va haver de viatjar al seu país per temes personals. Dubtes amb Djak però pocs amb Héctor Simón, que té tots els números de ser titular, condició que sempre ha mantingut des de la segona jornada sempre que les lesions i les sancions no ho han impedit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada