Etiquetes

29/12/13

Innocents pel #futbolcat 2013

Nosaltres som els primers que trobem que això de les innocentades és força infantil. Però ja ho som, d'infantils. I tradicionals. Per quart any consecutiu no podíem faltar a la cita del 28 de desembre amb el fals acord de col·laboració amb la John Clarkson Foundation que, fins on sabem, encara no existeix. D'altres clubs i mitjans s'ho van currar una mica més, amb noticies mig creïbles, amb fotomuntatges... Com cada any, també, repassarem alguna d'aquestes innocentades, tant pel que fa al grup 3 de Segona Divisió B com pel que respecta al #futbolcat. Al final, podreu repassar les innocentades de 2010, 2011 i 2012. Ah: el partit de bàsquet que van jugar ahir els jugadors de l'Ontinyent no era cap broma. Els elogis d'Andreu Subies cap a Gerard López i la seva tasca "federativa", sembla que tampoc... Caps verds...

UE LLAGOSTERA - El cap de premsa del Llagostera Jordi Gastó ens va delectar amb una innocentada amb cert toc friki, minoritari, d'aquelles que ens agraden. Segons el club blaugrana, el Llagostera havia tancat un acord amb un equip de les Illes Fèroe, l'HB Tórshavn, per jugar un partit internacional a terres feroeses, tal com s'havia acordat en un viatge previ fet per una expedició del Llagostera a l'arxipèlag atlàntic.

ATLÈTIC BALEARS - El segon classificat de #2bg3 va tirar de muntatge fotogràfic per il·lustrar la noticia de la reforma de l'Estadi Balear. L'enllaç ha estat retirat, però al compte oficial del club a Twitter encara en podreu veure la imatge.


CE EUROPA - A la web de l'Europa, l'encarregat de colar la innocentada era el seu cap de premsa, Àngel Garreta, que ens presentava la peculiar portada del FIFA Manager 14 amb el tècnic escapulat, Pedro Dólera, a la seva portada. A més, ampliava dins el cos de la notícia la informació amb les diferents peculiaritats del joc en clau gracienca, com ara l'opció de triar respostes de Dólera a la sala de premsa, escollir periodistes a l'hora de fer preguntes, etc

CF GAVÀ (Blog) - Un altre clàssic dels 28 de desembre és el Blog del CF Gavà, protagonista de la innocentada 2013. El seu autor, Havok, havia estat detingut per manipular els jugadors gavanencs a partir del seu blog i, així, apostar diners en diverses cases d'apostes per acabar traslladant el premi a paradisos fiscals.

UDA GRAMENET (Blog) - El blog que dirigeix el company Rusadir feia arribar als seus lectors la noticia de la fusió entre tots els clubs de futbol de Santa Coloma de Gramenet per enfortir tant els primers equips com el futbol base. Ho feia, a més, amb un muntatge simulant la notícia publicada a Mundo Deportivo.

Recorda l' "Innocents pel #futbolcat 2012"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada