Etiquetes

28/12/13

Acord de col·laboració entre la John Clarkson Foundation i el Blog de l'Hospi

El Blog de l’Hospi comptarà a partir del proper 1 de gener amb un nou patrocinador per tal de contribuir a la supervivència d’aquest espai, que tot i partir amb una base altruista necessita, com gairebé tothom, una injecció econòmica per continuar amb la seva activitat. En aquest sentit, el departament de màrqueting d’aquest mitjà, encapçalat per Cristian García, ha tancat recentment un acord amb la John Clarkson Foundation (JCF), una fundació de recent creació, que porta el nom de l’exentrenador de l’Ontinyent, John Reid Clarkson i, que pretén servir d’enllaç entre els clubs de futbol modest i els joves futbolistes sense capacitat econòmica però amb ganes i qualitat per seguir jugant a futbol. La JCF, que ha iniciat la seva activitat als comtats de Cornualles i Devon, al sudoest d’Anglaterra, obrirà també dues delegacions a Espanya, amb seu a Barcelona i a València.

D’acord amb els valors que comparteixen el Blog de l’Hospi i la John Clarkson Foundation, la direcció d’aquest mitjà ha vist en aquesta aliança la millor possibilitat per ajuntar la injecció econòmica necessària i l’oportunitat de contribuir a sumar en un engrescador projecte que cuidi la base i els sectors més desfavorits de la societat mediterrània. Així, el departament de màrqueting del Blog ha rebutjat d’altres ofertes, com ara la patrocinar cotnes: “La veritat és que vam veure que hi havia altres mitjans del #futbolcat que oferien patrocinar cotnes, però si som sincers vam haver de mirar al diccionari què volia dir la paraula, igual que ‘festucs’ o ‘escopinyes’”. Multinacionals com Ikea, Alain Afflelou o Bar Vicky’s, també han negociat amb aquest espai, però finalment l’opció de la JCF ha estat la més votada pel Consell Directiu del Blog de l’Hospi per majoria absoluta: 1 a 0.

Una de les raons per tancar l’acord amb la JCF és el fet que, en anglès, tot sona millor encara que després la qualitat sigui la mateixa: “CEO, Community Manager, Gangbang, Choucroute... tot sona més modern en anglès, just el que necessitem”. Amb l’aportació econòmica de la John Clarkson Foundation, el Blog de l’Hospi podrà actualitzar els mitjans de què disposa. En aquest sentit, al llarg del mes de gener actualitzarà la versió del Paint que utilitza el departament de fotografia, imatge i tonteries que dirigeix amb mà de ferro Cristian García. “Ens haurem d’estrènyer tots els cinturó: de totes maneres, com que no hi ha cap periodista a la redacció, tampoc no passaria res. Pitjor són els que es venten d’acumular periodistes i no poden ni pagar la seva feina”. En un altre sentit, l’opció de comprar un pack de 1.000 followers a Twitter també entra dins de les operacions, tot i que probablement la compra es faci coincidir amb el període de rebaixes “per tal que surti més barat”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada