Etiquetes

14/12/13

La victòria, únic lema de l'Hospi | Ontinyent CF - CE l'Hospitalet (diumenge, 18:00 hores)

Els Hospi On Tour 2013 toquen a la seva fi. Hem passat per Manises, Paterna, Sant Adrià, Tarragona, Binissalem, Palma de Mallorca, Iecla, Reus, Llagostera, Santa Cruz de Tenerife, Mieres, Eibar, Olot, Elx, el Prat de Llobregat i Barcelona. Amistosos i Copa Catalunya a banda. També vam ser a Ontinyent el maig passat, d'on l'equip va tornar amb mig títol a la butxaca. Enguany, els valencians també seran el penúltim rival de la primera volta, però la situació a la taula dista molt de l'existós curs 2012-2013. Amb tot, el 5-2 de diumenge contra l'Atlètic Balears omple d'il·lusió i esperança una plantilla conscient del seu gran potencial, que sap que encara té moltes coses a dir. Prova de foc demà contra un equip en alça, amb nou entrenador. Un equip que sap de què va això de la Segona B; camp punyetero, afició clàssica, ambient de futbol d'aquell que ens agrada. Miticisme, el Clariano. Ingredients que han de resoldre el plat en un únic format: la victòria.

L'Ontinyent
Pintaven bastos fa tres setmanes al cap i casal de la Vall d'Albaida. Ontinyent s'incendiava arran de la derrota del seu equip més representatiu, "l'Onti", a mans del Lleida Esportiu (1-2). En sala de premsa, Juan Moreno encenia els ànims dels presents "engegant el ventilador" i esquitxant de merda tothom. Amb més o menys raó. Setmana horribilis la del ja extècnic ontinyentí. Acte seguit, Luís Ortiz, president de l'Ontinyent, l'acomiadava arran de les seves declaracions, detonant d'una relació que els resultats havien anat minant setmana a setmana. També el tracte cap a algun membre de la plantilla, força distant del respecte que s'espera entre dos adults. Amb l'equip a l'abisme, els valencians recorrien a l'experiència, a la mà esquerra de Nino Lema, per redreçar el rumb. Queda molt, però el tècnic gallec ja ha conduït l'Ontinyent a guanyar els dos partits disputats sota la seva direcció. Bon inici.

Imatge: Paco Carrasco / AE Prat
L'Ontinyent va derrotar el Prat per 1-3 i l'Espanyol B per 3-1. Tots dos rivals van acabar amb un home menys, però. Del triomf contra el filial en fa ja dues setmanes, ja que els de Lema van descansar diumenge, ja que s'havien d'enfrontar a un Sant Andreu que havia quedat per anar 'de Copes'. L'Ontinyent va aprofitar per fer un amistós a Muro; triomf per 1-2, remuntant, gràcies als gols d'Oskar Martin i del juvenil Pitu. Tot i situar-se encara en zona de descens, sorprèn que el quadre ontinyentí sigui un equip prou golejador, amb 19 gols al seu compte particular. De fet, l'equip només s'ha quedat sense marcar en 4 dels 16 partits que ha disputat a dia d'avui. David Verdú, amb 6 gols i Paco Sáez, amb 4, són els màxims golejadors d'un equip que també compta amb un vell amic de l'Hospi com és el "Tiburón" Trujillo, botxí de l'Hospi a Maó, amb un espectacular triplet el setembre de 2010.

Atents al tram mig dels partits: l'Ontinyent marca la meitat dels seus gols entre els minuts 31 i 60; per contra, és a les primeres parts on els valencians encaixen més gols a casa (6 d'un total de 10). Per evitar-los no hi haurà Berna; el defensa xativí va veure la cinquena groga contra l'Espanyol B i descansarà per sanció. Per la seva banda, l'Ontinyent compta amb la lesió de llarga durada de Nico, el seu darrer fitxatge amb la temporada ja començada. El major dubte resideix en la participació del davanter basc Oskar Martín, que provarà just abans de l'escalfament per veure si està en condicions d'enfrontar-se a l'Hospitalet. La bona notícia per a Nino Lema és el concurs d'Alberto Botella, que contra els pericos va causar baixa per sanció. Els valencians, cinquens pitjors locals del campionat, buscaran un tercer triomf consecutiu que els pugui permetre enganxar-se a la salvació i distanciar algun rival directe.

L'Hospi
Per la seva banda, l'Hospi ha viscut una setmana normal en l'aspecte esportiu i trista en l'aspecte institucional. Diumenge ens deixava Joan Cárcel, pare del secretari tècnic de l'Hospi Quique Cárcel. Ahir divendres, però, coneixíem una altra mala notícia com és la mort de la mare de Miguel García, president del Centre d'Esports l'Hospitalet. Dues informacions d'aquells que mai agrada donar i que ens fan sentir més propers que mai als seus protagonistes, familiars i amics, als quals des del Blog de l'Hospi transmetem tot el nostre condol. En paral·lel a aquests fets, l'equip ha treballat a consciència el penúltim partit de l'any amb la intenció de sumar els primers tres punts per seguir agafant aire i fer créixer la confiança.

L'objectiu és arribar a Nadal amb 27 punts al sarró, una bona xifra si tenim en compte l'inici de temporada de l'equip. No valen confiances, ja que el partit del Constància servirà com a exemple del que no s'ha de fer. En principi, no hi haurà massa novetats pel que fa a la llista de convocats, tot d'una que Pau Senent i Dani Provencio continuen amb els seus processos de recuperació de les seves lesions respectives. Tampoc està previst el concurs de Jordi Quintillà, que segueix arrossegant molèsties físiques. La resta d'homes, en principi, estan en plenes condicions per formar part de la llista de 16 convocats que viatjaran a Ontinyent amb la intenció de repetir el resultat de fa tot just 7 mesos al Clariano. Pel que fa a l'onze inicial, el dubte residirà en veure si Ramírez opta per mantenir el dibuix habitual al mig del camp o bé opta per introduir més múscul a la zona medul·lar.

ONTINYENT CF - CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET
Diumenge, 15 de desembre - 18:00 hores - El Clariano
Jornada 18 - Campionat de Lliga del grup 3 de Segona Divisió B

Possible onze de l'Ontinyent: Vicente Flor, Ortega, Álex Pereira, Fran Giménez, Fernando Martín, Gozalbo, Juanjo Pereira, Paco Sáez, Francesc, David Verdú i Trujillo.

Possible onze de l'Hospitalet: Craviotto, Peque, Valentín, Viale, Moyano, Fragoso, Pol, Canario, Aridai, David Haro i Akinsola.

Àrbitre: Jorge Díaz Escudero (Múrcia).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada