4/4/16

#FutboLH | Resum de la jornada (2 i 3 d'abril)

GALERIA D'IMATGES DE L'HOSPITALENSE 0-1 SANTA EULÀLIA | La temporada 2015-2016 ja olora el seu final i moltes coses comencen a decidir-se. Això, si és que no ho estan ja. Un exemple és el grup 10 de Tercera Catalana, on l'únic elemtn de dubte resideix en l'Hospitalense, que farà bé de guanyar un parell de partits més per no complicar-se l'existència. Els de José Carlos Murillo van perdre dissabte passat el derbi davant el Santa Eulàlia en un partit bastant avorrit en què els visitants van mostrar-se més efectius. L'únic gol del partit va arribar al minut 20, quan David Rodríguez va rematar, de cap, sol al segon pal. La segona meitat al Jordi Alba va tenir més activitat ofensiva, especialment per part d'un Hospitalense que va topar amb la gran actuació de Marc Sánchez, porter del Santa Eulàlia. Els de Miki Rodríguez també haurien pogut sentenciar al contracop, però ni Riki ni Hulk van estar encertats en les opcions de què van disposar. Al final, 0-1 que deixa el Santa Eulàlia novè amb 39 punts i l'Hospitalense 14è amb 27 punts, només cinc per sobre del Vinyets B, que va golejar el Don Bosco per 1-6.

El Santa Eulàlia té la feina feta, igual que el Pubilla Casas i el Can Buxeres, que no van ensopegar dissabte com a locals. El Pubilla veu com, a vuit jornades del final, la segona posició s'escapa a nou punts. Part de culpa la té l'empat a dos gols davant l'Espluguenc B, per bé que els de Manuel Díaz van avançar-se en dues ocasions per mitjà de Cristian i d'Albert. La sort, però, no va acompanyar el Pubilla i els visitants van acabar esgarrapant un punt gràcies a un penal transformat en temps d'afegit. Els pubillencs són cinquens amb 48 punts, tretze punts més que un Can Buxeres que perdia per 2 gols a 4 davant el Levante Las Planas. Jamal i Aleix van avançar el Canbu en dues ocasions, però el Levante va acabar capgirant el partit i va rematar-lo a dos minuts del final quan els locals jugaven amb 9 homes per les expulsions de Jordi Guillén i Francisco Alonso. El 2-4 final deixa els de Julián García onzens amb 35 punts.

SEGONA DIVISIÓ B - GRUP 3
Pobla de Mafumet 0-1 L'HOSPITALET
(Crònica, fotos i protagonistes)

SEGONA CATALANA - GRUP 3
Imatge: José Verde / Olímpic Can Fatjó
Olímpic Can Fatjó 2-2 GORNAL
Punt de mèrit el que va rescatar el Gornal ahir de Rubí. El partit es va posar coll amunt pels de Santisteban al minut 10 amb un gol del local Jonay i, ja al segon temps, l'Olímpic semblava sentenciar a deu minuts del final amb la diana d'Adrián Fernández. Però igual que en múltiples partits enguany el Gornal ha maleït els minuts finals, el darrer tram de partit va ser positiu per als vermells, que van salvar un punt amb els gols de Chiqui (83') i d'Álvaro Virgós (90'). Amb aquest empat el Gornal és desè amb 34 punts, només tres més que el catorzè classificat.

Vallirana 1-2 UNIFICACIÓN BELLVITGE
Una referència, la de cinquè classificat per la cua, que continua ocupant la Unificación Bellvitge. Els riberencs, però, van obtenir un triomf importantíssim al camp d'un rival directe com el Vallirana, que ja queda a cinc punts. Partit mogut i polèmic, amb 9 grogues i dues expulsions que va arrencar amb un gol visitant, obra de Juan Sebastián López al primer minut. L'alegria, però, va durar poc ja que al minut 12 els del Baix Llobregat igualaven el partit. L'expulsió del local Carlos (69') va deixar el Vallirana amb 10, circumstància que va aprofitar la Uni per tornar-se a avançar, en aquesta ocasió per mitjà d'Ezequiel Palomares (75'). Amb aquests tres punts els de José Moreno trenquen la ratxa de set jornades sense guanyar i retallen distàncies amb la resta de rivals, ja que van ser l'únic equip que lluita per la permanència que va assolir la victòria aquest cap de setmana.

TERCERA CATALANA - GRUP 4
LA FLORIDA 1-1 Pineda de Mar
Tercera jornada seguida sense perdre de la Florida, que tot i això no va passar de l'empat davant el Pineda de Mar, equip que el precedeix a la classificació amb dues unitats més. Els riberencs van iniciar el partit de manera fantàstica, ja que Virgilio Tercero va avançar els locals amb una diana al minut 4. El partit, però, es va escapar al tram final ja que el Pineda va situar les taules definitives quan mancaven vuit minuts per acabar, gràcies al gol d'Abraham. Amb aquest empat els de Porras es mantenen tretezens, ara amb 29 punts i nou per sobre de l'Empenta, que marcaria la referència de descens a Quarta Catalana.

TERCERA CATALANA - GRUP 11
Matadepera B 0-4 CAN PI
Jornada perfecta per al Can Pi, que el primer que va fer dissabte va ser fer els deures. Els quadribarrats van anar a per feina i al descans ja guanyaven el Matadepera per 0 gols a 4 gràcies a les dianes de Kevin Sánchez (14', 45'), que en va fer dues i ja en suma 25 en tot el Campionat, Derian (19') i Peque (23'). Segona part de tràmit, ja que els vallesans van jugar-la amb 10 homes per l'expulsió de Pau (41'). L'endemà, el Can Pi rebia dues sorpreses agradables: les derrotes a casa de la Catalana (0-1 davant del Pastrana) i de l'APA Poble Sec, que queia derrotat pel Trinidad (1-3). Amb aquests resultats els de Sánchez Presa recuperen la primera posició amb 57 punts, empatats amb Catalana i APA Poble Sec, als quals s'enfrontarà en les jornades 32 i 33.

QUARTA CATALANA - GRUP 14
(descans) ATHLETIC BARCELONA

QUARTA CATALANA - GRUP 15
ATHLETIC BARCELONA B 0-5 GORNAL B
Dani Cerdán, Cristian Puig (2), Yeray Molero (2)

MILAN L'HOSPITALET 0-6 SANTA EULÀLIA B
Carlos González, Lluís Mengual (2), Ricardo Fuentes, Josué Rosica (2)

(suspès) HOSPITALENSE B - Barceloneta B
La Barceloneta B es va presentar únicament amb cinc futbolistes, segons l'acta del partit.