Etiquetes

15/6/13

Playoff | CE l'Hospitalet 2-0 Caudal Deportivo


Una altra nit històrica per sumar a la història de l’Hospi. Després de Nàstic o Azuqueca, el 15 de juny de 2013 i el Caudal Deportivo aniran lligats eternament a la història d’un CENTRE D’ESPORTS L’HOSPITALET que, quinze dies després de la decepció contra el Tenerife torna a ser a quinze dies de poder assolir l’ascens a la Lliga Adelante. En aquesta ocasió, els gols de David Corominas i de Juan Antonio Osado van servir per capgirar l’1-0 advers de l’anada a Mieres i donar a l’Hospitalet el passaport a la tercera eliminatòria de la fase d’ascens a la Lliga Adelante, l’accés a la ronda definitiva. Dilluns (o potser demà), sabrem qui d’entre Lleida Esportiu, Eibar i Bilbao Athletic serà el rival definitiu en la lluita per l’ascens. Hores per pensar-hi i per gaudir de la màgia d’un equip solidari i creient, d’un equip persistent i constant que amb humilitat, paciència i respecte torna a ser 180 minuts de la glòria. I gràcies a una afició fidel i incondicional que mai falla.

Finalment, Manu Viale no ha estat de la partida a causa del cop que va patir fa set dies a Mieres. El seu lloc a l’eix de la defensa l’ha ocupat Marc Pedraza, que ha cedit el doble pivot a Manel i a Pol; a dalt, Osado ha estat la referència i ha assegut a la banqueta Bacari, mentre que Corominas ha tornat a l’onze titular. Novetats per cercar una remuntada que ha calgut treballar de valent. Perquè el Caudal ha traslladat a l’Estadi les bones sensacions que ja va transmetre al partit d’anada. Prosi, com a Mieres, ha estat un dels homes més actius i ha provat sort amb xuts de falta (3’). L’Hospi anava despertant poc a poc davant un rival sense complexos; Aday ha disparat alt (11’), però ha estat al minut 21 que l’Hospi ha patit de valent: falta lateral picada per Javi Sánchez i pilota a la creueta (21’). L’ensurt donaria ales a un Hospi que respondria amb força.

Abans, Pol Llonch no encertava en un xut des de 25 metres que marxava per sobre de la porteria defensada per Javi Díaz (25’). Dos minuts després, David Corominas rebia una passada des de línia defensiva, controlava dins l’àrea gran i etzibava un xut amb paràbola amb cama dreta que sorprenia el meta visitant. Era el primer gol del partit, el que igualava l’eliminatòria (27’). Amb l’1-0, l’Hospi s’asserenaria i passaria a dominar el tram final del primer temps. Abans del descans, els de Miguel Álvarez haurien pogut fer el segon en dues ocasions. Primer, Manel no encertava a enganxar bé una pilota morta dins l’àrea gran (36’), mentre que Osado no encertava a connectar correctament amb el cap una bona centrada de Valentín Merchán (40’). Sense encet, l’1-0 era el marcador amb què marxàvem al descans.

A la represa, canvi a l’Hospi: Julio Rico prenia el relleu al terreny de joc d’un Hammouch amb targeta. La dinàmica de l’Hospi, però, era positiva, de domini d’esfèrica i ocasions. Aday avisava als quatre minuts del segon temps amb bon xut que Javi Díaz enviava a córner (49’). Era l’antesala del 2-0, del segon gol d’Osado en aquest playoff. Corria el minut 54 i, de nou una passada llarga acabava als peus del davanter tarragoní, que controlava l’esfèrica i batia Javi Díaz per baix (54’). El gol feia mal al Caudal, que durant uns minuts semblava grogui i a l’espera que l’Hospi pogués sentenciar. Pol disparava alt (57’), però els asturians responien amb una centrada xut d’Invernón que treia Craviotto (58’). Álvarez faria entrar primer Bacari i després Barranco; lluny de tancar-se, l’Hospi buscava sorprendre el Caudal a la contra, però la manca de definició va dirigir el partit cap a un final incert.

Manel provava sort amb un xut a l’interior de la gran que marxava alt (71’). Per la seva banda, el Caudal esgotaria els tres canvis a partir del minut 80, moment en què els de Paco Fernández van posar tota la carn a la graella a la recerca del gol de la classificació. I al 84, Carlos Craviotto es va convertir en Déu riberenc traient una rematada a boca de canó de Borja Navarro. Brutal el lleidatà que s’erigia, de nou, en salvador riberenc. Tres minuts més tard, el meta local tornava a blocar una rematada de Javi Sánchez (87’). Moments de domini caudalista, que tot i els més de cinc minuts d’afegit va durar fins que Prosi va veure la segona groga, merescuda, per una falta a la frontal (93’). A partir d’aquí, els nervis van aparèixer a les files visitants mentre l’Hospi va jugar amb cap uns minuts complicats previs a l’alegria que significava el xiulet final de l’àrbitre.

FITXA TÈCNICA

CE L’HOSPITALET: Craviotto, Hammouch (Julio Rico, 46’), Valentín, Pedraza, Moyano, Manel, Pol (Barranco, 84’), Corominas, Cirio, Aday (Bacari, 65’) i Osado.

CAUDAL DEPORTIVO: Javi Díaz, Noel Alonso, Nacho López, Gonzalo, Pantiga (Dani Pevida, 81’), Nacho, Prosi, Richard (Nacho Méndez, 85’), Javi Sánchez, Invernón (Nacho Calvillo, 81’) i Borja Navarro.

Gols: 1-0 Corominas (27’); 2-0 Osado (56’).

Àrbitre: Raúl Nicolás Espejo (Múrcia). Ha amonestat els locals Hammouch (20’) i Bacari (75’) i els visitants Invernón (28’), Gonzalo (70’) i Nacho Calvillo (93’). Ha expulsat per doble amonestació el visitant Prosi (28’ i 92’).

Incidències: partit corresponent a la tornada de la segona eliminatòria de la fase d’ascens a la Lliga Adelante celebrat a l’Estadi de Futbol de l’Hospitalet davant d’uns 2.100 espectadors. Tarda calorosa i bon ambient a l’Estadi; presència d’uns 150 aficionats del Caudal Deportivo que han tingut un comportament excel·lent al llarg de tota l’eliminatòria. A l’Hospi, Ángel Sánchez i Oliver han completat la convocatòria; al Caudal Deportivo ho han fet Rafa i Berto Toyos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada