10/6/13

Venda d'entrades per l'Hospi-Caudal


A partir d'avui dilluns i fins divendres socis, abonats, futbol base i públic en general podran comprar de forma anticipada la seva entrada pel partit de tornada de la segona eliminatòria de la fase d'ascens a la Lliga Adelante entre l'Hospi i el Caudal Deportivo (dissabte, 19:45, Estadi de Futbol de l'Hospitalet). Després de la derrota per 1-0, l'equip està obligat a remuntar i el suport de l'afició i de la Ciutat, com sempre, serà vital per seguir creient en l'ascens a Segona. Les taquilles de l'Estadi estaran obertes cada tarda, de 17:00 a 21:00 hores fins divendres. Dissabte, dia de partit, les entrades passaran a costar 15 euros per a tothom; excepte socis i abonats, que podran retirar fins a un màxim de 3 entrades des d'avui i fins dissabte. Tota la informació sobre preus d'entrades i acreditacions de premsa, a continuació.

ENTRADES
Socis i abonats
Els socis i abonats tindran dret a retirar un màxim de tres entrades (la seva i dues d'addicionals) per 5 euros cadascuna. És a dir, per 15 euros els socis i abonats podran disposar de tres entrades pel partit d'aquesta primera eliminatòria. L'entrada és vàlida per a qualsevol zona del camp a excepció de l'àrea reservada per l'afició visitant. Pel que fa al futbol base, els pares i mares tindran a la seva disposició una entrada al preu reduït de 5€ per cada carnet de Futbol Base, més una altra entrada per a cada nen inscrit com a jugador del club, també al preu reduït de 5€. Aquests preus seran vàlids per a qualsevol entrada comprada fins divendres, 14 de juny, a les 21:00 hores. El dia del partit quedaran anul·lats tots els carnets de Futbol Base; el preu de l'entrada per pares, mares o jugadors serà de 15 euros.
Les entrades es podran comprar a les taquilles de l'Estadi a partir del proper dilluns 10 de juny (de 17 a 21 hores).
Públic en general
Hi haurà dues modalitats d'entrada. La primera, anticipada, costarà 10 euros. Es podrà adquirir a les oficines del club durant la setmana del partit i fins el divendres anterior a l'encontre. El dia del partit, les entrades a taquilla costaran 15 euros per a tot el públic en general. Les entrades es podran comprar a les taquilles de l'Estadi a partir del proper dilluns 10 de juny (de 17 a 21 hores).
Aclariment: quedaran anul·lats tots els passis de favor i invitacions.

PREMSA
Haureu d'acreditar-vos mitjançant el CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET enviant un correu electrònic a infocelhospitalet@gmail.com indicant el nom de les persones acreditades (màxim de dues per mitjà), el seu DNI, la tasca a desenvolupar i la ubicació per fer la cobertura del partit. Pel que fa a fotografia, no s'acceptaran acreditacions que no estiguin vinculades a un mitjà de comunicació definit. La data límit per l'acreditació de mitjans és dijous, 13 de juny, a les 14:00 hores.
NOTA: No s'acceptarà CAP acreditació realitzada fora del termini anunciat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada