Etiquetes

11/4/16

Hospi B | Les mates de l'ascens

-> L'Hospitalet B ascendirà a Tercera Catalana aquest diumenge si és capaç de puntuar al camp de la PB Barcino, independentment del que facin la resta d'equips.
-> Els de Jorge Tostado afronten l'última jornada de Lliga en situació de privilegi i depenen del seu marcador per pujar de categoria en el primer any de competició.
-> L'Hospi B, que podria ser campió de Lliga si el Sarrià B perd amb el Fortpienc, també haurà d'estar atent al partit de l'Hortonenc, l'únic segon classificat que encara el podria superar quant a promig de punts.

Puntuar. És la fita que s'han proposat els nois de Jorge Tostado aquest diumenge (17:00 hores) al Camp de Futbol de Menorca-Sant Martí. Allà hi espera la PB Barcino, cinquena classificada i amb els deures fets. Puntuar serà sinònim d'ascendir en el primer any de l'Hospi B a Quarta Catalana, ja que la competició ha generat que els riberencs arribin a l'última jornada de competició depenent del seu marcador per convertir-se, almenys, en el millor segon classificat de tots els grups de Barcelona de Quarta Catalana, condició que permet ascendir directament a Tercera Catalana sense haver de disputar el proper mes de juny una eliminatòria per l'ascens a doble partit. De fet, matemàticament l'Hospi B encara podria ser campió; per aconseguir-ho, ha d'esperar que el dia abans el Sarrià B perdi al camp del Fortpienc, tercer classificat i que encara pot caçar l'Hospi a la segona plaça, i diumenge, derrotar la PB Barcino.

Les xifres són clares: només una commbinació elimina l'Hospi B de tota opció d'ascens: perdre el seu partit i que el Fortpienc guanyi. En aquest cas, els riberencs serien tercers i ni tan sols disputarien l'eliminatòria per ascendir. Dels vuit casos restants, sis li donarien l'ascens directe, ja fos com a primer (si guanya l'Hospi i perd el Sarrià B) i només dos (perdent davant la PB Barcino i amb una ensopegada del Fortpienc) obligarien a fixar-se en el grup 10, on hi ha l'Hortonenc, l'únic equip que podria millorar el promig de punts del filial hospitalenc. A diferència del que passat al grup 17, que abaixa la persiana aquest cap de setmana, al grup penedesenc encara falten cinc partits per acabar. En cas que l'Hospi perdés contra la PB Barcino, hauria d'esperar que l'Hortonenc deixés escapar algun punt en algun d'aquests cinc compromisos que li resten.



L'HOSPI B...

· Serà campió i podrà jugar l'edició 2016-2017 de la Copa Catalunya amateur si... guanya al camp de la PB Barcino i el Sarrià B perd dissabte al camp del Fortpienc. Es produiria un empat a 70 punts que es resoldria favorablement per l'Hospi B, amb l'average particular guanyat al Sarrià B.

· Serà segon i ascendirà directament a Tercera Catalana si... puntua al camp de la PB Barcino, independentment del que hagi passat dissabte al Fortpienc-Sarrià B. En tots els casos l'Hospi B sumaria 68 punts, s'asseguraria el millor promig de punts de tots els segons de Quarta Catalana i, en cas d'empat a punts amb el Fortpienc, també disposaria de l'average particular a favor.

· Serà segon i haurà d'estar pendent del que passi amb l'Hortonenc al grup 10 si... perd el seu partit contra la PB Barcino i el Fortpienc no guanya el Sarrià B. L'Hospi sumaria 67 punts i hauria d'esperar una ensopegada de l'Hortonenc (grup 10) en algun dels cinc partits que li resten als penedesencs per confirmar-se com a millor segon dels grups de Barcelona. Si l'Hortonenc ho guanyés tot, l'Hospi B jugaria l'eliminatòria d'ascens contra un altre segon.

· Serà tercer i quedarà fora de tota opció d'ascens si... perd davant la PB Barcino i el Fortpienc guanya dissabte el Sarrià B.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada