Etiquetes

6/12/13

Els precedents de l'Hospi-Atlètic Balears

Només quatre dels dinou rivals a què s’enfronta enguany el Centre d’Esports l’Hospitalet és un habitual de les darreres quatre temporades. L’Atlètic Balears (juntament amb l’Ontinyent, el Sant Andreu i el Badalona), ha compartit els últims quatre cursos a Segona Divisió B i diumenge tornarà a visitar l’Estadi amb la intenció de treure quelcom de positiu, tal com va aconseguir en les últimes dues visites. Lluny queda el 5-0 de fa tres temporades, el primer triomf de l’era Miguel Álvarez amb l’Hospi; més proper el gol in extremis del canari Ángel Sánchez fa dues temporades. Moments per recordar abans del setè enfrontament a terres hospitalenques entre riberencs i balearicos; fins ara, balanç de quatre victòries de l’Hospi, un empat i un triomf de l’Atlètic Balears. L’Hospitalet ha fet 13 gols i l’Atlètic n’ha marcat, únicament, cinc. Tot seguit, repassem en diferent format els darrers enfrontaments entre tots dos equips a Can Hospi.

Temporada 2012-2013 | CE l’Hospitalet 0-1 Atlètic Balears

Si la temporada anterior la visita balearica comportava la primera victòria a l'Estadi, el curs 2011-12 l'Atlètic era el primer equip en vèncer l'Hospi. En l'onzè partit, un gol de Cristian López al poc de començar el segon temps destartalava els plans riberencs, que pocs instants abans d'arribar al descans veien com el madrileny Ortiz Arias expulsava Moyano de forma molt (massa) rigorosa amb la segona groga. Gairebé 50 minuts per davant i el vent en contra al segon temps. No hi va ajudar l'estrany criteri arbitral, condescendent amb la duresa de l'equip que aleshores dirigia un Pep Sansó que es jugava el cap a l'Hospitalet. Amb tot, els de Miguel Álvarez van lluitar, lluny de tenir el seu millor dit, per salvar la imbatibilitat. Osado va perdonar a tres metres del gol i Ángel Sánchez no va poder repetir protagonisme amb un gol salvador.

Temporada 2011-2012 | CE l’Hospitalet 2-2 Atlètic Balears
Prèvia | Crònica


"Serà Ángel, aquesta és per a Ángel. Home, Ángel és especialista, eh? La pilota situada, doncs... a tres quarts de camp. Molt centrada, eh? Molt centrada a tres quarts de camp però Ángel és capaç d'això i de molt més. O Pitu amb l'esquerra o Ángel amb la dreta. Em fa l'efecte que serà Ángel que és qui l'ha agafat, qui l'ha plantat... Situa la tanca l'àrbitre, l'última del partit... Ángel, cama dreta, per baix...". Darrera transmissió de Ràdio l'Hospitalet. La de debò, no el que alguns diuen que hi ha ara.

Temporada 2010-2011 | CE l’Hospitalet 5-0 Atlètic Balears
Prèvia | Crònica


El primer triomf de Miguel Álvarez amb l'Hospi va arribar a la 12a jornada. Un 5-0 acostuma a ser un marcador prou revelador, però aquell migdia d'octubre tot va anar a favor de l'Hospi. Des del golàs de xilena d'Eloi Fontanella abans del quart d'hora del partit, a les expulsions de Bigas (amb el 2-0) i d'Edet (ja amb el 5-0) , passant pels dos desmais del nigerià Lawal que van provocar més d'un ensurt entre els assistents a un partit que enfrontava dos equips que havien començat força malament els campionats i que havien substituït Pedraza i Milojevic per Álvarez i Siviero, respectivament. Bon partit en línies generals d'un Hospi que va aprofitar l'avantatge per aprofitar els riscos d'un Atlètic en inferioritat. Dues dianes de Cirio, una de Coro i una altra de Jordi Martínez van certificar un 5-0 que feia 10 anys que l'Estadi no vivia en partit oficial.

Temporada 1989-1990 | CE l’Hospitalet 2-1 Atlètic Balears

Temporada 1988-1989 | CE l’Hospitalet 3-0 Atlètic Balears

Temporada 1987-1988 | CE l’Hospitalet 2-1 Atlètic Balears

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada