18/6/13

Desplaçament a Eibar


Versió en espanyol | A partir d'aquest mateix dilluns, tots aquells socis, abonats, membres del futbol base i aficionats del CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET que vulgueu acompanyar l'equip dissabte (20:00 hores) amb motiu de l'importantíssim partit al camp de l'Eibar, corresponent a l'anada de la tercera i última eliminatòria per l'ascens a la Lliga Adelante, podreu apuntar-vos al club per viatjar amb autocar a terres basques. El preu final del viatge, que no inclou l'entrada, serà de 40 euros sempre que s'omplin les 55 places de l'autocar; en cas contrari caldrà repartir el cost de les places sense omplir entre la gent apuntada. Podreu apuntar-vos, demanar i rebre informació a les oficines del club dins de l'horari d'obertura, de dilluns a divendres de 17:00 a 21:00 hores. El preu de l'entrada, després de l'acord a què han arribat tots dos clubs, costarà 20 euros per als aficionats de l'Hospi que reservin la seva entrada abans de dijous a les 21:00 hores. En cas contrari, tal com ha publicat l'Eibar a la seva pàgina web, l'entrada serà de 30 euros per al públic en general. A mesura que es coneguin la resta de detalls, us els farem saber mitjançant els canals de comunicació oficials del club: Web oficial i compte Twitter.

Preu de l'autocar
40 euros si s'omplen les 55 places. Si no, caldrà repartir el cost de les places sense omplir entre els inscrits. A partir que s'ompli el primer autocar, els altres tindran les mateix condicions. Recomanem inscriure's al més aviat possible, abans de dijous al vespre per assegurar l'entrada per al partit. Caldrà que tothom aboni els 40 euros a les oficines del club, també les persones que ja s'hagin inscrit per al viatge.

Entrada Eibar-Hospi
Cost de 20 euros per a tots aquells aficionats que la reservin a les oficines del club abans de dijous a les 21:00 hores. A partir d'aquesta data no s'assegura l'entrada per l'Eibar-CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET. L'entrada només reservarà: el pagament es farà al camp d'Ipurua.

Horaris de sortida i retorn
Convocatòria a l'Estadi, dissabte a les 8:30 hores. Sortida a les 9:00 hores. Arribada prevista a Eibar a les 17:00 hores, aproximadament. Partit a les 20:00 hores. Retorn cap a l'Hospitalet a les 23:00 hores, una hora després del partit.

Informació de contacte
Telefon d'oficines: 93 335 03 04 / 93 335 03 12 (Pregunteu per Emilio Vázquez).
Correu electrònic: a933350312@orange.es
Adreça d'oficines: Carrer de la Feixa Llarga, s/n. 08907, l'Hospitalet (Barcelona).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada