Etiquetes

8/6/13

Playoff | Caudal Deportivo 1-0 CE l'Hospitalet


De nou, tocarà remuntar. Com a la fase de campions davant el Tenerife, com fa tres temporades davant l'Azuqueca i com molts altres cops al llarg dels 56 anys d'història del CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET. Caldrà, potser, tornar-se a agafar a l'èpica per arreglar l'1-0 amb què els homes de Miguel Álvarez marxen de Mieres després d'un partit no excessivament brillant. Un partit on els asturians haurien pogut marxar amb un resultat força més favorable, força més ampli, si ens atenem al número d'ocasions d'un i altre equip. Un gol de falta de Prosi ha estat suficient per desquilibrar una balança que l'Hospi buscarà, d'inici, equilibrar dissabte vinent a l'Estadi. Per després, deixar-la a favor i apropar el somni de l'ascens. Perquè, malgrat la derrota, seguim convençuts que pujarem.

Un partit on, després de 15 dies, tornava Julio Rico a l'onze titular. El sevillà ha estat la gran novetat a l'alineació de sortida que ha plantejat Miguel Álvarez per fer front al Caudal. El cert és que, tal com va passar fa quinze dies a les Illes Canàries, l'equip ha estat desdibuixat pel que fa a la zona d'atac. Hi ha hagut intenció, però escassa claredat d'idees a l'hora de definir les accions que ha tractat de construir. Bon ambient a un Hermanos Antuña amb 3.290 espectadors i un ambient plujós però festiu que ha acompanyat un Caudal il·lusionat i sense complexos. Al pas pel mnut 16, amb el Santa Bárbara Bendita sonant a l'Antuña, els caudalistes creaven la seva primera ocasió de perill amb un xut d'Armando Invernón que Craviotto treia a córner (16'). El lleidatà ha estat el millor de l'Hospi al llarg de tot el partit.

L'Hospi no ha tingut profunditat ni idees per definir, mentre que el Caudal ha acabat per fer mal especialment en accions d'estratègia, bé mitjançant córners o bé amb faltes laterals. O amb faltes directes, com la que ha obligat Craviotto a treure una mà miraculosa per evitar el gol de Prosi (28'). Desgraciadament, però, ha estat un avís del que passaria uns deu minuts més tard. Pilota perduda per Viale a la frontal, falta del central i opció d'or pel Caudal. El mateix Prosi s'encarregava amb cama esquerra de transformar la falta en l'1-0 que acabaria sent definitiu fent passar la bola per sota la tanca defensiva (40'). I encara rai que amb l'Hospi moralment tocat, Invernòn ha rematat a fora una bona acció combinada en contraatac dels locals (42').

Les sensacions no eren bones i Álvarez ha buscat tocar tecles per canviar la decoració. Aday ha entrat al camp per Viale, amonestat. L'Hospi ha fet una passa endavant, però el cert és que li ha seguit costant culminar les accions d'atac que ha volgut crear. Xuts llunyans desviats han estat el màxim que han aconseguit els riberencs, que han avisat amb un xut de Pol que ha marxat alt (54') i amb una passada llarga a la qual Bacari no hi ha arribat per ben poc (56'). El Caudal, per la seva banda, seguia dificultant la creació de l'Hospi i cercava qualsevol errada dels riberencs per poder apropar-se a l'àrea visitant i eixamplar distàncies. Així les coses, Invernón hauria pogut complicar molt l'eliminatòria si no hagués rematat el seu xut al pal esquerre de Craviotto (70').
L'ensurt ha fet reaccionar un Hospi que ha volgut posar una marxa més al partit, amb els conseqüents riscos que això comportava. Amb tot, en una acció desgraciada el local Pantiga era a punt d'introduir la pilota dins la seva pròpia porteria (76'), però també és ben cert que Craviotto tornava a convertir-se en heroi riberenc per tornar a treure una mà brutal a un altre llançament de falta del local Prosi (80'). A mesura que s'apropava el final, el Caudal reculava i cedia metre a un Hospi que, però, no ho sabria aprofitar. Un cop més, dos xuts llunyans, de Pol (91') i Osado (94') eren el bagatge d'un CENTRE D'ESPORTS L'HOSPITALET que haurà de tornar a pensar en una remuntada si vol seguir aspirant a l'ascens a la Lliga Adelante.

FITXA TÈCNICA

CAUDAL DEPORTIVO: Javi Díaz, Noel Alonso, Nacho, Richard, Rojas (Borja Navarro, 62'), Invernón, Gonzalo, Pantiga, Javi Sánchez, Prosi (Nacho Méndez, 86') i Nacho López (Toyos, 82').

CE L'HOSPITALET: Craviotto, Hammouch (Aday, 67'), Viale (Osado, 46'), Valentín, Moyano, Manel, Julio Rico, Pol, Bacari, Pedraza i Cirio (Manga, 83').

Gol: 1-0 Prosi (40').

Àrbitre: Rubén Eiriz Mata (Galícia). Ha amonestat els locals Rojas (34'), Gonzalo (71') i els visitants Viale (39'), Moyano (60') i Hammouch (65').

Incidències: partit corresponent a l'anada de la segona eliminatòria del playoff d'ascens a la Lliga Adelante celebrat a l'estadi Hermanos Antuña de Mieres davant de 3.290 espectadors. 25.900 euros de recaptació a taquilla en una tarda plujosa però amb bon ambient a Mieres. Una desena d'aficionats de l'Hospi no han deixat sol l'equip en terres asturianes. A l'Hospi, Barranco i Oliver han completat la convocatòria. Al Caudal ho han fet Nacho A. i Rafa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada